Amniocenteza- help

Amniocenteza- help | Autor: Laura_72819

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, sunt o graviduta de 16 sapt si as vrea sa fac o amniocenteza. daca a facut cineva dintre voi amniocenteza la Timisoara sau Szeged as vrea si eu cateva detalii:doctor, numar de tel, cum a fost, cat a costat. multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Draga Laura, vezi ca mai este un subiect deschis cu aceasta tema. Poate gasesti acolo mai multe informatii. Din punctul meu de vedere, nu am ce sfaturi sa-ti dau, eu nu am facut. Oricum, din varii motive, am fost impotriva asectui test. Bine, in cazul meu, nu era deloc necesar.
Pupici si incurajari!
21+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu am facut, dar la Brasov.
Daca totusi te pot ajuta cu ceva spune-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Initial creeata de Laura_72819

Dragi mamici, sunt o graviduta de 16 sapt si as vrea sa fac o amniocenteza. daca a facut cineva dintre voi amniocenteza la Timisoara sau Szeged as vrea si eu cateva detalii:doctor, numar de tel, cum a fost, cat a costat. multumesc.

Draga Laura,
Amniocenteza se face in urmatoarele doua cazuri:
- daca ai avut probleme genetice in familie
- dace esti trecuta de 35 ani
Cand am fost gravida l-am intrebat pe doctorul meu de acest procedeu si mi-a spus cele doua cazuri in care se face amniocenteza. Tot el mi-a zis ca daca nu e facuta cum trebuie poate duce la avort spontan. Mai gandeste-te!!
Daca totul este OK la echografie si nu te incadrezi in cele doua cazuri n-are rost sa faci amniocenteza!!

Mami si NIKO

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput