Melodii pe care le vreti la nunta
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca1977 spune:
Eu voi avea DJ asa ca vom pune melodiile pe care le vrem. In primul rand muzica de petrecere, de nunta, astea sunt prioritare, muzica usoara, fara manele....daca se poate.
http://compage.totalnet.ro/edy/
vmariejeane spune:
Ieri ma fost la o nunta si va spun ca am dansat ca nebunii pe Meniaito (nu stiu daca amscris bine). Alta melodie care a facut furori a fost "Gasca mea" a lui HiQ.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Lorym
I Want To Spend My Lifetime Loving You - Marc Anthony & Tina Arena
Si eu vreau sa incepem nunta pe aceeasi melodie. Insa "mirele" mai are ceva retineri. Valsul iese din discutie oricum .
Steluta.
vmariejeane spune:
Noi incepem nunta pe vals, mai ales acum ca m-am lamurit ca stie bine sa ma "valseze"....abia astept sa apar ca o printesita...ha ha.
Raza de soare spune:
Krelia scumpa, ma uimesti !...
Aflu ca melodia mea de suflet „ When you tell me that you love me ’’ cantata de Julio Iglesias & Dolly Parton, iti place si tie. Bravoooo !... Cand a ascultat-o pt. prima data, la insistentele mele, puiului meu i s-au umplut ochii de lacrimi.
Valsul mirilor as vrea sa fie coloana sonora a filmului „ Summer time ’’, un vals absolut superb; sa vedem cum rezolvam sa nu fie clasicul „ Dunarea albastra ’’.
Si... Desi nu sunt adepta manelelor, tin neaparat sa am la nunta Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Salam si „ Vreau sa-mi impart viata cu tine ’’. Cine a ascultat-o, stie ce vreau sa spun.
„ In viata mea n-as fi crezut / Sa te iubesc atat de mult (...) Vreau sa-mi impart viata cu tine / Tu cu mine, eu cu tine (... ) Dau zi de zi de bucurie / Si m-am convins ca tii la mine... ’’.
Cand am auzit-o prima data, anul trecut, de Revelion ( la doar o zi dupa ce ma ceruse de sotie ), eram la niste cunostinte, la vreo 2 metri de puiul meu. Imediat a venit langa mine, m-a luat in brate si mi-a spus sa fiu atenta la versuri. Ca sa nu cumva sa riste sa nu le inteleg, mi le-a cantat incetisor, privindu-ma in ochi. Si am dansat... Doamne, cum danseaza !... Eu, care am facut dansuri, atunci cand dansez cu el, parca am picioarele de plumb... Sunt si voi ramane fascinata de miscarile soldurilor lui...
Acum, indiferent unde suntem, daca auzim melodia aceasta, ma ia in brate sau de mana, imi zambeste si ma priveste lung in ochi. Si stiu ca in gand imi canta...
Ah ! Si pentru parinti, de fapt, pentru toti invitatii, vreau neaparat „ Roata ”.
„ Mai intoarce, Doamne, roata / Sa-mi mai vad o data soarta (...)
Cand aveam vreo 20 de ani / Ah, Doamne, ce viata mai duceam / Prin restaurante, baruri, cafenele si localuri...”
E trist valsul, dar imi place tare mult sa-i vad cum danseaza si cum, dupa o viata, cu bune si rele, se privesc si isi amintesc. Daca stai pe margine si ii privesti, te cutremuri...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Si cum fetelor, viitoare mirese, nu stiti sa jucati o sarba olteneaasca, de-aia indracita, o hora, o geampara ?
Mama, ce ma dau eu in spectacol la alte nunti, sa vedeti la a mea ! Prapad fac !...
Daca fac echipa cu puiu’, mama, cumnata si sotul ei, rupem podeaua de la restaurant. Iar daca mai vin si vreo cativa de la tara, de-aia de-au invatat mai intai sa joace si apoi sa mearga... Sa te tii atunci !
Raza de soare
Hirondella spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Si cum fetelor, viitoare mirese, nu stiti sa jucati o sarba olteneaasca, de-aia indracita, o hora, o geampara ?
Mama, ce ma dau eu in spectacol la alte nunti, sa vedeti la a mea ! Prapad fac !...
Daca fac echipa cu puiu’, mama, cumnata si sotul ei, rupem podeaua de la restaurant. Iar daca mai vin si vreo cativa de la tara, de-aia de-au invatat mai intai sa joace si apoi sa mearga... Sa te tii atunci !
Raza de soare
Eu stiu, eu stiu!!! Si o sa topai de o sa-mi sara capaceleDe-abia astept!!!!!
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
ratusca1977 spune:
Fetelor,ce ziceti de melodia "Sleeping sun" cantata de Nightwish???? Mie imi place la nebunie.....si va fi nelipsita la nunta mea...
http://compage.totalnet.ro/edy/
mitumac spune:
Noua ne place foarte mult Directia 5 asa ca sigur vom asculta si dansa pe asa ceva la nunta.Precum si proconsul,si multe altele....
Vor fi si romante si populara dar nu manele...eu cred ca va fi frumos...depinde de noi si DJ...
Si mai vreau ceva....muzica popoarelor....ruseasca, tiganeasca (ruseasca...gen Satra) braziliana, ceheasca,etc
zuzunaki spune:
maja,
o idee extra class cu shania twain.pana cum-spre rusinea mea-nu stiam melodia asta.te superi daca "fur"si eu ideea?
sotzul nu e f incantat cu romantisme de astea ,dar mi a zis ca daca tin eu neaparat..sa fie asa!
pup si multam fain
Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.