Bebelusi de iulie-august 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

SAlutare schimbul III !!!
LA MULTI ANI pentru tatal tau , Olivia !!!!sa fie sanatos si sa-si vada nepotii la casa lor
vroiams sa va intreb ...budinca se poate face si la microunde ?
ca acusi se face cald si in casa si parca nu as baga ditamai cuptorul ..

da , mai doarme copilul meu la greu ..dar eu nu va zic ...ca ar fi chiar culmea sa ma plang !!!! 18ore/zi
si vroiam sa va mai zic ca are acum o perioada de regres ..nu mai face pa , nu mai da noroc cu mana si nici nu mai zice mama ..si ce-l mai laudam !!!!...si intr-adevar si d-l Pufulescu danseaza cum aude muzica ...
hai ca ma duc la tura de seara si revin ..
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, am inteles bine? Tu zici sa-i fac vaccinul pt cele trei chiar daca a facut rubeola? Asta ca sa stiu cand merg la doctor sa nu ma abureasca aia.
In Ro se face obligatoriu rapelul pt DTP, Polio, si ce mai era ca nu mai stiu, plus asta anti rujeola, rubeola si oreion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara ,schimbul 3!

La ora asta...Olivia,Andreea si Simona care isi permite sa stea pana tarziu ca are un copil exemplu care doarme ..18 ore.....mamaaaaaa!!!!!!

Al meu tare greu s-a lasat adormit...s-a intors pe toate partile...probabil de la caldura...si de la dintele no.5.

Sunt asa de stresata cand sunt singura cu el noaptea,cand lucreaza tati de noapte...mai ales ca face si febra de la dintii astia nenorociti;la toti dintii a facut febra,iar acum ma asteptam sa faca din nou ca am vazut ca-i iese.

Nu stiu de ce mi-e asa de frica?!Data trecuta a facut febra mareeee,v-am mai zis eu,si tare stresata am fost,acum avea un 37 cu 9 luata intrarectal si i-am dat ....si ii mai scazuse...

Va las...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona...18 ore pe zi....parca-i un pic cam mult..pediatrul ce zice...Da, poti face budinca si la microunde...
Simona R ...nasol ca face febra asa mare...Luca nu a facut ...si stai sa vezi la molari....
Adela da eu zic sa-i faci ...dar mai intreaba..stii cum este nu poti sa stii totul despre tot...si nu sint pediatru...mai spun poate si prostii:)
Andreea...inca 4 biberoane??? Noi sintem la doua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele, nu am reusit sa citesc toate paginile, dar recuperez. De, repede vine 1 iulie si eu nu am apucat sa mut mare lucru din casa.
Noua veste, care ma bucura si ma intristeaza in acelasi timp. Zana mea si-a dat drumul la mers. Mai facuse ea cativa pasi , asa de control din cand in cand, dar acum chiar merge. Si am vazut-o pe web cam cum mergea ea lipa lipa. Cica ne place sa mergem desculta pe ciment (ai mei stau la casa, si au ciment prin curte), dar e periculos ca si mai cadem, asa ca avem nevoie de bodyguard tot timpul.
M-am intristat un pic caci nu sunt langa ea sa vad si eu ce progrese face. A inceput sa spuna de toate. Sa arate catelul, pe mamaie si tataie, lumina,etc. Hei dar ce ne facem, caci aratam cu degetul si nu este frumos.
Si m-am mai intristat un pic, caci am realizat ca le-am dat alor mei o ratiune de a fi, si ma intreb ce se va intampla cat am sa o iau inapoi. Nu stiu, imi este tare frica, mai ales ca tatal meu era asa de demoralizat, aproape ca-si dorea moartea. Si acum...a prins viata. Parca a intinerit, desi are 73 de ani, si diabet pe deasupra. Ufff, hai ca nu va mai plictisesc, ma intorc la cutii si cutiute, adica la impachetat.

