Cat e valabila o declaratie notariala?

Cat e valabila o declaratie notariala? | Autor: anamari

Link direct la acest mesaj

Cand l-am scos pe Alex din tara , sa locuiasca cu noi aici, l-am scos cu acordul tatalui-declaratie notariala.

tocmai am citit unele mesaje despre tati care s-au opus scoaterii copilului din tara.Eu stiu ca sun ok cat stau aici, dar daca ne intoarcem pentru o vizita , va trebui din nou acordul tatalui...sau ca si l-a dat odata e de ajuns???...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns engik spune:

Eu ma gandesc ca depinde de ce e specificat in declaratia de la notar.
Daca e specificata vreo data sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca ar trebui sa scrie exact pe declaratia respectiva daca e de acord cu scoaterea copilului mereu sau numai data aia. daca scrie in general, inseamna ca e de acord mereu.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am ezitat sa-ti raspund ca sa nu scriu tampenii dar totusi raspund.
Copilul locuieste legal in SUA?
Stiu ca la fiecare iesire din tara trebuie o declaratie cu o data recenta.
Stiu ca se procedeaza asa din diverse cauze -> ex: daca din diverse motive copilul nu mai este in ingrijirea mamei ci a tatalui - in urma unei hotarari judecatoresti - schimbare intervenita in intervalul in care ai folosit declaratia si data la care vrei sa o folosesti iar.

Poate sunt tampenii ce-ti spun acum dar poate in modul acesta vei primi raspunsul corect.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

da, baiatul meu e rezident permanent aici(green card).
Pe declaratia initiala scrai ca "tatal(Y) e de acord ca X(copilul)sa se stabileasca cu domiciliu permanent in State."DAr si eu stiu ca aceste declaratii in Romania au validitate limitata...nu a existat o decizie de custodie , Alex fiind nascut in afara casatoriei- de fapt nu mi-a trecut prin cap ca tatal ar putea cere custodia in astfel de conditii, la momentul respectiv...
In ritmul in care decurg lucrurile sper ca in urmatorii 2-3 ani sa primim amndoi cetatenia.Asta ar rezolva o gramada de lucruri...Dar mama mea ar vrea sa o cunoasca ope Li si pe bebe3-si daca nu reusim sa o invitam aici-am auzit ca ar fi probleme cu viza - ma gandeam ca la anul sa mergem in tara. Nu cred ca vor fi problem sa obtinem o alta declaratie(prima oara a dat-o pentru ca nu a vrut sa se lege la cap daca nu-l doare, adica nu vrea sa aiba grija de copil)-dar relatiile nu sunt tocmai amicale, asa ca...cine stie ce idei ii mai vin.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput