Constanta la apel ! (40)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mygirl spune:
Ce mai petrcecere...tare am veni si noi, dar din pacate avem o obligatie si nu avem cu sa ajungem. Dar abia astept sa aud cum v-ati distrat si sa vad poze multe cu prichindeii. La anul sigur nu vom lipsi de la petrecere, mai ales ca o sa-l averm partener de joaca pe Stefan..
Eu nu stiu ce sa ma fac cu Alexandra, transpira f mult cu toate ca o tin numai in body subtire in casa. Mai ales la ceafa e lac, i se uda parul de parca acum am scos-o din baie!O schimb si o sterg tot timpul, tare mi-e frica sa nu raceasca.
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jone spune:
puiutza mea a facut vaccinul ieri ap+dtp.
e normal sa se inroseasca un pic locul intepaturii?
si acum o intrebare proaspetelor mamici:voua va dat din maternitate carnetel unde sa se treaca vaccinurile?
distractie placuta maine!
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png
mygirl spune:
Jone, noi am primit in maternitate un pachet Pampers, care continea carnetul de vaccinuri, o brosura cu sfaturi ptr ingrijirea copilului, niste pliante publicitare, un pampers...
Poze
BDana spune:
Jone, da, mie mi-a dat un carnetel in care erau trecute vacc. facute in maternitate si unde urmeaza sa se treaca toate vacc. pe care le face.
Distractie placuta maine la pitici si mamici si "la multi ani" celor 2 sarbatoriti.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
nastasie spune:
jo, si eu am primit la fel ca mygirl.cred ca toate de fapt.e normal sa se inroseasca un pic.acum nu stiu cat de mult s-a inrosit la tine.
albumul meu
loreen spune:
hop si noi ...
Jone si noi am primit una bucata carnet de vaccinari din spital ...
Eu astept cu groaza telefonul de la dr. si vad ca nimic. Duminica face o 2 luni si o saptamana si eu tot astept chemarea ptr. vaccin...Nu de alta da' vreau sa scap de o grija...
Din cate aduceri aminte mai am e normal sa se innroseasca locul, sa faca febra, iar la unele ,nu mai stiu care, chiar usoare simptome de raceala...Pe vremea lui Bianca erau niste supozitoare mai bune decat paracetamolul, aminofenazona sau propifenazona care aveau si un component ce le dadea somnolenta...Amintiri taica,amintiri...
Ce-mi vine sa ma zgirii pe ochi ca nu pot veni si eu maine!!!!!!!!!!!!
Loreen cu Bianca(15.10.1996)
si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
sinzi_ana spune:
Gabi vin fie cu voi fie cu Tatiana...nr de mobil al Tatianei il am, da-mi-l si pe al tau....sa fie...si imi dai un tel cand se trezeste Alisia...sau cum??? Eu merg cu cine pleaca mai repede nu am preferinte!!!
Jone, da e normal sa se inroseasca un pic locul, e reactia cutantata de la vaccin...la DAvid s-a innrosit la toate vaccinurile...
Gabi e circ in oras??? Duminica mergem si noi la teatrul de papusi, am inteles ca e HArap- Alb!!! De abia astept, sper sa nu se plictiseasca DAvid!!!
Aseara a fulgerat intens...s-a vazut asa frumos de la et 10!!! DAr uite ca nu mi-a dat prin cap sa fac poze!!! Ce fraiera, ca parca crapa cerul!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
jone spune:
eu nu am primit acest carnet.probabil la braila nu se da.au venit cei de la libero si au dat pachete promotionale era si o carticica dar doar sa se completeze masuratorile facute bebitzei.si eu aveam chef de plimbare la party. dar suntem prea mici
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png
loreen spune:
Jone da' crezi ca noi suntem mai mari ... pentru ei distractia conteaza...dupa ce le-o povestim noi peste cativa ani...
Sa sti ca eu mi-am luat aparat digital,da' taranu' din mine a facut exact ca bula...L-am luat pe cel mai scump,gandindu-ma ca este si bun...Intradevar este bun dar habar n-am sa umblu la el si intructiunile sunt cat Istoria limbii romane de Calinescu si toata numai in engleza...Pana la pensie voi invata sa fac niste poze ca lumea...
Cornelia, Oana daca din greseala ajungem si noi pe nepregatite nu va suparati ,nu?! Sa vad cum reusesc sa ma cotesc maine de obligatiile familiale...
Loreen cu Bianca(15.10.1996)
si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Fetelor, sunteti toate binevenite, chiar daca va hotarati in ultimul moment.
Eu sunt in criza de timp, dar incerc sa mai pun niste poze noi aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=d36f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)