Melodii pe care le vreti la nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Filmuletul cu noi e de trei minute, si l-am facut in ideea ca invitatii nostri sa vada povestea noastra"pe scurt". Am si filmat niste faze faine pe malul marii(noi avem multa apa aici...) , si poze cu noi de cand eram mici , cand ne-am cunoscut acu'7 ani, asa, frumos.

Filmul il proiectam pe un ecran de 2 metri, si...speram sa fie o surpriza delicioasa ptr. invitati!

montajul artistic l-a facut al meu iubit ca se pricepe, dar tu poti sa angajezi pe cineva sa-ti faca, nu cred ca e costisitor.

Bafta multa! Nu aveai tu nunta in...curand???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Nopi vom incepe dansul pe melodia din "Anastasia", Once Upon a December". Apoi, vreau neaparat sa aud in noaptea aia:
Brian Adams - To really love a woman
Gloria Gaines - I will survive
Loredana Groza - Extravaganta (imi plac f mult versurile)
Bosquito - Doua maini(pe melodia asta sa dansam dupa ce ma fura, este o melodie frumoasa, romanesca, pe care o va intelege toata lumea, si tot acum sa se sparga balonul jumbo)
In rest formatia va canta de toate(desi nu stiu cu manelele), iar DJ Va pune muzica usoara(inclusiv "drumurile noastre"), latino...in oprice caz orice numai sa nu stam la masa cu furculitele in mana

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

credeti ca voi putea dansa el meneito cu rochita de printesa? cred c-o s-o ridic de tot, ca nu ma las eu asa usor!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Floricika - si mie-mi place melodia din "Anastasia" - "Once Upon a December", e un vals superb, dar nu ti se pare putin cam trista pt inceput nunta? Mie-mi vine sa pling atunci cind o aud ... sora mea a vrut s-o puna la inceput, in locul traditionalului vals vienez, si din motivul asta a renuntat ... Plus ca e cu amintiri, daca asculti versurile ... mie mi se pare cam deprimanta ...

In rest ... mie nu-mi pace ABBA, da' deloc, nu pot sa-i sufar; si nici nu stiu sa dansez pe melodiile lor. In general nu prea-mi place muzica anilor '80, genul disco, nu prea stiu sa-l dansez. Eu sunt mai degraba genul anilor '90.

Depinde mult ce fel de invitati ai; noi cam stiam cine danseaza si cine nu, asa ca am pus muzica mai pe gustul tinerilor, ceva populara dar nu prea multa, ca noua nu ne place si cei mai in virsta nu prea danseaza, latino, greceasca (sa-i linistim si pe aia care asteptau disperati manele, desi nu erau prea multi), romaneasca din asta noua ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Noi vom incepe dansul cu Dolores Keane-Caledonia...e superba melodia .Alte melodii care nu vor lipsi de la nunta mea si pe care vi le recomand ar fii :
Eros Ramazzotti-Un emozione per sempre
Gianni Morandi-Solo chi si ama veramente
Albano Carrisi-Il mio concerto per te
Albano Carrisi-Nel sole
Gigi D'Alessio-Dove sei, Come in un film, Il cammino dell'eta, Sei importante, Un nuovo bacio, Miele...
...si lista ar putea continua pana dimineata
Eu o sa am si orchestra asa ca vor fii toate genurile de muzica ,bineinteles fara manele

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Io nu'sh cu ce-o sa-ncepem...se pare ca vom valsa Habar n-avem, nici io, nici el . Ce nu vreau sa-mi lipseasca insa, sunt:
-"Nunta in Balcani" - Spitalu de Urgentza - pentru cand m-o fura;
-"Nunta" - Phoenix - pentru cand m-o aduce indarat;
-"Coru' vanatorilor" - cand s-aduce friptura .
Va fi disco,latino, greceasca, populara, NU manele!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai fetelor da voi nici una nu stiti sa dansati populara???
eu sunt mai "norocoasa" am in spate 8ani de dansuri populareasa ca o sa-i rup pe toti la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Mie imi place fff mult sa dansez muzica populara. De fapt imi place sa dansez orice. Asa ca...hopa topa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by nushulica

eu sunt mai "norocoasa" am in spate 8ani de dansuri populareasa ca o sa-i rup pe toti la nunta

Opaaaaaaaa Nushulica ia treci matalutza aici sa ne inveti si pe noi!!!! Cum se danseaza domne Brasoveanca aia ca nu mai pot ce-mi place!

Olgutza...hmm... da' sti ca nu ai gusturi rele?! Cum domne' nu vrei tu la nunta ta "oooooooo viatza meaaaaaaaa"???

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:
Originally posted by nushulica

Opaaaaaaaa Nushulica ia treci matalutza aici sa ne inveti si pe noi!!!!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Da chiar asa, Nushulica si eu vreau sa ne inveti
Eh, sa vedem acum cum poti tu sa ne ajuti sa invatam sa topaim populara dar trebuie musai sa o faci pe DC ca altfel nu se pune
Sa vedem cum faci

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput