buna

buna | Autor: ela27oana

Link direct la acest mesaj

buna.sunt noua pe forum dar sunt incantata de ce am gasit aici.am si eu o intrebare si v-as fii recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.dpn este 22 noiembrie 2005 am inteles ca ,concediul prenatal este de 63 de zile iar postnatalul de 63,dar ca ele se compenseaza.pot sa-mi iau mai multe zile concediu prenatal?cu cat?cat trebuie sa treaca de la nastere si ppana sa intu in cic?daca nasc in noiembrie mai prind vechea lege?sau intru la cea noua? multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ili spune:

dupa nastere obligatoriu 42 de zile,din ziua a 43-lea,
se poate solicita cic conf.L 19 cu modificarile ulterioare,
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisg spune:

Buna. Si eu aveam aceasi intrebare ca ela27oana in legatura cu prenatalul. De unde sa stiu eu ca am sa nasc sigur cand a spus doctorul si nu mai incolo, ca sa fiu sigura ca ma incadrez in cele 42 de zile obligatorii de lasat dupa nastere pentru a fi concediu postnatal?Eu vreau sa intru in concediu prenatal la 7 luni si 10 zile (dupa cum spune doctorul) dar totusi eu am calculat si inseamna ca la 30 de saptamani implinite pot sa-mi iau linistita concediul prenatal (tinand cont ca la morfologie a iesit ca as avea 22 saptamani si 4 zile iar duminica acum am sa fac 24 de saptamani de sarcina).
Multumesc anticipat pentru lamuriri.

Mergi la inceput