procesare foto
Dragele mele, as vrea sa procesez niste fotografii digitale si as avea nevoie de niste recomandari. La carrefour orhideea, cand am fost ultima data nu faceau decat format 9/13.
Dati/mi, va rog, o idee... voi unde faceti pozele?
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
Raspunsuri
gabitzam spune:
Eu am facut la Fuji, parterul magazinului Unirea, format 10x15, hartie mata, 7000lei/buc, gata in citeva ore.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
andora spune:
Eu preocesam foto digitale la un magazinas intre Unirii si Double-T (pe langa Dambovita prima statie spre izvor) , e pe dreapta cum vii dinspre Unirii si are preturi f mici.. n-am mai fost insa de un an fiindca merg la noi in piata (Moghioros). Dar poti intreba la orice centru, ma mir ca la Orhideea nu aveau 10/15 sau mai mari. A, am scos cum vreo luna la Carrefour Militari si aveau de toate
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
silvia_c spune:
eu mi le printez acasa, cumpar hartie fotografica si ies super! daca e ceva le mai aranjez in photoshop, dar zau, de ce nu le faceti la imprimanta color, cu hartie foto? costa mult mai putin...
Kittycat spune:
Si eu tot asa stiam ca in Carrefour fac toate formatele; probabil ca a fost doar ceva de moment. Procesare digitala fac si la Cora, cu acelasi pret ca la Carrefour.
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
Natasa spune:
Silvia, nu stiu cum e pe acolo, dar aici un cartus color e in jur de 40 de euro si un pachet de hirtie foto cam 600.000lei. Nu iese in nici un caz mai ieftin daca le faci acasa, ca sa nu mai spun ca la centrele foto au aparatura pe care nu ai cum sa o ai acasa si ca atare calitatea pozelor e mult mai buna la ei.
Ca raspuns la subiect, la Piata Rosetii e un centru foto unde o poza 10/15 costa 6.500 lei. Nu stiu cit mai costa celelalte, dar le fac orice marime.
Rufus spune:
La Cora. Sunt cateva centre, au cam acelasi pret. In primavara erau oferte la 5,500 (cele de 10/15 cm0. Dar trebuia sa faci 100 buc.
http://community.webshots.com/user/tora97
kita spune:
Ixxi, la Cora, dar nu in incinta magazinului, ci pe Esplanada, in apropiere de Flamingo si cam pe vis-a vis de magazinul acela (foarte scump, dupa mine, pentru copii)este centrul Fuji si acolo proceseaza (de pe CD, caci de pe stick nu am reusit), si costa 5900 poza de 10/15, su nu esti obligat sa scoti 100 de poze. Sunt gata cam in 2 ore.
Ps: stiu ca nu e legat de subiect dar nu ai mai postat la noi de mult timp. Ai terminat cu examnele? Bafta!!!
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani
m34 spune:
La Carefour Orhideea se proceseaza formate digitale pana la 20x30, la Kodak.
quote:
Initial creeata de ixxi
Dragele mele, as vrea sa procesez niste fotografii digitale si as avea nevoie de niste recomandari. La carrefour orhideea, cand am fost ultima data nu faceau decat format 9/13.
Dati/mi, va rog, o idee... voi unde faceti pozele?
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
emma27 spune:
mai,ce preturi mici!!!la noi una 9/13 este 10.000 lei.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
ana maria spune:
La carrefour orhideea, toate formatele, bine si repede.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!