BROCRIPTIN e bun pt intarcat???

BROCRIPTIN e bun pt intarcat??? | Autor: n/a

Link direct la acest mesaj

Prietena mea din SUA are o bebelusa de un an si 8 luni pe care o alapteaza inca (si noaptea)De mult timp incearca sa o intarce dar nu reuseste in nici un fel. Vara trecuta cind a fost in vacanta in Romania
a cerut sfatul unei farmaciste care a sfatuit-o sa faca un tratament de 14 zile cu BROCRIPTIN pt oprirea lactatiei. Problema e ca farmacista nu i-a prezentat si efectele secundare care ar putea sa apara in urma tratamentului .
A mai luat cineva acest medicament ? Ce efecte ar putea sa aiba asupra mamei si asupra bebelusului daca medicamentul trece in laptele matern?
Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Eu am incercat acest medicament care nu l-as recomanda prietenei tale; nu stiu ce efecte are asupra lui bb, dar pot sa-ti spun ca sunt multe efecte secundare asupra celei ce il ia precum constipatie, insomnii, stari de voma si la mine au inceput aproape cum am inceput sa le iau cind am si renuntat la ele, cam dupa 3 zile; sfatul meu e cel mai bine sa incerce sa se mulga cu o pompita cel putin la mine a functionat si dupa vreo 2 sapt. totul a fost aproape de normal, muls treptat la intervale cit mai rare, intradevar nu e placuta perioada dar da rezultate; eu am avut incredere in acest medicament si totusi n-am putut sa-l mai iau, insomnii puternice etc. poate ca depinde de organism nu stiu mai multe; este intradevar recomandat pentru oprirea lactatiei eu l-am primit prescris de medicul meu.Si imi mai amintesc ca de cind l-am luat eu nu l-am mai alaptat pe bb, laptele meu oricum era deja alb verzui.Sper sa te ajute cumva...

toate cele bune
narcisa & bb Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Multumesc Narcisa pentru sfaturi.Cred si eu ca e mai bine sa intrerupa tratamentul pentru ca si ea se simtea rau avea ameteli si greata A luat numai doua tablete(ii recomandase una pe zi)
Merci mult si multi pupici tie si lui bebe mic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Si eu am folosit dar nu dupa ce am nascut,deci nu pot stii cat de mult inhiba secretia lactata,insa stiu ca mi-a fost rau;aveam stari de greata,ameteli;ce sa mai erau foarte tari dar am o prietena care nu a avut starile astea...Probabil depinde si de organism.Sa fim sanatosi!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si eu am luat acest medicament, pentru ca a trebuit sa opresc alaptarea fortat dupa 1 an (am fost bolnava si am luat antibiotice 10 zile). L-am luat 4 zile, cate o pastila pe zi si mi-a fost foarte rau de la el. Am vomat, eram ametita, stare generala proasta......dar mi-a oprit lactatia in 6 zile, definitiv. Doctorul mi-a recomandat sa nu ma ating de sani, sa nu-i mulg deloc, sa-mi pun comprese cu gheata si sa iau antitermice (am facut si temperatura 2 zile). Dupa o saptamana nu mai aveam nimic, ma simteam foarte bine si lactatia se oprise complet.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza spune:

Eu am intarcat-o pe Alexandra la 2 ani si nu am luat nici un fel de medicamente.Sfatul meu este sa nu ia nimic,la 1 an si 8 luni cantitatea de lapte nu este atat de mare incat sa fie necesare medicamente.Sa nu ii mai dea sa suga si lactatia se va opri de la sine in cateva zile(pe mine nici macar nu m-au durut sanii si nu m-am muls deloc).Eu mi-am dat cu miere pe san si nu i-a mai placut,dupa 2 zile a si uitat de san mai ales ca intre timp ii spuneam ca s-a facut mare si de aia tzitzi nu mai e bun.Daca cu miere nu merge sa incerce cu altceva,eventual amar,am auzit varianta cu Bitter Suedez,cand pune gurita pe san si vede ca e amar nu ii mai trebuie.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Cred ca la 1 an si 8 luni de alaptare nu e nevoie de medicatie.Cantitatea de lapte n-ar trebui sa fie mare,deci probabil nu va avea senzatie neplacuta de tensiune in sani si dureri.Numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput