Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
olim spune:
Drage miresici de azi: CASA DE PIATRA SI COPII DE CIOCOLATA.
Sa aveti parte de o nunta ca in povesti si de o viata de familie la fel.
Asteptam sfaturi, detalii, poze sibebeuri.
Pupici
Mai am 6 sptamani pana la a mea.Nu mai am rabdare.
ratusca1977 spune:
Fetelor, stiti cumva la ce ora este programata la biserica Bibyrox? Va rog sa-mi spuneti si mie ca vrea sa merg sa o vad.
http://compage.totalnet.ro/edy/
Iael spune:
Pot sa-ti recomand stilista care m-a coafat si m-a machiat pe mine la nunta . Te aranjeaza super , dar costa cam mult....
Daria_C spune:
Servus la toata lumea si casa de piatra mireselor! N-am postat de mult dar va citesc zilnic... DC-ul e cel mai bun ajutor pentru organizarea nuntii, asa ca mii de multumiri. Trece timpul si se apropie si la mine ziua cea mare. Help me cu un sfat ... vreau guestbook si nu stiu de unde sa-l iau sau cum sa-l fac. Marturiile mi le fac singura, ies super si ma gandeam ca stie cineva si cum as putea realiza un guestbook deosebit. Are cineva idei? Sau vreun site pe care sa existe idei pt un handmade guestbook? Multumesc si spor la pregatiri!
Lorym spune:
Daria_c eu m-am uitat la guestbook-ul meu si mi-am dat seama ca puteam sa-l fac si singura.Deci poti cauta un caiet cartonat de ce dimensiune vrei tu la librarii sau in metro- este o oferta asa variata.Apoi il poti imbraca in ca material vrei tu de ce culoare vrei- un material mat, lucios.Poti incerca pe o bucatica din materialul pe cate te decizi sa imbraci caietul sa scrii numele voastre cu un pix cu gel argintiu sau auriu.Sunt in comert ca mi-am luat eu de la librarie si m-a costat 30.000- mi-a trebuit pt. cardurile de masa.Ce mai vrei tu sa pui pe fata guestbook-ului tine de imaginatia.Poti sa faci doi miri din hirtie cartonata cum am eu de ex.Dintr-o sirmulitza subtire sa faci o inima.Poti sa lipesti si perlutze ca asa am eu.
Eu in guestbook pe prima pagina voi scrie povestea noastra si apoi voi ma pastra o foaie libera pe care voi lipi 2 poze de la cununia civile si 2 de la nunta.
Deci uita-te la diferite guestbook-uri pe net si adapteaza-le la ce ai putea face tu.Uita-te si la al meu in poze.
Fetelor am pus poze de la cununia civila pe care am avut-o acum 4 ani ,cind aveam 20 de ani si iuly 21 de ani.
Casa de piatra miresicilor din weekendul asta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
floarea de colt spune:
buna fetelor!!
vreau sa urez celor care tocmai au devenit duamne...sa fie tare tare fericite si iubite!!!!
special pt bibyrox,care a trecut prin multe pt a face o nunta de vis....sunt ferm convinsa ca totul a iesit asa cum ai visat!!!
si asteptam povestea!!!sa fii feritita!!!
acum,vreau sa va mai intreb ceva miresici,si-a cumparat cineva cristale de alea de sticla...am inteles ca ar fi la un angros in bucuresti...??si deasemeni ar fi acolo si tull la m de toate culorile..aveti idee cat e m??
astept un raspuns...pls....cine stie,cine a cumparat..cine a auzit..pupicei..si saru-mana...
krelia spune:
Fetele, vreau si eu ora cununiei religioase pentru Bibyrox!!!
Sigur am drum pe acolo sambata si as vrea sa vad frumusetea de fata
Pliiiiiiiiiizzzzz!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
olguttza spune:
Fetelor, dragelor, acum am aterizat si io dupa o saptamana si ceva de zacut - o bronshita nenorocita, care nici acum nu-mi da pace - . Am dat jos 3 kile in 4 zile... So, sunt mai mult decat stresata, azi e ultima zi de serviciu (si prima de dupa medical) si incepe nebunia. De fapt, nebunia a-nceput de vineri seara, cand ne-am dus la biserica sa ni se confirme data si ora. Si...surpraiz!! Figuram in caietzel in data de 16 iulie, la ora 18:00, in loc de 17 iulie, ora 18:00!! Si uite-asa, sa-mi vina rau de tot in biserica... Singura solutie pentru 17 iulie a fost doar ora 19:00....Asta e, deja m-am resemnat, bine ca localu e oricum la ora 20:00 si-n 5 minute ajungem. Azi mergem la DJ, sper sa n-am si p-acolo fo surpriza d-asta, ca balaceanca o sa scrie pe mine! In rest, sticle tot n-am gasit, sotzu n-are pantofi inca, iar io sunt cu sufletu-n gat!
O pup pe Roxy, ii doresc vreme frumoasa si nunta ca-n povesti! Ca de altfel tuturor miresicilor din acest uikend, inclusiv mie!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anangel_lexi spune:
Floare de Colt, bibyrox are nunta sambata asta pe 16. Daca nu ma inseala memoria, la ora 18. Da' nu sunt sigura, parca zicea ea pe undeva la un moment dat...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ioana07 spune:
Felicitari celor care au intrat in randul Doamnelor in acest week-end!!! Sa fiti fericite!
Mai fetelor...am si eu o problema existentiala De unde imi cumpar si eu ciorapei pt rochia de mireasa?
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.