Flirteaza pe chat?
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Toate nuantele de gri nu justifica minciuna. Poa' sa justifie o dispozitie mai proasta, un nervisor... nu minciuna.
Si daca risc sa pierd... asta ar fi pentru ca nu am de ce sa castig!
Inseamna ca asta este calea si gata! Eu una n-am vazut barbat care sa isi iubeasca familia si sa renunte asa usor, ca la o loterie.
Ma duc sa citesc si eu acuma tarasenia!
Aaaa, si n-as vrea sa fiu gresit inteleasa.. Daca l-as prinde pe al meu cu flirt pe net nu inseamna ca nu i-as da o sansa sa imi demonstreze ca ma vrea, ca isi da seama ca a gresit, ca ma iubeste, ca tine la familia noastra... Nu.. Dar cu caldarea as face acelasi lucru
DAR, i-as reteza scurt si fara comentarii, si va trebui sa aleaga. Daca este tare, cum orice sotie spera sa fie sotul ie, va stii ce sa aleaga. Daca nu, bagajele la usa. Recidiva este de neiertat!
Discutabil este ce inseamna "a pierde". Cel care pierde este tocmai cel care minte!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
cl spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
...
Aaaa, si n-as vrea sa fiu gresit inteleasa.. Daca l-as prinde pe al meu cu flirt pe net nu inseamna ca nu i-as da o sansa sa imi demonstreze ca ma vrea, ca isi da seama ca a gresit, ca ma iubeste, ca tine la familia noastra... Nu.. Dar cu caldarea as face acelasi lucru
...
Eliza mea
Eliza de 2005
Deci tot la gri ajungem. Si normal ca nu l-ai lasa sa faca ce vrea in continuare, ii mai dai o sansa omului, dar nu intinzi toata viata pelteaua.
Tanya, fa ceva cu viata ta, nu te complace in situatia aceea.
Claudia
Tanya spune:
quote:
Originally posted by cl
Maria, viata are si nuante de gri, nu e numai in alb sau negru. Nu prea poti impune cu forta. Daca spui ori eu chat-ul, poti pierde. Sau te poate minti. Solutia o pot gasi numai cei implicati.Claudia
Foarte adevarat ce spui tu Claudia.
D tare as vrea sa pot face ceva, din pacate nu am ce... ce au sugerat fetele am facut deja, nu functioneaza si drept sa va spun m-am obisnuit cu ideea, nu ma mai deranjeaza asa de tare ca la inceput, si apoi el nu flirteaza cu ele pentru ca am verificat de multe ori. Alta chestie, nu pastreaza legatura cu ele in timp si nici nu il suna nimeni, nu primeste mesaje de dragoste. Nu ar avea cum sa se fereasca pentru ca noi lucram impreuna si locuim impreuna acum, deci e mai greu. Una peste alta, bine nu e ce face el, dar nici nu pot sa-i interzic pentru ca ar gasi o alta modalitate de a-si umple timpul liber (nu putin) si cine stie daca nu ar fi mai rau de-atat. Va multumesc pentru sfaturi.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Maria28 spune:
Femeile se tin cu bani singura modalitate de a vedea ca nu e om la locul lui va fi lipsa lor .Orice femeie ar trebui sa tina evidenta banilor intr-o casa ,ori eu as sti imediat ca ceva nu e in regula .Aici nu se includ cei care au serviciu care le aduce si ciubucuri .Dar sa fim serioase ,cand vezi ca din zi in zi el nu mai face ciubuc oare nu te prinzi?Ar mai fi multe de adaugat ,intarzieri acasa ,motive ciudate de a iesi neaparat intr-o anume zi ..ohoo ,si daca eu nu ma prind ,atunci cine Barbatii nu stiu sa minta
Nuantele sunt de toate felurile ,noi trebuie sa le deosebim !
Maria
ankalaura spune:
Adica un barbat nu poate sa insele si fara sa cheltuiasca bani? Eu cred ca poate bine merci sa gaseasca o femeie care sa se multumeasca numai cu favorurile sexuale, daca vrea neaparat sa o gaseasca! Nu orice amanta se tine cu bani sau cadouri care sa faca "santuri" in bugetul familiei...
Dupa cum rezulta din ce povesteste lumea, sunt chiar multe femeile care au relatii cu barbati casatoriti....
Cunosc un cuplu, casatoriti de multi ani, EA are un amant care la randul lui este casatorit.... Despre sotul ei nu stiu daca are amanta, dar ma gandesc ca n-o fi fraier sa "stea pe uscat". Iar pe ea nu o intereseaza... ca nu-l mai iubeste.
Eliza mea
Eliza de 2005
ankalaura spune:
Oricum, cel mai nasol e sa fii in "ciorapii" celui inselat....
La fel de periculoasa este si gelozia neintemeiata.
Nu poti sa stai in carca nimanui, numa' de frica sa nu cumva sa te trezesti inselat....
Nu poti nici sa te culci pe o ureche, linistit ca niciodata partenerul nu te va minti...
Este teribil de dificil sa pastrezi un echilibru in toate astea, si teoria cu practica sunt lucruri diferite. Ar fi bine sa fim toti verticali.
Eliza mea
Eliza de 2005