Cerere suspedare pentru CIC

Cerere suspedare pentru CIC | Autor: dely99

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Am nascut anul trecut pe 15 martie un baietel dar nu am stiut ca trebuie sa depun la oficiul care se ocupa cu cartile de munca o cerere de suspendare a contractului de munca pe perioada CIC. Astazi m-a sunat sefa si mi-a spus ca din aceasta cauza mie nu mi s-a considerat vechime tot acest timp in care am stat acasa. Asa este ? Daca da, cum trebuie sa o formulez oare ? Si inca ceva: noi mai aparem sau nu angajati pe perioada CIC la firma la care am lucrat sau suntem suspendati pe perioada aceasta de 2 ani ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

NOrmal era ca dupa ce ai terminat cele 120 zile de cm.(prenatal si postnatal) sa depui la locul de munca o cerere si o copie dupa certificatul de nastere al copilului in care sa arati ca de la data respectiva ramai acasa pentru ingrijire copil pana la doi ani.Nu stiu cum ai procedat pana la urma de ai primit acea indemnizatie pentru CIC.De asemeni intreaba cum esti trecuta la servici in perioada asta sa nu te trezesti ca esti pusa pe liber caci banuiesc ca odata ce nu i-ai anuntat ei nu aveau de unde sa stie ce ai facut tu in perioada asta.

andreeat

Mergi la inceput