Copilasi de martie-aprilie 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
mariana tache spune:
Elena, sa aveti drum bun si sa va simtiti bine in Ro!
Veve, bine ai revenit; chiar daca nu m-am exprimat, si eu ti-am simtit lipsa; la asa scris "colorat", nu se poate sa nu-ti simta cineva lipsa
. Si zici ca bunicu` il indoapa pe Croko? ![]()
Duminica faina la toata lumea; 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Hei, bine v-a regasit! 
Mare liniste pe la noi, ce s-a intamplat, nu a mers DC? Eu care ma gandeam ca voi gasi capitol nou deschis ![]()
Veve -
ce dor imi e de tine! Sa o pupi pe Ina de la mine si pe Katja si vreau poze si vreau sa ne vedem si... Sa stii ca am impresia ca iar pic in baby-blue uneori, cred ca m-a ajuns prea tare oboseala. De saptamana viitoare voi fi la Odobesti, ssotul prin Americi 10 saptamani, asa ca sa vedem cu scapam de ast baby-blue
. O intrebare: pot sa o aduc pe Cristina la tatal tau sa o indoape cu mancare, asa, vreo 2 luni? Hai ca dau un butoi cu vin de Odobesti! ![]()
Clau - cum adica nimeni nu te vrea?
Sa nu mai zici asa! Da-ne de veste cum au ajuns cuscrul, cuscra.
Simo - Happy 4th of July! Sa petreceti frumos (scrisesem "fumos" - mergea pentru gratarele si artificii, nu?) si copiii sa pape bine-bine.
Mickyyy - ce mai faceti? vad ca deja iesiti pe afara, bravo! cum mai e operatia?
Mariana - ce mai face burtica ta? uite ce repede trece timpul, cred ca pana ma intorc de la Odobesti o sa vina barza la voi 
Hana - sa stii ca Simo stie ce stie cu mofturile si fitzele la mancare
. Intr-adevar, plimbarea pe afara mai ajuta, dar la noi nu e garantat, ca uneori se intoarce parca saturata cu aer si nu-i mai trebuie papa.
Fetelor, ce vreme e afara! Parca n-as crede ca pana dupa-amiaza se imbuneaza vremea. Ce ziceti, sa amanam intalnirea in alta zi a acestei saptamani? Poate e si Rayuela si poate vine si Veve, poate ajunge si Laura (ca tot avea chef de venit la Bucuresti)?
Oana, da-mi un semn cand apari, las calculatorul deschis!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata fetele!
Veve, bine-ai revenit
, poate mai iti faci din cand in cand timp si de noi, ca ti-am dus dorul!
Simo, distractie placuta 

Mariana tu cum te mai simti?! Ca nu mai ai mult nici tu pana sa-ti ti bebelusul in brate!
Ela, deja mi-am revenit (fizic vorbind) bine bine, chiar daca si ieri am mai pierdut ceva sange. Insa operatia e aproape vindecata si eu ma simt bine bine. Pacat de vremea asta urata, ca parca parca as fi iesit si eu la o plimbare cu voi, daca mai aveati de gand sa va intalniti!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
katalina spune:
Bine v-am gasit!
Ne-am intors aseara de la mare,a fost excelent,desi norii s-au cam jucat cu noi,in final i-am ignorat si am stat pe plaja,si unii dintre noi si in apa.Copiii s-au simtit tare bine, parca s-au nascut in nisip.In afara faptului ca l,ui Roby ii placea la nebunie sa manince nisip
,in rest n-am avut nici o problema, ne-am inarmat cu piscina,galetusa,lopetele si toate cele,s-au jucat toti trei baiettii,in timp ce eu am mai avut ceva timp sa stau cu burta la soare.Roby s-a dus din prima clipa direct in apa(care era cam rece), era innebunit de placere,o mai lua si-n patru labe direct spre mal,cind nu eram noi pe faza,...apoi cadea lat de oboseala si dormea in carucior la umbra.
Cu mincare a fost mai greu,...as fi vrut sa manince mincare gatita, dar pina la urma traiasca borcanelele.
Ne-am bronzat foarte putin,ne-am protejat exagerat, am un fix cu soarele asta(apropo Elmiplant 30 cu spray-super bun,n-au avut copiii nici o problema).
Una peste alta,a fost tare frumos,le-am dat peste cap un pic programul de somn si masa ,dar a meritat.
Va pupik acum,am multa treaba,desfacut bagaje,etc,etc....
ELENA,drum bun si sedere placuta !
Catalina,
ROBERT si CATALIN
mariana tache spune:

