Copilasi de aug-sept.2003 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
anka, ok atunci, ramane cum am stabilit! Bem o bere pe o terasa vineri seara, yupiiii! Asteptam tf ca sa vedem ce si cum.
danat, drum bun! E foarte bine sa petreaca Raduc o vreme la tara, si mie mi-ar placea sale duc pe fete, dar nu am unde din pacate, doar cate un we, dar impreuna cu noi, ca e o casa undenu sta nimeni.
Am fost sambata trecuta si Silvia s-a balacit toata ziua intr-o vanita cu apa (a fost inspirata matusa sotului meu si era pregatita cand am ajuns), am schimbat cateva randuri de haine, noroc ca era soare si se uscau repede. Am mai lasat-o si la pielicica goala, dar imi era frica de soare ca n-am luat crema de plaja cu noi.
Unde mai pui ca am venit cu lapte proaspat si oua la fel...iar Silvia a adormit in masina pe drum, si nu s-a trezit nici pana am urcat acasa si am dezbracat-o....aer de tzara, ce mai!
iuliana, am notat tf si adresa. O sa te anunt eu inainte cu cateva zile, sa vad exact ce si cum a programat sora-mea, ok? Mi-ar placea tare mult sa ne vedem, la asa distanta in ro nu cred ca vom fi ![]()
gata, maine am de bagajuit, asa ca va pup si mai scriu eu...
Mihaela si
fetele mele 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
iuliana spune:
Eu nu stiu ce se intimpla cu Emma, dar de citeva nopti se tot trezeste si face un scandal monstru...cred ca are cosmaruri ca mai-mai sa ne bata:(. Colac peste pupaza a avut si diaree zilele astea (v-am spus ca facuse febra...iaca de la ce). Pe 30 am fost la restaurant si mindrulita facuse caca de 2 ori, ultima data chiar iesise afara din pantaloni. Bineinteles, cu mirosul de rigoare
. Si ghinion...nu am avut decit un diaper la mine, asa ca dupa ce a facut a doua oara a trebuit sa ii pun servetele la fund...a stat cumintica si nu a zis nimic. Dar, Doamne, ce era la fundul ei...saracuta... si probabil ca si la burtica ei. Ieri si alaltaieri nu a vrut sa manince mai nimica.
Isi spune AMA (adica Emma). In sfirsit mai seamana a numele ei:).
Diana e o cuminte si o alintatura. Vrea in brate si atentie circa. Azi mi-a zimbit de citeva ori si m-am topit toata. Era treaza si nici pirtulet nu a tras ca sa spun ca e din cauza gazelor, asa cum se zice. La baie e cel mai cuminte copil. Sint o norocoasa ca nu are colici. Asa mai zic si eu sa ai copii
, ca nici Emma nu a avut. Astept sa vina ziua de 7 sa o cintaresc si sa vad cit a luat in greutate. Oricum, se vede ca s-a bolfosit si are si chiscute la picioruse. Tot se mai jumuleste si ma gindeam daca sa o dau cu crema sau nu, cu toate ca dr. mi-a zis sa nu, ca la virsta asta au pielea f. subtire si intra orice in ea.
Azi noapte iar a am avut un vis criminal...se vede ca ma streseaza faptul ca Emma inca nu face propozitii. Se facea ca imi zice Emma "te iubesc, sssssa stii" cu un "s" lung. Ah, ce incintata mai eram...dar vis a fost si dus a fost :)).
Noi cred ca am pus-o. Probabil ca nu mai scapam de dormit fara Emma in pat pina cind se va marita. Aseara o ia ta-su in camera ei sa doarma, cu speranta ca poate reuseste. Printesa incepe sa plinga dupa mine cu durere in suflet. Ii deschide ta-su usa, c=vine la mine, apoi incepe sa plinga dupa ta-su si nu s-a lasat pina nu ne-a avut pe amindoi in pat linga ea. Batea perna lui ta-su sa vina si el sa se aseze. Si uite asa ne-am procopsit cu mindra in pat....sper ca nu definitiv. Nu stiu ce metode sa gasim sa o facem sa doarma din nou la ea in camera. Probabil ca va trebui sa punem din nou patutul de bebe si sa o lasam sa urle acolo. Alta solutie nu vad.
Ieri am fost sa vedem ce tema gasim pentru petrecerea Emmei ca se apropie timpul si trebuie sa trimitem invitatiile. Vor fi vreo 5 copii si parintii aferenti:). Durerea mea e ca nu stiu ce jocuri sa fac sa distram copiii. Oricum petrecerea nu va tine mai mult de 2 ore, dar in astea 2 ore trebuie sa ii tinem ocupati.
Danateu, distractie frumoasa la tara.
Sisi, cam scurta vacanta...numai o saptamina, nu?
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
axa_io spune:
Ce sa va spun fetelor, ieri scriam si eu aici un mesaj cu zor, aproape il terminasem, si suna telefonul, vb 1 min, ma intorc inapoi si iubitul meu copchil nu stiu pe ce a apasat, ce a facut, maiii, mi.a sters tot....sa mor de oftica, deja nu prea am timp ziua sa ma pun eu la computer, cand ma intorc si tot ce.am scris era sters, imi venea sa plang de ciuda![]()
Problema "noastra" acum e ca se trezeste ffff dimineata, la 6
si nu stiu ce sa mai fac, am adoptat tot felul de strategii dar..nik, indiferent la ce ora il culc seara, el la 6 e in picioare, si are o energie...de vandut si la altii, incepe cu camioane, masini, sa faca ca trenul, le tranteste, le face sa sfaraie pe tot coridorul si innebunesc, nu stiu ce sa.i mai fac, bine ca e vara si ca totusi e lumina afara
Crisinamh- ai si tu dreptate cu retetele, pe caldura asta...dar merita sa stii, poate gasesc ceva mai deosebit si mai pun eu cate ceva, in rest si al meu a facut in olita pipi!!!
L.am pus pe olita, i.am spus, se face pipi aici inauntru, stau ce stau, se ridica copchilul si paffff...catamai pipiul inauntru.
Il intreb si eu: ce.ai facut acolo??? si el: apa!!!!
Seara ii fac dush, in aceeasi seara, il i.au il sterg cu prosopul si la un moment dat imi spune "pipi", zic eu: o glumii!!! l.am luat si l.am pus pe wc, sa raman proasta, le.a facut pe amandoua, kk si pipi!!!!!! Se mai intampla si miracole din cand in cand, nu????
Anka - imi pare bine ca te.ai decis pana la urma cu cresa, ai facut f bine!!!!! Sunteti si mai multe mamici din aceasta "gasca" si mai multi ochi, mai multe pareri nu strica niciodata, mai ales ca acum puii nostrii sunt mai maricei, te uiti la ei si stii deja daca e totul ok!
Danat - te plangi din cauza la sot??? Il vrei pe fabio o saptamana sa te trezeasca cu galagia lui in fiecare dim la 6???? Hai, macar o saptamana
Sunt obligata sa ma duc in pat ca gainile si eu, mai devreme, ca altfel ziua pic de somn..uffff...in fine, sper sa treaca. Sunt sigura ca o sa trag de el cand v.a fi vremea sa.l duc la gradi, hai ma consolez, mai am un an
de asteptat!!!!
Danateu - o sa fie bine ptr toti la tara, aer curat, mancarica buna, lasa, ce.as vrea eu sa ma duc la tara si sa stau pe prispa cu o buna berica..mmmhhh...si copilul sa alerge prin gradina! aici din pacat nu pot, gradina e enorma, dar avem poarta electrica, suntem 3 apartamente si tot trebuie sa stau si sa fug dupa el, ca daca doamne fereste se deschide acel cancel...imi striveste plodul, asa ca e un stress, el tot acolo vrea ca se uita pe strada la masini, motociclete, etc.
Rodica - tare faza cu olita si Stefan...hihihih....lasa mami ca invatam noi, nu????? Eu nu ma prea stressez cu treaba asta, cand va stii bine ceea ce vrea, imi v.a cere el, din cand in cand mai incerc, mai iese ceva in olita aia cum am mai spus, de multe ori da cu ea de pereti de parca ar fi minge si de multe ori o foloseste in loc de palarie, deh, ca n.avem, daca ne bate soarele in cap???
NA!!!! azi am scris si nu mi l.a sters, am stat aici, putea sa tune si sa fulgere, sper sa.l trimit ... ca altfel arunc computerul pe fereastra
Va pup pe toate si pe pitici si piticute....pa mamici!!!!!
axa_io spune:
ROISIN - IARTA.MA, IARTA.MA!!!!! ai si tu dreptate, dar...sa stii ca sunt bune, si poti inlocuii de ex conopida cu orice alt ceva, ce stii ca.i place, oricum, nu manca pietre, te invit la mine, si sa vezi chefuiala, o sa cazi pe pietre da, dar de satula !!!!
MIH - nu e ca te uitasem, dar cum am scris in mesajul precedent, Fabio a binevoit sa.mi stearga ieri totttt, asa ca scuze, daca mai gasesc eu ceva, postez. Un pupic, pa!!!!
dana_ene spune:
![]()
Sunt la birou...
Gata vacanta
.
Vreau sa va spu ca la mare a fost excelent.
Vremea a fost super, tocmai sambata cand am plecat noi a inceput sa ploua.
Am prins toate zilele bune de plaja.
Ne-am plimbat destul de mult, am fost si-n Aqua Magic, si cu telegondola, si in satul de vacanta.
