Clubul bugetarilor!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
loreen spune:
pe mine sa nu se bazeze ca n-am timp cu doi copii,unul la scoala si altul pitic nu-mi vad capul de treburi si nu pot vota...N-am cu cine lasa copii...si cu ei in urna de vot n-am voie
Loreen cu Bianca(15.10.1996)
si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by loreen
pe mine sa nu se bazeze ca n-am timp cu doi copii,unul la scoala si altul pitic nu-mi vad capul de treburi si nu pot vota...N-am cu cine lasa copii...si cu ei in urna de vot n-am voie
Loreencu Bianca(15.10.1996)
si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
In cabina de vot, nu in urna, Loreen, da?
![](icon_smile_big.gif)
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
iri_sori spune:
eu am timp sa votez dar pe cine?nu mai am incredere in nimeni pacat ca se alege praful de oameni sarmani ca pe guvernantii nostri ii intereseaza "ciolanul" nu sa avem noi un trai mai bun si salarii cat de cat decente
iri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Ar fi tare sa nu iasa PD-ul majoritar!!!!
Deci pana la urma ne maresc salariile???? E oficial?
Dar de prime ati auzit ceva?
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
loreen spune:
Simina cum spui tu...
Ca sa vezi ce ocupata sunt cu plozii...ca nu-mi arde de tampeniile lor electorale...
Oricum merg prea anapoda toate ca sa mai stii ce naiba este bine ...
Loreen cu Biancasi Delia
iri_sori spune:
daeste adevarat ne da cei 6% dar sigur nu stiu de cand alti au spus ca de luna viitoare sau din octombrie daca aflu sigur am sa scriu ma interesez
iri
gio spune:
buna fetele,
cred ca de la sfarsitul lui iulie intru si eu in club..cu tot cu salariul de rigoare.....
hai ca am citit numai de rau la voi, nu sunt si parti bune??? incurajati-ma, ca eu plec de undeva de unde castig dublu..si as vrea sa cred ca nu am facut cea mai mare greseala din viata mea
problema e ca am o specializare care de obicei se regaseste in sistemul bugetar (unde castigam dublu nu lucram in domeniu) si as vrea sa nu raman cu un gust amar dupa ce incep serviciul.
deci: sunt si lucruri bune????
va pup
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
iri_sori spune:
PRIMA PAGINA sumarul editiei
trimite art. prin e-mail
tipareste articolul
opinia ta
S-au gasit banii pentru majorarea salariilor bugetare
Cu toate ca, dupa rectificarea bugetara, Guvernul a anuntat ca vor fi inghetate salariile angajatilor statului, purtatorul de cuvant, Oana Marinescu, a anuntat ca s-au gasit banii necesari pentru indexare. Incepand cu luna octombrie, veniturile lunare ale bugetarilor vor creste cu 6%, conform intelegerii initiale. Executivul pune acest "plocon" pe seama cresterii incasarilor la bugetul statului, ceea ce a adus un surplus de 6.212,7 miliarde lei vechi. In schimb, raman in continuare blocate premierile, precum si angajarile, cu exceptia celor necesare completarii efectivelor de personal in cadrul structurilor care actioneaza pentru integrarea Romaniei in UE
iri
Mi-Ka spune:
Stiti care este si problema mea? Cu un salariu de bugetar, adica de mizerie,cum am sa reusesc vreodata sa fac sa fac vreo inseminare artificiala care costa peste 3.000 euro? De credit nu se mai pune problema, am deja vreo 4 rate...
Cu ce apara si cum ocroteste totusi statul familia?
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Mi-Ka, bine ai venit in clubul meu
Eu am 3 inseminari artificiale (care costa 2.500.000 lei)
Fiv-ul costa mult si ma gandesc ca daca o sa am curajul sa fac vreun credit si nu va iesi..cum imi voi aminti dezamagirea in fiecare luna cand ma voi duce sa platesc rata.
Iri-sori, multumim de informatie. Ei...parca mai merge asa..
Gio, faptul ca deja o sa castigi mai mult decat castigi acum, oricum e un avantaj.
In rest, Dumnezeu cu mila.
O sa ai sigurantza locului de munca si daca mai ai si vreo pila...n-o sa-ti fie chiar rau
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish