Asezarea invitatilor la mese

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

de unde vopr sti unde trebuie sa stea?

Adica eu ca tanar, sa zic, daca as fi invitat la nunta ta, e unde ar trebui sa stiu ca locul meu e pe terasa?

Eu cred in continuare ca acele carduri de masa sunt o dovada de preocupare pt confortul celor ce vin la nunta. Adica ai fost atent sa ii asezi langa oameni pe care ii cunosc...personal, apreciez mult asta.
Faci cum vrei tu .
Eu zic ca mai mult de 3 ore nu are cum sa iti ia operatiunea "scris carduri"
Parerea mea!

Pupici si o nunta de vis!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Pai o sa le spunem noi sau domnisoarele de onoare ...in ce parte sa se duca ...in cazul meu chiar nu are nici un sens sa scriu numele , crede-ma ...acum 3 ani a avut sora-mea nunta si au fost 200 de invitati si n-a fost nici o problema ca nu au fost carduri scrise cu numele . A iesit totul perfect .

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai fetelor eu tot asa ziceam pana de curand ca ospatarii sau domnisoarele de onoare or sa dirijeze invitatii spre locul lor la mes dar am aflat mai nou ca acest lucru trebuie facut de niste domnisoare special angajate pentru asta numite hostese(sper ca am scris bine)sau ma rog fetele astea sa fie din familie imbracate amandoua cu rochii la fel pana se termina de venit si dupa aia se schimba si ele in hainele lor de nunta si se distreaza la un loc cu ceilalti
voi ce stiti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mi se pare o tampenie ! Pai de ce sa dau bani in plus, cand pot face o schema cu mesele + invitatii si o dau d-rei de onoare, sa-i conduca ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai iti dai seama ca si eu fac tot asa mai ales ca se pare ca o sa am 4 domnisoare de onoare deci slava domnului nu duc lipsa dar ziceam asa si eu cate chestii mai auzi si cate se mai inventeaza ca poti ajunge in ziua de azi sa cheltui pentru o nunta sume exorbitante(asta referitor la subiectul deschis de raza cu cheltuielile pentru o nunta)

Mergi la inceput