Oana a fost minunata, i-a placut teribil de mult, a cantat tot timpul.
Tot sa pleci cu asa copil, pupa-o-ar mama pe ea de galushca
.
Am avut impresia la un moment dat ca am vazut-o pe Reby pe plaja cu David in brate, dar pana m-am dezmeticit eu si-am plecat sa o caut a durat ceva timp si n-am mai gasit-o.
Of ! Ce rau mi-a parut.
Dau fuga sa va citesc, ca mi-a fost tare dor de voi.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Iuliana, mi-au dat lacrimile cand am vazut poza aceasta.
Sunt absolut minunate !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
cristinamh spune:
dana, ce ma bucur ca ati prins timp frumos!! sa tot muncesti acum... macar o sapatamana cu chef, nu???
si....poze de la mare???? unde????
Cristina
18+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Sisi spune:
Iuliana, m-am topit si eu toata la poza cu pupiceii.... doamne doamne ce frumos!
Fetelor, eu iar vin cu jalba in bat, dar ce sa fac daca va cunosc? Tre sa va intreb pentru ca sunt absolut disperata... cunoasteti un gastroenterolog bun bun? Mama nu se simte bine in continuare sa pare ca ar fi legat si de asta dar as vrea sa o vada cineva care sa ia mai in serios toata probmela. Face crize zilnic si nu vreau sa va descriu... Poate stiti pe cineva, va rog mult...
http://community.webshots.com/user/sisi03
iuliana76 spune:
Buna fetelor.
Am pus si eu poze pe net, ca n-am mai pus de mult, si le-am pus pe webshots ca aia de la home.ro mi-au sters site-ul ca cica nu l-am mai accesat de mult. Astia sper sa nu faca la fel. Ca stau cam prost cu timpul si pun poze la cateva luni mereu. Asa ca sper sa vedeti toate pozele, chiar daca sunt si din toamna pe acolo, si de la ziua Andreei.
Am vazut si pozele Cristinei, haioasa poza lui Andrei in roaba. Sper sa mai recuperez. O sa le vad eu pe toate.
Dana, bine ai venit din vacanta, sper sa vad poze.
Mihaela, vacanta placuta pe meleaguri indepartate. Foarte frumos.
Iuliana, Ama ii spune si Andreea lui Emma. Asa ii cam spunem toti acum, ne-am luat dupa ea. Arata-i bine la spital, eu nici nu mi-am facut poze ca eram ca moartea in vacanta. Si nici trusa de machiaj nu aveam la mine. Bravo tie ca te ingrijesti in orice moment.
Cate ceva despre Andreea:
doarme in camera ei de cand am nascut-o pe emma. S-a adaptat foarte repede, dimineata cand se trezeste se da jos din pat si vine la noi in camera.
e mofturoasa la mancare
ii place la nebunie danonino, cum deschid frigiderul vine si tipa nino,nino
ii place afara mult de tot, ar pleca de acasa tot timpul, chiar si cu straini.
se joaca singura prin casa, ceea ce e bine sa ma pot ocupa de emma.
cand vine la bucatarie imi imprastie tot ca gaseste in dulapurile de jos.
doarme 10 ore noaptea si inca 2 dupa amiaza.
am tuns-o zero acum 3 luni si de-abia ii creste parul.
ii place enorm la baie, tot timpul ar sta in baie, cum vine seara se duce la usa de la baie si tipa: baie, baie.
cand ii fac Emmei baie se baga si ea cu mainile in cadita s-o spele si se uda toata, stropeste in jur.
Emma e cuminte noaptea, doarme de la 9 pana la 5 dimineata, mananca si mai doarme pana la 9 apoi se trezeste si nu prea mai doarme legat o ora. Inca o mai doare burtica, are colici, sper sa-i treaca in curand. O alaptez inca, sper sa am si in continuare. Beau ceai de chimen si anason, desi nu-mi place deloc chimenul dar asa vad ca Emma are colici mai putin si eu mai mult lapte.
Cam atat pentru moment.
Vacanta placuta celor ce pleaca in concediu!
http://community.webshots.com/user/iuliana76
Numai bine
Iuliana.
Mih spune:
RodicaP- scumpa rau Stefanutz! Manca-l-ar mama de destept!
Iuliana - imi pare rau pentru Emma! Mititica de ea!
burtika mica!
Dana-ene - bine ai revenit! Si mie imi era dor de tine! Ma bucur ca ati avut parte de vreme buna! Cum te mai simti?
Vreau pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!![]()
iuliana76 - am vazut pozele cu mandrele tale! Sunt frumoase foc! Trebuie sa fi tare mandra de ele!
Cristinamh - mai tot incerc sa vad pozele noi cu andreiutz si cu surioara lui dar nu reusesc. Nu stiu ce se intampla.
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz