CM-lamuriri

CM-lamuriri | Autor: Bee

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de niste lamuriri in legatura cu concediul medical. In luna mai am avut 6 zile de internare urmate de alte 7 zile de concediu medical. De pe data de 14 iunie, am fost din nou internata, de catre acelasi medic. La salarizare, in cadrul fabricii unde lucrez mi s-a spus ca nu e completat corect formularul de CM, deoarece cel din iunie, trebuia trecut ca fiind in continuarea celui din mai. E posibil asa ceva? Intre cele doua concedii eu am lucrat, deci nu vad unde ar fi continuitatea (doar prin faptul ca am fost la acelasi doctor si in acelasi spital)?

Va multumesc anticipat.

Bee13+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Nu este adevarat, nu te obliga nimeni 'sa fi bolnava continuu', poate te-ai imbolnavit de 2 ori si nu consecutiv ci cu pauza intre ele, care este problema?
Si ti-au dat 85% pentru perioada care ai lucrat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Problema e ca cea care primeste concediile medicale la mine la salarizare, insista ca internarea din iunie (concediul medical), trebuie sa fie redactata (in formular) ca fiind in continuarea internarii din mai. Ceea ce mi se pare o aberatie, eu lucrand intre cele 2 internari, singura legatura intre ele fiind acelasi doctor. SI ma ameninta ca nu-mi primeste medicalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cred ca nu stie sa calculeze al doilea concediu medical :)
Spune-i ca e ilegal sa nu-ti primeasca certificatul medical, ca e responsabilitatea medicului modul de completare, ca o dai in judecata. Trimite certificatul medical in plic, prin posta, cu confirmare de primire, sau, mai simplu, depune-l la registratura (daca ai asa ceva) si ia neaparat nr de inregistrare (fa o copie xerox pe care sa-ti puna data si nr depunerii). Nu te lasa, e absurd!

Mergi la inceput