Clubul bugetarilor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

fetele, vad ca scrieti mai rarut, ori sunteti in concediu?!

nu m-ati lamurit care ar fi si avantajele, oricum, raportat la ce a spus Fiquelle eu asa vad problema: iti pot face aluzii sa te intorci la serviciu in timpul CIC, dar nu au cum sa te oblige si nici cum sa te dea afara dupa ce te intorciceea ce la o firma se poate intampla...eu una, dupa ce am "inebunit" stand cu fetita acasa, de 3 luni de cand muncesc regret enorm ca nu am profitat la maximum de aceasta perioada si nu am stat fix 2 ani acasa..timpul acesta nu se mai intorce inapoi..m-am simtit minunat, dar absolut minunat cand am fost la testul "psihologic" pt angajare, iar psiholoaga m-a intrebat ce am facut din 2003 cand am terminat facultatea si pana acum, de ce nu am muncit..si eu am spus: am crescut copilul..iar ea mi-a spus: asta da realizare!!! si chiar asa simt!

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by gio

fetele, vad ca scrieti mai rarut, ori sunteti in concediu?!

nu au cum sa te oblige si nici cum sa te dea afara dupa ce te intorciceea ce la o firma se poate intampla...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Gio, vorbesti serios? La firmele private te pot da afara dupa ce te intorci din concediu?? Nasol asa...Inseamna ca intr-adevar patronul face numai ce vrea muschii lui...si daca lui nu ii mai place de tine...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
Gio, vorbesti serios? La firmele private te pot da afara dupa ce te intorci din concediu?? Nasol asa...Inseamna ca intr-adevar patronul face numai ce vrea muschii lui...si daca lui nu ii mai place de tine...

Probabil, daca a angajat pe alta, si tu l-ai deranjat ca ai stat atata acsa...te intorci la post si dupa o luna iti zice ca nu mai esti competenta...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Si pe mine m-a dat afara duca concediul de maternitate, dar macar am luat banii 2ani. Fraiera eram daca ma duceam mai devreme.
La cei din invatamant, acum se stabilesc catedrele. Daca cupilu face 2 ani in noiembrie sau ianuarie, deja ce catedra sa-ti mai dea atunci cand toate sunt date. Asta o stiu de la verisoara mea care e in aceeasi situatie.
Avantajul la bugetari e ca ai programul cat de cat de 8 ore. La patron: "programul e flexibil, de la 9 la 18:00 dar de obicei se sta pana se termina treaba" care nu se mai termina..... si plecam si la 20:00!!!! Vedeam copiii numai dormind!!!!!! Dar aveam bani!
Avantaje si dejavantaje.....

In viata nu poti sa le ai pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
Rodica Posted - 27/07/2005 : 15:14:12
--------------------------------------------------------------------------------
Si pe mine m-a dat afara duca concediul de maternitate, dar macar am luat banii 2ani. Fraiera eram daca ma duceam mai devreme.
La cei din invatamant, acum se stabilesc catedrele. Daca cupilu face 2 ani in noiembrie sau ianuarie, deja ce catedra sa-ti mai dea atunci cand toate sunt date. Asta o stiu de la verisoara mea care e in aceeasi situatie.

Nu e vorba de asta, eu am catedra rezervata, caci sunt titulara. Numai ca nu vreau sa ma pun contra Inspectoratului. Si m-am saturat ca singura mea activitate intelectuala sa fie ghicitul in pampers si cititul traducerii la filme

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna fetelor mai sunteti inca in concediu ?

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau, iri-sori! Eu sunt pe aicea, caci concediul s-a gatat cam de mult....
Or fi fetele ocupate de nu mai vorbesc cu noi... Apropos, primim vreo marire de salariu in octombrie?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

DA SIGUR PRIMIM,O ASTEPT CU NERABDARE CHIAR DACA ESTE PUTIN.

iri

Mergi la inceput