Ajutor la pregatirile de nunta

Ajutor la pregatirile de nunta | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Cand auzi cuvantul “ nunta “, imediat te gandesti la muzica, petrecere, bucurie si “ Aoleu, cu ce ma-mbrac ? “… Nimeni nu se gandeste la pregatirile de nunta si ce anume implica ele. Doar mirii, saracii si cei apropiati lor. Nu e vorba doar de vorbit la restaurant, biserica, primarie. Nu e vorba doar de cumparat rochia de mireasa si costumul. E vorba de mult mai multe chichite, de care te tot lovesti in timp ce pregatesti cea mai frumoasa zi din viata ta. Din lipsa de timp, din cauza emotiilor, apelezi la familie, rude si prieteni, sa te ajute; unii chiar se ofera dezinteresati. Eh, sigur mai sunt si cazuri in care matusa te ajuta, dar vrea ca fiica-sa sa-ti fie domnisoara de onoare. Aici se cade sa zici “ Nu, multumesc… “.
Cine si cum va ajuta in pregatirile de nunta ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Initial creeata de Raza de soare
Raza de soare

Noi ne ajutam singurei si ne mai ajuta mama mea. Cam atat.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Eu 80% , sotul 20 %.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pe noi nu ne ajuta nimeni. Si de fapt eu ma ocup de toate. Pe el l-am delegat in relatia cu restaurantul(adica am cautat si hotarat impreuna....mai departe tot io ma ocup), in relatia cu primaria(neaparat e treaba de barbat), Formatia tot eu am gasit-o dar l-am delegat pe el sa se intalneasca si sa dea avansul, la fel e si cu relatia cu DJ-ul. Eu mi-am facut o lista in cele mai mici detalii cu ceea ce trebuie sa cumpar, ce trebuie sa fac....si am grija sa tai de pe lista cand mai rezolv una. Si ce ma bucur cand vad ca nu mai sunt multe...mai sunt 2 luni pana la nunta si mai am de luat costumul lui cu accesoriile de rigoare si pantofi, sandalute pt rochia de mireasa, floricele de pus in piept, buchetele pt mine si nasa, cadoul nasilor, vinul,si cam atat. Mie chiar imi place sa ma ocup singura, si am prietene care cand au vazut cum m-am descurcat eu singura cu organizarea nuntii mi-au spus ca atunci cand se vor marita vor cere consiliere de la minePoate iese o afacere
Va pup pe toate miresicile

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

La noi e 50%-50%, eu si viitorul meu sot contribuim in aceeasi masura la pregatiri, ne mai ajuta si parintii cu sfaturi si material.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deocamdata eu sunt singura pe baricade viitorul meu sot doar isi da cu parearea dar de fiecare data parerea lui coincide cu a mea
in ziua cu pricina se va ocupa unchiul meu de toate in sensul ca el va scoate de la cofetarie tortul prajiturile va lua fructele si toate chestiile astea
iar la restaurant vor fi cei de acolo si tipa care imi face toate aranjamentele pentru sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

deocamdata eu sunt singura pe baricade viitorul meu sot doar isi da cu parearea dar de fiecare data parerea lui coincide cu a mea

Nushulica... cum reusesti sa faci sa coincida parerile voastre de fiecare data? Sau tu zici, tu faci si el tace si inghite?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Initial creeata de Raza de soare

Nu ne ajuta nimeni. Vrem sa facem totul singuri. Nu stiu daca vom scapa "teferi" pana la urma deoarece parintii vor sa ne ajute dar vedem noi cum
Vedem cum ramane cu transportul florilor si a tortului - aici vom avea nevoie de ajutor, fiindca noi nu vom putea. Imaginati-va: mirele si mireasa la transportul acestora

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Pot sa va spun ca eu m-am alarmat pentru toata nunta.Nimeni nu m-a ajutat, nici macar viitorul meu sot,pentru ca el lucreaza,saracutu', de dimineata pana seara.Si eu am facut totul pentru nunta noastra.Dar problema este ca parintii s-au intalnit si socrul meu a zis ca s-a stresat rau cu nunta asta, desi nu a facut absolut nimic, si-a cumparat numai costumele cu care se imbraca el.Si,bineinteles, ca am comentat asupra acestei probleme, stiind cat m-am implicat singura pentru toate.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

pe noi ne ajuta in primul rand mama lui.

Noi suntem actorii principali numai la stabilit ce ne place. si le spunem si ei incearca sa ne ajute. la restaurant am fost noi 2 si parintii lui, nu de alta dar ai mei erau la Bucuresti, si restaurantul e la Calarasi. cu primaria si biserica se va ocupa tot mama lui, care e o persoana cunoscuta in oras si asa rezolva multe.

tot mama lui ne va face marturiile.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu 90% si el 10% ( adica m-a cerut de nevasta si la orice intrebare sau parere o cer imi spune" cum vrei si iti place tie, draga mea").Adevarul ca munca care o face nu ii lasa nici timp, iar cand suntem impreuna prefera sa stea cu mine decat sa se ocupe de asta.El zice ca totul va iesi bine.Normal,pana este cine sa se ocupe de tot.
Noi facem doua nunti, asa ca munca mea este dubla, dar macar fac cum vreau eu.Mai ales ca totul este prin telefon, am cheltuit o gramada de bani, dar asta e.NOroc ca de a doua nunta se ocupa restaurantul respectiv.Mai comenteaza soacra, dar nu o bag in seama.Nu pre ii plac invitatiile, dar putin ma intereaseaza( el nici nu le-a vazut).
Este foarte greu mai alec cand nu ai pe cine sa te bazezi si sa te ajute, dar am incredere in Dumnezeu ca va iesi o nunta super.Eu nu am mama, iar acum mai mult ca niciodata imi dau seama ce mult imi lipseste.Dar asta e viata si cred ca de undeva de acolo sus ma sprijina cu tot.
Pupici si numai bine cu pregatiriile.

Mergi la inceput