Ela, daca stai la Odobesti 10 saptamani, sigur cand te intorci o sa ma gasesti cu bebe mic venit pe lume
. Supararea mea e ca pe vremea aia inca nu sunt gata concediile, aici pe topic lumea nu va prea intra si nu va avea cine sa-mi faca galerie
. Cand pleci?
Mickyyy, ma simt f bine. Un pic simt ca obosesc mai repede si ca ma misc mai incet, dar e ok; ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu pot sa ma joc cum as vrea cu Stefan; el vrea aia, si ailalta, si cealalta, iar mie cateodata mi-e sila sa ma misc din loc. Dar ce tot iti spun, ca acum ai scapat si tu de asta. Ma bucur sa aud ca esti bine. Am o intrebare: cum te descurci cu iesitul la plimbare??? Mie de treaba asta mi-e cel mai groaza.
si o saptamana faina la toata lumea!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Kata, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Acum ai forte proaspete, pt un an, nu? Ceva poze primim?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
katalina spune:
Multumim VEVE ca ne-ai dat un semn de viata,si ne bucuram ca va place acasa.Te pregatesti de ziua sotului,nu?!
Si sa mai facem o strigare:
NEDDA,daca ne citesti da-ne un semn ca sunteti bine.Ne e dor de tine si de Lara.
CUSCRA mea, voi cred ca sunteti in vacanta, v-asteptam cu poze si povesti!Pupici la Hanna!
LUMINITA!!!
Plec la despachetat, Doamne cite bagaje,cele mai multe le-a avut cel mai mic membru al familiei.
Mariana, am facut poze normale de data asta,doar sa le scanez intr-o zi.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Claudelu spune:
Buna seara!
Am intrat repede sa va povestesc despre intalnirea cu dragul nostru cuscru, dar pe cuvant de pioner, e demential
...e un om super super tare, ne-am simtit ca si cum ne-am fi cunoscut de cand e lumea si pamantul!
Cuscra mea iubita si noruta cea scumpa, au aterizat cu bine, sunt pe maini bune acum![]()
Asa dar si prin urmare,
astazi navigam pe mare
Cuscru a ajuns sambata pe la 11 seara...au venit ca nebunii, pentru ca noi ii asteptam sa ajunga pe la 2-3 noaptea...
Cum a intrat pe usa, exact cum m-a "avertizat" Elena, a sarit la gatu meu
(de parca mie nu mi-a placut)
Am stat la taclale pana dimineata la 6, toata vina o poarta Elena, ca ne-a "dat de lucru", adica sa o trezim la 4 ora Muediei...
Duminica noi n-am vrut sa-i mai lasam sa plece( a fost Cata cu niste preteni)...a apucat si mama sa-i vada si s-a
de Catalin

Rayu, ne-a cam tinut putin pe jar, pentru ca Cata s-a vorbit cu taticutul Elenei ca pe la 13 ii suna sa vada daca au aterizat fetele...suna Cata si suna si suna si nimic
Nu raspundea nimeni...abia tarziu a reusit sa dea de ei...noi, cel putin eu si Cata eram numa cu gandu la ele
Bine ca au ajuns, ca-s sanatoase si voioase, pupa-le-ar mama pe ele de scumpe!
Cam asa a decurs prima noastra intalnire, va urma una mai "ampla", in urma careia am hotarat ca se va decide viitorul copilasilor nostri! AAAAA, Raulica a dat noroc cu socru, dar nimic mai mult, rusine mare pe ulita noastra
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
bebe2004 spune:
Buna fetele!!!
La cat ploua prin tara credeam ca o sa gasesc aici cateva pagini bune. Dar nu s-a incumetat nimeni la scris prea mult. Eu una printre ploi tot ies din casa si cu copilul si fara. Am fost o mama denaturata in ultimele zile, dar s-a strans gasca la noi la mare si nu puteam sa ratez vreo intalnire. De plaja nu a mai fost vorba, ca mai mult ploua si sunt nori, dar seara la terase se poate sta. Si uite asa las copilul cu masa sau soacra si eu plec prin Mamaia la terase. Dar o sa vina iarna si tot in casa o sa stau. Acum il am pe Alexandru la soacra-mea. Cred ca-l las si maine noapte, dar ma duc sa-l vad ca mi-e deja tare dor de el. Am uitat sa va spun ca am pus capat capitolului suzeta de pe data de 20 iun. Dar daca ar vedea-o s-ar infige in ea.
Ma bucur ca a mai dat si Veve pe la noi. Vacanta placuta in continuare. Rayu si tie si Claudelului sa aveti zile frumoase si sa petreceti cat mai mult.
Laura o fi venit de la mare? Cred ca maine ne invita la o cafea. Eu n-o sa fiu prezenta ca ma duc la dentist, dar asteptam impresii.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Mai sa fie da ce-i cu linistea asta?? Pe unde umblati fetelor?? V-au luat apele??
Ia treceti repede la apel, ca de nu o luati, pe cuvant, de fapt pe coaja

Vine Laura si n-are ce citi
Si o mai luam pe coaja si de la ea![]()
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004