Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Cornelianeli-eu am rochia dintr-o singura piesa. Este un model de la LA SPOSA. Este cu corset, din tafta usor satinata si cu organza pe deasupra.Sus, pe sani am si putina dantela.Ceea ce pot sa-ti spun sigur e ca daca vrei dantela costa mult mai mult. Dar am observat ca preturile sunt in jur de 20-25 de milioane...asta daca nu vrei cine stie ce broderie manuala..
Corina
Albumul meu
vmariejeane spune:
quote:
Originally posted by Darria
Miresici am o rugaminte la voi: vreti sa-mi spuneti site-ul salonului Gabriela
Eu nu am reusit sa-l gasesc
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Eu cred ca Salonul Gabriela nu are site.
Darria spune:
quote:
Originally posted by vmariejeane
Eu cred ca Salonul Gabriela nu are site.
Multumesc frumos
Mi-a trecut prin bostanel ca e posibil sa nu aiba site dar am zis ca nu se poate si sunt eu
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Giova spune:
BRAVEGIRL de unde ti-ai luat rochia?
DEEAPUI super burtica, super bb-ul. sa creasca mare si sanatos in burtica la mami.In ce luna esti?
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Giova
BRAVEGIRL de unde ti-ai luat rochia?
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
Rochia mi-o fac la Monica Darie. Va fi gata pe 15 settembrie.
Corina
Albumul meu
vmariejeane spune:
Mi-am luat verighetele! Sunt super dragute....acum urmeaza sa le gravez. A mea e atat de minuscula pe langa a lui, ca aseara radeam ca nici nu are ala unde sa imi scrie numele si data nuntii...ha ha.
bibyrox spune:
Fetelor eu sunt suparata fleasca.... Astazi am inceput sa strangem confirmarile si din ce in ce mai multi ne spun ca NU pot veni... Oameni la care sincer nu ma asteptam... prieteni, colegi... Mi-e o frica de nu mai pot!
Tot astazi ne-am luat si certificatele prenuptiale si luni le depunem. E nevoie sa mergem neaparat amandoi? Stiti ceva???
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
olguttza spune:
In sfarsit, mai apuc si io s-arunc un ochi pe la voi...am avut o saptamana mai mult decat turbata....De-abia am reusit si noi ieri sa mergem la local sa stabilim meniul, sa vorbim cu toti care sunt implicati: bucatar, cofetareasa, sefa de sala... Sper sa fie bine, dupa cat de amabili sunt...De luni iar trebuie sa bat lipscaniul...imi mai trebuie cateva cocarde si tre sa fac cardurile de masa...mai am doua saptamani si cre'ca ma urc pe pereti. Nici sticle n-am apucat sa caut...Nici la DJ n-am mai ajuns...Vai steaua mea...! Azi, in schimb, ma duc la cosmetica (tratament, pensat), la manechiura si pedichiura si la coafeza pentru proba. De-abia astept...!!! Sa va mai spun ca nici invitatiile n-am reusit sa le dam pe toate?! Si apropos de asta...au inceput deja sa curga "infirmarile"...Nu spun mai mult!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Fetelor eu sunt suparata fleasca.... Astazi am inceput sa strangem confirmarile si din ce in ce mai multi ne spun ca NU pot veni... Oameni la care sincer nu ma asteptam... prieteni, colegi... Mi-e o frica de nu mai pot!
Tot astazi ne-am luat si certificatele prenuptiale si luni le depunem. E nevoie sa mergem neaparat amandoi? Stiti ceva???
Mda...vad ca trecem prin acelasi stres..
Cat despre faza cu actele, normal ca trebuie sa mergeti amandoi!!! Ca nu sa-nsoara doar unu!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
dilaural spune:
quote:
Originally posted by olguttza
...! Azi, in schimb, ma duc la cosmetica (tratament, pensat), la manechiura si pedichiura si la coafeza pentru proba. De-abia astept...!!!
Iti faci coafura aia hoatza de care vorbeam zilele trecute??? sa-mi spui cum iti iese, da???
pupici
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12