Bebelusi de martie - aprilie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Hiroral, sa-ti traisca fetita! La fel si pt Demi si Vladimir, Mamanati si Sibip, La Multi Ani!

Oana, bine ai venit!! Chiar ca ai un bebe exemplar, sa-ti traiasca!

Gabriela, imi pare rau ca Thomi e bolnavior, dar se va face bine, stai linistita. Si Irina mea are la rinichiul stang musculatura mai slaba, si Gabrianah are aceeasi problema cu noi. Asta e, se va rezolva cu timpul, si eu am fost tare deprimata dar incerc sa nu ma gandesc la asta, ci sa ma bucur de fiecare zi cu fetita mea.
multi lui Thomi si nu te ingrijora!

Rrox, Marox, An-k, Mamacita, Mamanati - multumim de aprecieri!

Ieri, in statie, se tot tinea o baba dupa mine sa-mi dea tot feluri de xerox-uri dupa icoane, le-am luat, si dupa ce a mi-a urat tot pomelnicul, a mai stat nitel si mi-a zis: "Sa mai faceti unul, e un inger! Vedeti ca toata lumea se opreste?"
Adevarul e ca se uitau, dar lumea in general se uita dupa un bebe asa mic. Dar m-am simtit tare bine...

Mamacita - Irina e intr-adevar tare cuminte, e o scumpa. Nu plange fara motiv, iar seara daca o duc la plimbare ne intelegem tare bine. E si normal, trebuie sa aiba si ea activitate, nu poate sa stea chiar unde o pui. E si ea cu ochii dupa mine, si toata lumea se mira cum de se opreste ea din plans instantaneu cand e in brate la mami. Dar e normal, si eu sunt foarte mandra

Ellinia, ce matinala esti! Acum am vazut ca mergeti la vaccin, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ciao fetelor,multumesc mult pt ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati multi si din partea mea Andira,An-k,Dariaevelin,Rrox 3, Oanamc,Ellinia.

LA MULTI ANI, sa va creasca puiuti mari, sanatosi si sa va umple zilele de bucurii Hihoral Demi,Mamanati si Sibip.

Andira - e normal sa se opreasca lumea pe strada sa iti admire puiutul daca e asa de scump
Dariaevelin - am vazut pozele si puiutul tau e un frumos si jumatate
Oanamc - felicitari si puiutei tale pt marea realizare de ieri
Ocrainic - bine ai venit in tara (chiar dc eu nu sunt in Romania,,dar sper din tot sufletul sa pot sa iti iau exemplu si sa ma duc acasa in august)
Si acum sa va mai povestesv ,ieri seara dupa ce i-am dat tratamentul lui Thomas i-a scazut temperatura si a devenit mai vioi,sper sa ne treaca toate problemele repede si sa ne bucuram in continoare lafel de fiecare zi ce trece. Ca ieri chiar dc aici a fost soare in sufletul meu a fost furtuna. Dar care cu ajutorul vostru si al sotului a trecut (incetisor adevarat). Acuma Thomas doarme pe burtica la el in patut. Azi noapte s-a trezit numai o data la 4,30 si dimineata la 6,30 cand a papat si a adormit la loc. Iar acuma astept sa se trezeasca sa pape din nou ca e ora lui de trezire.
Pana pe mai tarziu .

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

GabrielaV, imi pare bine ca lui Thomas i-a scazut temeratura si e mai bine, iar tu te-ai mai linistit, ascutla fetele care sunt mai experimentate si stai pozitiva, ai sa vezi ca toate vor trece repede si Thomas o sa scape de probleme! Pupici lui Thomas de la Sara!Oanamc, Marox, merci de raspuns cu baita dupa vaccin, nici eu nu i-am facut si imi pare bine ca Sara nu mi-a facut temperatura si e bine ca inainte de vaccin. Ieri mi-a dormit toata ziua aproape in afara de orele de masa care s-au mai rarit si am ajun la 6. De ex azi noapte mi-a dormit de la 21.30 pana la 6.30 si apoi a mai papat la 10.45 si ma declar multumita!In ciuda faptului ca n-am mai tinut regim Monti strict nu am pus pe mine nimic ci dimpotriva se pare ca iar incep sa scad dupa o perioada de stagnare de 2 saptamani si ceva. Sunt motivata sa ma uit in continuare ce mananc poate ajung la o greutate ideala mai repede.Ocrainic, bine ati ajuns in Roamania ! Felicitari pentru comportamentul lui David, deja e un baiat mare si cuminte si nu cred ca face altce decat va fericeste pe zi ce trece! Sa va bucurati de tara si sa va saturati dorul de ea, sa va simtiti minunat si sa ne puneti poze sa vedem si noi cum mai e pe acasa!Oanamc, felicitari pentru Leti, se pare ca e o sportiva inascuta, Sara mea nu prea vrea sa stea pe burtica desi a dormit supravegheata ieri aproape o ora langa mine dupa care am intors-o eu ca mi-a fost frica ca se solicita prea tare .Hiroral, mamanati, Sibip sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si cuminti si fericiti ! La multi ani pentru Karen, Demi si vladimir!Ellinia, speram sa se opreasca ploaia la voi si sa iasa soarele iar pe Stefanut il -am si speram sa nu-l doara vaccinul!Sa aveti o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