A si apropo de geam deschis. Poate eu sunt o mama denaturata, dar sincer eu nu am invatat-o prea cocolosita. Noi tineam geamul deschis zi si noapte, si uneori si usa de la baie, caci era foarte cald. Si fata mea nu a avut nimic. De fapt de cand avea 2 saptamani am invata-o asa. Asa ca mai depinde si de invat, si de natura copilului daca e mai sensibil sau nu...si de ce nu si de subconstientul nostru.

Va pup dulce.

Liliana

A la multi ani Petrilor si Petrutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara la schimbul III!

Stefi a fost azi la soacra mea si a fost in culmea fericirii! A alergat cu premergatorul prin balcon (are balcon imens), a cercetat toata casa, a fost super incantata. Cu somnul nu prea a fost ok, s-a trezit un pic maraita (ea daca isi face somnul se trezeste foarte vesela), dar si-a revenit. A fost si in parc, unde a facut o cucerire, pe Stefan de 18 ani, care la plecare i-a spus "Stefania, din pacate, eu m-am nascut prea devreme, iar tu prea tarziu", iar ea a raspuns foarte senina "da".
Atit de mult a alergat si s-a miscat azi, incat era franta, dupa baie nici macar nu a avut putere sa mai planga si a adormit repede. Sper sa doarma bine la noapte ca eu sunt franta. De 3 nopti ma culc numai pe la 1 si la 7 trezirea. Aseara ma culcasem si eu la 12, dar tocmai atunci s-a trezit Stefi cu chef de joaca si vorba. Si a adormit tocmai la 1!

Liliana, multi pupici pentru o mamica curajoasa!

Eu ma duc la nani. Va doresc o noapte/zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gataaa, am bagat pufuletele la nani!!
Olivia , am chemat-o pe dr acasa special pentru asta ..adica pentru orele astea multe de somn ...si s=a uitat stramb la mine si mi-a zis sa las copilul sa doarma ..ca somnul e bun si creste si bla, bla , bla ...nu i-am mai zis ca mie mi-e dor de el cand doarme ca zicea ca sunt nebuna ...
l-a controlat pe toate partile si azis ca e perfect sanatos si dezvoltat bien pentru varsta lui ..ca eu o intrebam ca daca el doarme asa mult ..cand mai are timp sa invete cate ceva
adevarul este ca-i si fac conditii bune de somn :intuneric (avem jaluzele exterioare care fac bezna),liniste , racoare ..cum sa nu doarma? ...si mereu se trezeste razand
nu plange cand ii este somn dar isi freaca urechea si ochisorii si daca eu ma incapatanez sa nu-l pun sa doarma ..adoarme cu capul pe unde este !!!
nu am povestit despre asta pana acum ... ca sunt prea multi bebelusi care se chinuie cu somnul !!!!

Liliana , felicitari pentru progresele zanei !!!multa sanatate parintilor tai ...Doamne , nici nu-mi pot imagina ce-i in sufletul tau ..dar o sa vina si vremuri mai bune !!!Curaj si bafta in continuare !!!

Andreea , super faza cu Stefan ..dar las ca atunci cand va avea ea 18 ani si va fi o domnisoara superba ..o sa-si doreasca domnul sa se uite la el ..si atunci va zice ea .."imi pare rau esti prea batran pentru mine "

Simo , curaj ! nu are ce sa se intample rau ... 5 dinti ...
Pufulescu are 1 dinte de mai bine de o luna si nimik de atunci ..sa vezi cum curat 1 dinte

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Noi!

quote:
Originally posted by amironeanu

De citeva zile tot vreau sa va intreb si tot uit.

Dintre bebelusi care dorm bine noaptea mai este cineva care doarme in aceeasi camera cu voi? Stau si ma gindesc daca nu ii deranjam noi noaptea (Stefi doarme in patutul ei, dar cu noi in camera).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52223" target="_blank">Continuare...

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput