Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Neata fetelor
...iaca si eu pe aci bine merci...sunt foarte bine, se vede ca imi priesc zilele de stat in pat![]()
...apropo ieri mi-am luat rezultatul la analize, care sunt bune
cu exceptia magneziului care este putin sub limita minima, asa ca de ieri iau 4 Magne B6 si maninc banane...a...si la analiza de urina, dupa rezultat, mama care este asistent pediatru mi-a zis sa beau multe lichide ca sa nu ma pasca vreo infectie urinara si sa renunt la rosii ca am cam mult fosfat...asa ca am inlocuit rosiile cu bananele
...burtica vad ca nu mai colcaie, tamponul curat curat, inauntru cind bag utrogestanul la fel, curat...
Monica bebe o sa recupereze pe drum, asa ca nu-ti face probleme, chiar daca acum e mai mititel...se face el mare
...si acum daca mie la 10 sapt. si 2 zile cu bebe de 3,86 cm mi-a zis T ca are 10 sapt. si 4 zile, eu cred difera dupa cum vrea si bebe sa creasca, azi mai mult, maine mai putin..are si el personalitate, nu?
Micio bine ai venit si sarcina usoara...cum te simti?
Bancris nu stiu cum e cu miopia daca necesita cezariana, dar eu tot cezariana vreau pentru ca atunci cind eram mica am fost suspecta de luxatie de sold, asa ca o sa discut subiectul asta cu T![]()
Mirela cum stai cu mincatul...azi ce papicesti? Eu voi face la prinz macaroane cu brinza...ies bestiale si se fac si repede!
Denisa astept sa intri inainte sa pleci..pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Giova spune:
Neatza burtici!!!
MICIO bun venit. te trec imediat pe lista.
MONICA m-ai ingrozit, eu voi naste la maternitatea Bega, acolo e dr. meu.Am auzit ca se plateste o taxa daca nasti cu dr. tau de 2 mil.-nastere normala si 4 mil. pt. cezariana. Nu mai stiu astia cum sa scoata banii.
S-a stopat proiectul de lege?
CATA ma bucur ca esti mai bine.
Azi nu ma simt prea bine, dar cred ca, Clau e de vina, care l-a rugat pe bebe, ca azi sa fie rau si sa-mi faca probleme. Vad ca deja exista o legatura intre ei. Poate e fetita!!!! I hope, I hope!!!
De ieri imi colcaie si mie prin burta, oare de ce?
Fetele care aveti sarcina mai mare de 12 sapt. ati simtit? Va miscat bebele?
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
mirela10 spune:
DENISA petrecere frumoasa la cabana,sa te relaxezi si pt noi
.eu anul asta nu-mi permit nici o vacanta,asa ca stau cumintica acasa...![]()
CATALINA trebuie sa bem f multe lichide pt ca infectiile urinare se fac f usoooor in timpul sarcinii.pai te-ai gandit la un meniu f bun,si eu as face dar cum pe aici nu se gaseste branza de aia buna ca la noi...ma las pagubasa.eu doar dimineata reusesc sa mananc o fructa doua si in restul zilei numai prostii:sticksuri sau paine goala.of,stau cam prost la capitolul mancare.mananc mai mult tampenii salam sau carnati careodata.asta e...
azi noapte am umblat kiauna prin casa ca nu aveam somn .m-am culcat pe la 1 si m-am sculat la 7
.sper sa nu o dau in insomnii.in rest astept greata zilnica ca m-am obisnuit cu ea.
salutari celorlalte burticute,o zi usoara fara gretzuri.
mirelutza
10+
Bee spune:
Buna dimineata fetelor. GIOVA, n-am simtit nimic pana acum, dar din cate stiu de la fetele cu sarcini mai avansate, nici nu simti pana pe la 17 saptamani, mai ales la prima sarcina (nu e chiar ingrijorator nici daca n-ai simtit la 20, asa ca...).In schimb de o sapt mi-a crescut burta brusc si lumea care ma vede realizeaza ca sunt gravida. O prietena care e gravida, dar e cu o luna in urma mea, m-a vazut si a exclamat: "Asa o sa arat si eu peste o luna!?". Asta e, eu sunt fericita ca se vede, dar si ca nu m-am ingrasat. Problema e cu hainele, ca nu prea am lucruri comode. Am tot incercat haine obisnuite, cu un numar 2 mai mari, dar sunt mari si arata rau pe mine, iar cele pe masura mea nu ma incap (in anumite zone!). Perseverez, poate poate oi gasi ceva.
De bine ce ma laudam ca am scapat de
, ieri am mai avut o repriza pe seara. Asta e seara am program de ditractie si dureri de cap! NU poate si bebe al meu sa fie chiar tot timpul cumintel, trebuie s-o mai chinuie pe mama. Sa-l vad eu cand il duc la munca ce-o sa mai spuna! CRed ca n-o sa-i placa deloc, mai ales ca suportam greu caldura asta.
Fetele din Bucuresti, voi care pe unde veti naste? CATA, la tine cred ca stim ca la Elias.
Pa!
pe toate.
Bee
13+ si bebe
T_Ioana spune:
Denisa sa te distrezi mama si pentru noi astea care nu merjem pa nicaieri si sa iti fie de bine! La ce concediu te refereai tu? daca la ala de maternitate .... hi,hi, hi! Iar de la ala de odihna eu mi-am luat gandul sa-l fac cu Cristi pt ca si-a schimbat locul de munca si adio..., asa ca o sa imi iau concediu si o sa stau acasa sa dorm, ete asa!
Giova nu cred ca sunt sanse sa miste pana la cel putin 16+, decat eventual la fetele cu a doua sarcina! Eu asa stiu....oricum eu nu simt nimic, oi fi eu mai nesimtita?!
Pup fetili si va citesc cu drag
Ioana
si Samburel 14+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
pisoi3 spune:
Neata burticute frumoase,
Monica , LA MULTI ANI si tot ce iti doresti tu sa se implineasca! Sa ai un bebe sanatos, sa fiti o familie fericita si sa aveti parte doar de noroc si bucurii!
Cata , ma bucur ca te simti bine, Doamne ajuta, odihneste-te in continuare si relaxeaza-te cat poti!
Oana , bine ai venit printre noi, ai grija de tine si de bebe!
Eu mi-am mai revenit din raceala, si nasul mi-a mai trecut, azi noapte chiar am dormit fara sa ma mai trezesc sa imi pun picaturi, ceea ce e deja un progres. Asa ca ma bucur ca e totul ok, sper sa imi revin de tot si sa nu mai racesc, aveti si voi grija de voi si mancati multe fructe cu vit. C.
Azi ma duc la doctorul meu ginecolog, ma duc lunar la el, asa ca la 16.30 am intalnire cu sotiorul meu sa mergem la dr.
Mi-am luat si analizele de la toxoplasmoza si chlamidia, negativ pe toata linia, asa ca e bine. Ma gandesc ca daca n-am facut toxoplasmoza pana acum, eu, care am avut toata copilarie pisici si caini, iar acum am pisici, chiar ca nu mai fac. Veterinarul mi-a zis ca la cat de deparazitate si vaccinate sunt matzele mele dragi, slabe sanse sa faca vreodata toxoplasmoza. Asa ca m-am relaxat din punctul asta de vedere. Carne cruda sau legume si fructe nespalate nu mananc, asa ca nu cred ca am de unde sa o fac.
Bine ca au retras proiectul ala idiot de pe site, se vede treaba ca au primit multe mesaje, ma intreb daca toate erau asa de "finute" ca al meu! Sper sa nu le mai treaca prin cap aberatii de astea, ca si asa alea 7 milioane 8 sute sunt putin! Dar in fine, e mai bine decat 3.200.000, asta-i clar!
Burticute, va las acum, ma duc si eu la treaba. Va pupic
.
Aveti grija de voi si sa aveti o zi minunata!
Anda si matzul subacvatic 11+
toujours optimiste
bancris spune:
A facut cineva "bitestul"? Si in ce saptamana? Eu l-am facut azi (11-12 saptamani) dar rezultatul il voi primi abia in 2 saptamani, iar medicul meu pleaca din tara pana in 10 august. Oare nu va fi prea tarziu sa-l vada atunci?Cat de important este acest test?
Mersi frumos.
Cristina
mirela10 spune:
MONICA 

LA MULTI ANI CU SANATATE,SA ITI DEA DOMNUL TOT CE DORESTI ,ZILE SENINE SI FERICITE,LA MULTI ANI SA TRAIESTI!!!!!!SI SA AI UN
SANATOS SI FRUMOS!!!
MARAKI nu semnezi condica azi?
ce ai mai papat bun si cum te mai simti?
PISOI ma bucur ca ti-au iesit analizele bine si sper ca si la dr sa ai tot vesti bune.
IOANA ai drepate ca bebele nu se simte acum ,doar dupa 17 sapt.si in privinta concediului nu fii trista ca ai colege de suferinta
.
GIOVA poate e doar greata de dimineata si iti trece mai incolo.hai ca mai avem un picut si scapam de starile astea
.tu iti doresti fetitza?si eu mi-as dori desi zic ca ce o vrea Dumnezeu sanatos sa fie.dar daca e cu coditze mai bine
.
TEOLINDA pe unde umblii,nu ne mai zici nimic?
sa papaciti bine si pt mine daca se poate
mirelutza
10+
cornelia_laura spune:
Fetelor pun si eu o intrebare. La voi la cate zile de la UM s-a vazut sarcina la ecograf?Mie mi-a intarziat 6 zile dar ieri la eco(nu prea performant ) dr a zis ca nu vede nimic.Temp 37,3.La control:uter moale.
Va spune asta ceva?
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
monica70 spune:
Pisoimersi de urari si stai calma ca de la pisici nu iei tu toxoplasmoza! Eu am avut 5 cind stateam la casa si prindeau sobolani si alte cele ,le lasam si in casa,ne jucam cu ele mai ales iarna si tot n-am facut toxoplasmoza.Cum stiu ca n-am imunitate,sau cel putin n-aveam acum trei ani, e mai periculoasa faza cu carnea nepreparata bine(ceea ce nu consum),branzeturile si legumele nespalate bine.Sper ca va fi ok, oricum.
Bancrisstai calma ca tu chiar n-ai nimic.Eu am miopie forte -9 si - 11, port lentile de contact ca ochelarii sunt prea grei si cu lentile subtiate - ii mai port doar pe acasa.La miopiile mari e mai subtire retina si se poate dezlipii din cauza efortului.La tine cel mult poate creste cu 0,5-1 dioptrie din cauza efortului.Sper ca la anul fac operatie cu laser la Szeged in Ungaria ca tot am amanat din cauza lui bebe.Si in timpul sarcinii e interzis.
Utocatalinama bucur ca esti bine!
Denisaapropo ca bebe meu e cam mic,m-am gandit la o varianta.Am citit ca daca placenta e inserata jos ca la mine nu e cea mai buna solutie pentru alimentaarea lui si poate creste mai incet.Asta cred ca e, plus ca si eu si sotul suntem mai silueti...nu poate iesi un sumo din noi!Acum va pup am treaba intru mai tarziu sa vad ce faceti.
molisa