poze cu Sara_Narcisa si familia ei:http://community.webshots.com/user/sara_narcisahttp://community.webshots.com/user/jardana101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Salutare fetelor!

Noi ieri am evadat in natura, am plecat la sora-mea la curte si am stat toata ziua afara. Schimbat, mincat, dormit, jucat, totul afara.
Azi noapte a dormit pana la 5 neintors.
Asha ca ma voi mai duce. Sunt 25 km pana acolo, dar merita.

am apucat sa mai citesc ce ati scris, vada ca toata lumea e bine.

gabrielaveres sanatate lu Thomas
an-k sa-ti traiasca domnisoara cu palarie. Draguta foc.
mamacita bine ca ati scapat de vaccin ca sa aveti un botez reusit. E pregatit Alexutu pe baia sfanta (cate lume o sa-l vada dezbracat!)
mamanati si pe mine ma intereseaza partea cu masajul. Nu vad de ce ar fi neindicat. Vreau sa rencep si eu pt ca imi lipseste, au am facut masaj pina in luna 7-a can nu mai puteam sta pe masa aia. Dar daca eu am nascut cu cezariana, la burta am voie masaj?
elinia si bebe al meu se mai sperie. Ieri il schimbam si a venit cumnatu-meu, a vorbit cu el, i-a zimbit, si apoi cumnatu-meu a continuat sa vorbeasca(mai tare). Si a inceput bebe al meu sa urle de nu stiam cum sa-l impac. Si acu fie vorba intre noi, cand claxoneaza un autobuz si eu ma sperii.
erix imi pare rau pt tine. Sanatate multa si ai grija cu piciorul! Da cum ai reusit? Si bebe al meu pare pofticios, dar evit sa maninc linga el. Poate mi se pare mie, dar parca saliveaza cand ma vede mincand. Al meu are numai 2 luni asha ca tre sa mai astepte pana gusta mincarea lu mami.
dariaevelin, am vazut pozele. Brien e un dragut. Am vazut si pozele cu cezariana si m-a luat uin pic cu fiori.(si eu am facut cezariana). Da unde statea fotograful?? Pe tavan?
oanamc feicitari pt manevra de rotire. Acu va perpeliti toata ziua precum clatitele? Vezi ca e un avantaj sa ai o fetita delicata. Se misca bine... Grasanul meu pana isi va misca fundul cel mare mai trece vreme.
oanacrainic, m-am gandit la tine zilele astea. Bine ca ati ajuns cu bine. Te apreciez tare pt acest curaj. Eu sigur nu as fi abut curajul sa fac acest drum. Cat stati in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tot ne-a prins ploaia un pic pana am intrat in scara blocului. Da' nu-i nimic ploaia ne face sa crestem mari!

Andira, chiar ai un ingeras de fetita si e normal sa te simti mandra. Si eu ma simt mandra numai cand ma uit la Stefan! Chiar am citit aici pe forum o semnatura cred ca era, ceva de genul asta "Pe lumea asta exista un singur bebelus perfect si fiecare mamica il are".
GabrielaVeres, ti-am vazut pozele! Ce miresica frumoasa ai fost!
Danna_J, chiar acum am deschis pozele tale, ma uita la Sara, care e o mica printesica! Imi place poza in care rade! Sa-ti triasca! Stefan oricum o sa faca mofturi la vaccin dar am sa incerc sa-l obosesc inainte de merge si dupa ce o sa traga o repriza de plans la intepatura sper sa adoarma. Asa am facut si data trecuta si a mers. Am sa-i pun totusi o jumate de paracetamol in funduletz ca parca mi-e frica de febra. E bine ca Sara n-a facut febra dupa vaccin. Sper sa nu faca nici Stefan.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Hiroral, sa-ti traiasca micuta Karen!
Sibip si Mamanati, sa va traiasca minunile!
La multi ani, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

dana-j dragutica Sara a ta. Cum reusiti voi sa-i pozati zimbind nu stiu, ca al meu cand vede aparatul face o mutra serioasa si pana nu dispare aparatul nici nu clipeste.

