Asezarea invitatilor la mese
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
eu cred ca asezarea perfecta este in semicerc, atunci cat mirii ii pot vedea pe toti invitatii si toti invitatii au vedere la miri si la ringul de dans!
Pisu_Miau
Eheee, cred ca este intr-adevar o aranjare perfecta, dar, doar in cazul in care iti permite sala, nu?
Si de ce fel de mese sunt...daca sunt patrate sau rotunde, probabil merge un semicerc, dar daca sunt dreptunghiulare, ce faci?...ah, stiu, le aranjezi paralel, oblic, de-o parte si de alta....in V, ca cilindrii de la motoru' masinilor
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
teolinda spune:
La nunta mea parintii au stat la masa cu noi ( acum 6 ani). Daca as mai face acum nu i-as mai pune acolo ci la masa cu rudele lor ca oricum toata seara s-au tot plantat pe cate un scaun pe care il gaseau liber sa stea de vorba cu rudele. Evident ca noi si nasii ne-am zbantuit toata noaptea..asa ca bietii parinti nu puteau sa stea fiecare in cate un colt .
So ..felicitari celor care aleg sa-si aseze parintii intr-un cadru placut si lor.
In plus, la ultimele nunti la care am mai fost..habar nu am avut cine sunt socrii mari si mici...tocmai pt. ca nu se mai poarta sa stea langa miri si nasi.
Petrecere frumoasa la nuntile voastre!
15+
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Krelia , am fost si eu la o nunta la cer mirii erau la masa numai cu nasii. Personal , mi s-a parut ciudat. Parintii nu sunt niste invitati oarecare, mai ales ca contribuie la nunta la greu.
Da asa cum eu nu vreau jarteluta si dansul gainii , tu iti respecti ideea ta de nunta de vis. Right?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Da, Ralu, ai dreptate, cand parintii te ajuta, ii pui oriunde vor...
Dar stii cum sunt lucrurile la mine, deci... daca ar fi, nici nu i-as primi pe socrii mei in sala... zau...
Oricum ei se dau mari si tari in toate partile cu unta asta, dar de fapt sunt impotriva...
E si maine o zi!!!
m_monique spune:
eu am avut doua nunti, si in consecinta doua batai de cap cu aranjatul persoanelor la mese.
la bucuresti a fost o masa mare in forma de U, iar noi am stat in mijloc, pe laturi au stat parintii. langa parintii mei au stat o matusa si un var de-al mamei, in rest au stat rudele sotului meu.
sora mea nici nu a vrut sa auda sa stea la aceasta masa. asa ca pe ea am asezat-o la masa cu prietenii.
pe colegii de birou i-am intrebat daca vor sa stea impreuna si au fost de acord.
asa ca langa ringul de dans am asezat colegii mei, colegii lui si prietenii.
la tg. mures am stat numai noi si nasii la masa, ca asa e obiceiul locului. masa de tineret am asezat-o in fata noastra, de cealalta parte a ringului de dans.
http://photos.yahoo.com/micumonica
m_monique spune:
sora mea a fost in mai la o nunta si i-a asezat undeva in capat, mai spre iesire. ea si prietenul ei se tot distrau ca au fost asezati la "economic class", deci vor cotiza in consecinta.
la nunta mea au spus ca ei vor sa stea la "economic class", si lasa pe altii sa stea la "business class", ca acolo se cotizeaza mai mult.
deci impartitii in categorii business class si economic class, si asa va va fi usor sa-i repartizati.
olim spune:
Draga monique, imi place idea cu economic class, dar eu ced ca fiecare trebuie s se aseze unde vrea, ca nu dupa aceea sa ai nemultumiri.Nu cred ca poti obliga pe nimeni sa stea unde vrei tu.Eu imi aduc aminte ca am fost la Tg Mures la o nunta, si am fost asezati langa o fmilie pe care nici macar nu am cunoscut-o , fiind masa tinerilor, si nu am avut nici un subiect de discutie cu ei.A fost groaznic.
Ai mei sa stea unde vor ei, nu vreu vorbe dupa acea.Iar pe soacra nu o pun la aceeasi mas cu mine nici moarta.Macar acolo sa ma lase in pace, ca nu vreau sa imi incep viata de femeie maritata cu soacra langa mine.
m_monique spune:
olim, daca ii lasi pe invitati sa se asezeunde vor ei, vor incepe discutii, ca cutare a vrut langa cutare dar nu i s-a tinut loc. in acest caz vor intra la gramada in restaurant si vor incepe sa alerge dupa mese.
sau intr-un caz si mai rau, nimeresc unii tineri cu chef de dans, langa o matusa sau un unchi care povesteste mult, in plus si degeaba, incat bietii oameni ajung sa se intrebe cu ce au gresit, si sa se grabeasca sa plece acasa.
olim spune:
Multumesc de sfaturi, cred ca dupa ce o sa avem confirmarile facute am sa incerc sa ii repartizez, cu toate ca daca ma anunta ca vin si nu vin in ultimul moment, ca ma fac?
vrabiuta spune:
fetelor, incercati sa faceti repartizarea la mese... altfel va fi de rau. daca se aseaza care unde apuca, sansele ca persoanele sa nu se cunoasca intre ele si sa stea posomorate o noapte intreaga vor fi si mai mari.
noi am facut asa - am avut mese rotunde de 10 persoane + masa mirilor de 8 persoane. la masa noastra am stat cu nasii si socrii. eu am stat in dreapta mirelui (acolo mi-au pus cei de la crowne bolero-ul, ca habar nu aveam...)
in sala am aranjat persoanele in functie de
- varsta (persoanele mai in varsta mai departe de boxe)
- grad de rudenie
- studii (colegi de la aceeasi facultate, persoane cu legaturi in acelasi domeniu)
- preferinte (oameni care stim ca se inteleg bine intre ei si au despre ce vorbi)
a fost greu dar a meritat. in privinta absenteismului, surprize pot aparea oricand, dar asta e...
lista invitatilor si mesele la care stau a fost afisata pe un suport special frumos decorat, la intrare.
spor la aranjari!
foto
m_monique spune:
olim, eu la nunta de la tg. mures am inceput sa aranjez invitatii la mese cam de miercuri, nunta fiind duminica. am facut o aranjare initiala, pe care am tot ajustat-o pana in ultimul moment, adica cu o zi inainte, cand cateva persoane ne-au anuntat ca nu pot veni. noroc ca la restaurant am putut si duminica dimineata sa anuntam numarul de persoane.