Clubul femeilor recasatorite si fericite

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by dana_danen

Vad ca nu a mai scris nimeni de mult timp la acest subiect..
Eu nu vin cu o poveste frumoasa...Eu vin cu o intrebare.
Ce te faci cand toata lumea iti spune sa crezi in cea de-a doua sansa si sa mai crezi inca in dragoste...Si sa te trezesti intr-o zi dupa cativa anisori,si un alt copil...ca iti dispare si cea de-a doua sansa?
Si atunci...Te mai poti uita in ochii oamenilor fara sa te judeci singura si fara sa te intrebi daca nu cumva tu chiar nu mai meriti o viata de familie?
Imi pare rau...nu vreau sa va stric un subiect atat de frumos..
Am visat si eu intr-o poveste frumoasa asa ca a voastra...Dar n-a fost sa fie...iar...
Si poate ca nimeni n-o sa citeasca asta...ca deja sunt zile bune de cand nu s-a mai scris aici.Poate de asta mi-am si facut curaj sa scriu..

MEI[/url]

stai linistita ca sint o multime in situatia ta, tu esti doar mai sincera. Oamenilor le vine greu sa recunoasca, ca au dat-o cu bita in balta si a doua oara, sau a mai multa oara.
De fapt si de drept, cel mai si cel mai greu e sa recunosti ca a doua oara ai nimerit-o mult mai rau ca prima oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by dana_danen

Vad ca nu a mai scris nimeni de mult timp la acest subiect..
Eu nu vin cu o poveste frumoasa...Eu vin cu o intrebare.
Ce te faci cand toata lumea iti spune sa crezi in cea de-a doua sansa si sa mai crezi inca in dragoste...Si sa te trezesti intr-o zi dupa cativa anisori,si un alt copil...ca iti dispare si cea de-a doua sansa?
Si atunci...Te mai poti uita in ochii oamenilor fara sa te judeci singura si fara sa te intrebi daca nu cumva tu chiar nu mai meriti o viata de familie?
Imi pare rau...nu vreau sa va stric un subiect atat de frumos..
Am visat si eu intr-o poveste frumoasa asa ca a voastra...Dar n-a fost sa fie...iar...
Si poate ca nimeni n-o sa citeasca asta...ca deja sunt zile bune de cand nu s-a mai scris aici.Poate de asta mi-am si facut curaj sa scriu..

EU SI AI MEI

Draga Dana,vroiam doar sa-ti spun ca ai doua fetitze SUPERBE...Trebuie sa fii o mamica tare mandra...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana draga,cine spune ca ai dreptul la fix doua incercari si apoi gata,ti se interzice sau ca nu ai dreptul la alta?Sau ca nu meriti?Crezi ca cele care au reusit din prima au meritat mai mult decat cele care sunt la a treia incercare?E vorba si de noroc,iar oamenii se schimba,evolueaza sau involueaza.La casatorie iti da cineva garantii ca ambii veti ramane la fel?Si da,te poti uita in ochii oamenilor daca stii ca nu ai facut nimic reprobabil si de fapt ,a te uita in ochii oamenilor si sa vezi doar aprobare,nu trebuie sa fie scopul tau,ci sa fii fericita tu si moatzele tale dragalase.Iar povestile de aici nu sunt basme,sunt tot povesti de iubire pe care le-ai trait si tu,dar unele au rezistat,altele nu. Sotzii nu sunt Feti Frumosi, doar oameni cu defecte si calitati,doar ca au avut norocul sa ne intalneasca.Deci gandeste asa:va aparea si la mine in prag un barbat suficient de destept sa ma pretuiasca si sa ma iubeasca si se va considera norocos ca m-a intalnit.
Oamenii te vad si dupa cum te consideri tu.Increderea ta in tine se transmite,iar mesajul tau catre ei va fi:sunt o femeie grozava,cu doua minunatzii de fete si daca nu esti suficient de bun ca sa fii alaturi de mine,stai deoparte pentru ca eu nu fac rabat la calitate.Unii te vor judeca,altii te vor admira,altii vor fugi de frica..nu conteaza,tu trebuie sa te uiti in oglinda si sa iti spui ca norocul tau e pe drum,doar face o mica oprire pe la...Braila si apoi ajunge si la Galati...e un pic turmentat
Deci,capul sus si mult noroc!

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angeldrop spune:

Buna fetelor , desi sunt mai nou veninta pe aici sa stiti ca mi-a placut foarte mult acest subiect, deoarece mi-ati dat un pic mai multa incredere, eu pot spune ca numai am parinti si nu stiu daca ii voi putea ierta pentru ce au facut si asta datorita ca am ales sa raman cu EL.
Povestea incepe asa: m-am castorit la 21 de ani dupa o relatie de 4 ani era primul barbat din viata mea eram inca o copila cand ne-a cunoscut si cand ne-am casatorit, toate bune si frumoase dragoste mare pe capul nostru ne iubeam si pot spune ca niciodata in acei 4 ani de relatie nu a ridicat nici tonul la mine, sincer eu sunt genul de om care rezolva orice problema frumos si prin conversatie asa am vazut si am fost invatata, dar ce sa mai la o luna de casatorie mi-am luat inima in dinti si am intentat actele de divort chiar daca mi-a fost greu sa ma duc la mama care stiti voi " ti-am spus eu", de ce am divortat cred ca va puteti da seama era mai mare decat mine si a facut ce a vrut din mine,eu 21 el 26 nu ar fi mare diferenta dar...,el nu a vazut ce am vazut eu in casa la el se rezolvau problemele cu pumnul si....altfel. Dupa prima iesire mai dura care m-a speriat am hotarat sa divortez si asta a constat in faptul ca mi-a facut scandal pe strada si ma smucit rau iar daca eram in casa sigur dadea si in mine.
Numai pun la socoteala ca devenise foarte gelos fara motive ca ajunsesem nici sa nu ma mai machez si sa ies din casa nici bani sa imi iau o guma nu aveam ce sa mai pot spune ca eram aproape sechestrata, plus faptul ca renuntasem la facultate pentru el mai aveam un an ce sa mai tot viitorul avea sa mi-l ruineze. Am spus asa nu se mai poate in capul meu am vazut o imagine care ma arata cu un copil batuta si in strada am spus nu si am plecat. Am suferit mult ca doar l-am iubit si el m-aiubit dar asa stia el sa iubeasca si iubire din asta nu imi trebuia! Pot spune ca si acum mai tanjeste dupa mine dar.... nu multumesc lupul isi schimba blana dar naravul ba oricat ar vrea el, cum a putut sa se abtina 4 ani asa poate sa o faca din nou dar mai devreme sau mai tarziu tot asa o sa se ajunga si nu imi trebuie!
In fine dupa divort mi-am refacut viata am dat la facultate din nou am luat permisul, mi-am luat masina si am cutreierat tara in lung si-n lat. Ce sa mai m-am distrat de minune! mi-era frica sa intru intr-o relatie stabila .... si nu reuseam sa gasesc pe cineva asa cum doream eu. Ei anul trecut de sarbatori am venit in galati cu o colega de facultate care era de aici, prin intermediul ei si al unui tip cunoscut de ea din galati care a venit cu noi, cica eram cu el dar doar asa sa fie cineva acolo ca nu reuseam sa scap de el si sa nu fiu singura l-am cunoscut pe EL, EL fiind prieten cu asazisul meu partener! A fost dragoste la prima vedere, el avea pe cineva dar tot ca mine asa ca tipa isi batuse joc de el cativa ani si... asa din obisnuinta. Nu ne-am spus nimik ne lasasem de inteles ca ne uram reciproc iar dupa 2 sapt cand eram in buc am reusit sa luam legatura pe internet eu fiind in bucuresti si se pricepea la pc-uri foarte bine, iar eu ii ceream un antivirus la inceput nu mi-a raspuns si am spus ca nu vrea sa vb cu mine, dar el m-a contactat dupa la ceva timp crezand ca nu vreau sa vb cu el ca doar numai eram cu prietenul lui. In fine la doua zile imi spune ca vin-o la mine la galati ca oricum eu vin maine in bucuresti dar nimik ca m-ar place sau ceva de genul asta. Am venit fuga fuga la 2 noaptea i-am batut in usa si a ramas placut surprins cand m-a vazut. Soarta a facut ca eu sa raman blocata in galati cateva zile cu el deoarece drumurile erau inzapezite si nu puteam pleca, si de atunci uite ce frumos e tot asa, mai facem drumuri pe la bucuresti si ploiesti din cand in cadn ca eu de fapt sunt din ploiesti,iar la o luna m-a cerut de sotie , ne-am logodit de curand insa mai am retineri cu casatoria sa nu se schimbe dar sincer suntem de 8 luni impreuna sub acelasi acoperis si totul e superb chiar daca avem griji si [probleme financiare ca asa e la inceput ce sa mai le facem noi pe toate numai sa tragem in aceeasi directie amundoi. De ce am spus ca numai am parinti?, pentru ca nu sunt de acord cu el deoarece am refuzat pe cineva cu functie si o situatie deosebita, dar eu spun ca daca exista intelegere si ai sufletul impacat le poti face pe toate! Si stiu ca se poate, cu el pot face ce mi-am propus, si nu va ganditi ca am luat un baiat care nu stie ce eeste aia responsabilitate, a terminat dreptul, este jurist si se ocupa cu calculatoare, el lucreaza iar eu deocamdata stau acasa pana reusesc sa gasesc servici, deoarece vreau sa lucrez! Si mai mult de atat acum o luna am reusit sa scoatem actele pe firma noastra nefiind legal impreuna suntem parteneri si asociati pe firma! Nu e cine stie ce dar este un inceput si suntem tineri cu rabdare o sa le facem pe toate!
Asa ca fetelor se poate si mai bine si avem si happy ending daca stim sa suflam si in iaurt dupa! Va pup dulce iar viata merita traita e prea scurta ca sa nu ne bucuram de ea!

Mergi la inceput