Dupa cum vedeti, eu ma uit mai mult la pozele cu fetite. Ma pregatesc sa devin soacra!
Dar am auzit ca anu asta e anul baietilor, deci va fi bataie mare e fetite

Fetelor, nu stiu daca s-a mai discutat (varsta , mai uita omul) voi ce marsupui ati cumparat? Si astea sunt pe varste? La 2 luni si o saptamana e ok sa-l pun in marsupui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

scuze ca n am mai intrat cateva zile.am fost ocupati,am alergat dupa carutz,pana la urma cred ca o sa luam un hauck,mai ieftinutz ce i drept ca oricum il vom folosi numai in calatorii,carutzul nostru normal fiind convertibil si in sport.
surpriza i a placut tare lui tati !va multumesc tuturor fetelor dragi care m ati felicitat pt sotz!
gabitzu,
multi pupici si sanatate lui thomi!
danna,
ti am vazut pozele!esti o frumoasa!si sara evident are cu cine sa semene!
an-k,
ce faci tu???ne "inseli"cu brien???pai e frumos?
dariaevelin,
sa ti traiasca micul brien si sa stii ca noi am petit o pe bia inainte.dar daca l va alege pe brien sa ne ziceti sa ne cautam alta mandrutza

ligia,
e ok sa l pui in marsupiu dupa 2 luni.e am unul dar e ca si nou.l am pus pe buburel in el de vreo 2-3 ori dar nu i place neam!

va pup pe toate!nu stiu cand va mai scriu ca avem uichendu plin...o nunta la care n am cici cel mai mic chef sa ma duchmmm...n am incotro ...
ca o paranteza soacra mea mi a facut nervii ferfenita in ultimele zile.si dupa ce pana acuma ma intelegeam super-mai mult de la distanta-cu cumnata,mi a facut o!s a ocupat de invitatii si dupa ce am vb pana n ultima clipa sa le faca bej champagne mi le a facut albe"ca asa i a placut mai mult"sincer nu ma asteptam din partea ei...nici taranii de la dalga nu mai fac albe...si de aici nervii cu soacra mea...ca nu mai scap odata de ea!marti-miercuri sper sa pelce!o luna si ceva n o mai vad!Domane ajuta!

va pup pe toate si pupici la bebelusi!LA MULTI ANI sarbatoritilor /sarbatoritelor de azi!

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buna,mamici si bebici!
Ieri n-am reusit sa intru pentru ca de la ora 13 la 24 Alex a tinut-o intr-un plans,cu mici pauze datorate dragostei pe care ne-o poarta,raspunzand la eforturile noastre disperate de a-l inveseli,apoi iar plangea,micutul.N-am depistat nici o cauza logica:l-am hranit,schimbat,plimbat,jucat,mangaiat,apoi...palpat pe toate partile,mai ceva ca la examenele practice pe care le-am dat toata viata,si nimicAm ajuns la concluzia ca o fi deochiat;cand elimini cauzele logice,o explicatie se impune totusi,nu?
mamanati,m-ai intrebat ce pediatru ti-as recomanda.Deocamdata eu am dat in bara cu cei recomandati,mai raman doua nume,pe care nu le-am incercat ca n-a fost cazul.ti le spun si tie,caci am auzit numai vorbe bune,dar sper sa n-ai nevoie nici macar de "Buna ziua":dr.Leu si dr.Ciobanu,ambele la spitalul mare,judetean.
dariaevelin si dana j,v-am vazut pozele,lasand la o parte bebicii care bineinteles ca nu sunt mai putin decat superbi,voi sunteti artiste,niste frumoase implinite si mai mult de maternitate.sa va ajute Dumnezeu!
hiroral,sibip si mamanati,"La multi ani" si sa va bucurati de papuselele din viata voastra!
oanamc,bravo,grasanul meu mai are de facut exercitii pana ajunge la performanta voastra.Trebuie sa-l invat cum sa faca curte unei domnisoare asa agile.
ocrainic,deci ne-a sosit"concurenta"in taraNu-mi vine sa cred ce cuminte a fost,pupa-l-as!Bine ati vebit,din tot sufletul!
ligia,multumim ptr.gandurile bune;cred ca-i pregatit,caci ii place la baita si de cate ori il dezbracam,spre deosebire de alti bebei,se bucura.Cam nerusinat,nu?
gabriela,nu te speria,faringita trece repede si fara urmari la tratament corect,chiar si la bebei,iar cu rinichiul eu zic sa nu te alarmezi,va fi bine,vei vedea,posibil sa fie din cauza ritmului de crestere diferit.La noi,ca nu fac echo la bebei,si nu stim nimic,ramane valabil"fericiti cei saraci cu duhul",nu ne alarmam...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput