Mamici/tatici din Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Se putea sa nu uit eu ceva....Miro poate ma lipesc si eu de tine la faza cu fitnessul...Am mai fost si eu acolo inaite sa raman insarcinata si mi-a placut.M-as fi apucat mai de demult dar mi-era urat sa merg singura...Poate vine si Giulia!Sa vad cand ia sotiorul concediu ca sa plecam la tara vreo luna ca aici murim de cald...si cand ne intoarcem incep sportul in mod serios....
E vorba de sala aia care e intr-o cladire ca o casa si are si sauna in vestiarul fetelor? De langa stadionul ala din Dacia, nu?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Si v-am rugat sa nu scrieti mult ca mi-e greu sa va citesc! De aproape 2 ore citesc de mi s-a facut foame intre timp. Am papat salata de vinete si am capatat forte ca sa termin de citit.

Sa o iau pe rand:

Amutza: Doamne ajuta! Felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta! Taticul poate ne pune si noua cateva poze in premiera! Ce zici, tata?

Mi-a placut de numa' la intalnire. Sigur ca vin la inghe, la Brigi trebuie sa-i spun doar locul si ora ca-i innebunita dupa inghetata!
Pozele sunt super, dar puteati sa le mai subtiati si voi pe ici pe colo. Vorbesc in numele meu! Oricum eu sunt mult mai draguta in realitate!

Maja: Ne intalnim si aici! Eu sunt cu cofetaria OTIMAPAN. E preferata mea. Acolo mi-am facut tortul de la nunta, tot acolo voi face si tortul pentru botez. Oriunde mergi sa dai comanda iti dau sa gusti din tort, asa ca poti decide singura ce-ti place.

Multumesc pentru remediul impotriva picioarelor umflate. Am dormit cu ele pe perna. Mi-s ca acum 7 luni. Multumesc inca o data.

Of, ca ma de lucru!

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Amutza si tati, felicitari pt. Alisa-Talida ! Sa creasca mare si frumoasa si iubita si sa fie cuminte, sa asculte de mami si de tati

Gabi, zi-mi te rog de ce esti tu contra microunde. Ca si mama mea e total contra, dar cred ca tu esti prima persoana tot contra si vreau sa stiu motivele tale Banuiesc ca tu oricum esti mai bine informata, decat mama care nu prea are timp de TV si nici de net (nu ca s-ar face vreodata publice efectele negative...)
Mersi mult de reteta, chiar e simpla si sunt convinsa ca e delicioasa

Miro, uite aici capere: http://www.lapiata.ro/alimentare/conserve/conserve-de-legume/263/Capere-in-Otet/45/
Is ceva legume, un fel de muguri cred, dupa cum arata.

Bun venit felelor noi ! Sper sa ne si vedem pe la intalniri!
Maja, felicitari pentru nunta
Alina, sa aveti un concediu super

Doris, deci ramai datoare cu povestirea cu instilatiile Abia astept sa vad de ce e asa penala

Va , fetelor, pt ca tre sa merg pana in oras cu neshte treaba... Intru mai tarziu si poate va gasesc deja la cap. 10

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, am alta idee, in Unirii, este o noua gelaterie, super...
Se pot face rezervari, haideti sa mergem aici, nu in Balcescu,doar tot inghetata italiana este...+ multe alte bunatati.
Care din voi ati spus ca lucrati in Unirii?
Dati o fuga cand terminati jobul, si vedeti cum e, sa ne spuneti...

Uitati aici cateva detalii:

DE FANTITimisoara
Palanca 2 (P-ta Unirii)
Gelaterie. Cofetarie, patiserie. Bar. Produse de gelaterie dupa retete si ingrediente italiene. Produse de cofetsrie dupa retete de casa. Organizam la cerere: aniversari, festivitati, diverse evenimente, party-uri pentru copii. Orar: L-V: 08.00-24.00 S-D: 11.00-01.00

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Doris am vazut si eu gelateria asta cand am fost cu Deian la porumbei saptamana trecuta...arata superfain...are terasa destul de mare si e acoperita in caz de ploaie...dar nu stiu cum este inghe la ei...aia din Balcescu parca ziceati ca e buna, nu?Eu nu pre sunt fan dulciuri dar de la o inghe din cand in cand nu ma dau in laturi....mai ales daca e din aia bunnaaaaa....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DORIS eu lucrez in P-ta Unirii.
Daca ma simt bine, dau eu o fuga numai sa o gasesc, ca nu am vazut-o.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut gagici,
Iar merge netu' ca porcu' naibii ce este el de net tembel....Stau de aproape o ora sa incarc DC-ul....si vine....in reluare,bey!Imi vine sa turbez!Si tembelii astia doi ai mei,ucigasi calificati de neuroni,ma termina psihic cu tipetele si bubuiturile sariturilor din pat pe jos si alergat si jucat fotbal in casa.Aici e casa de nebuni,fetelor!
In fine,m-am descarcat,gata!
In primul rand :
FELICITARI AMUTZEI SI PRAOSPATULUI TATIC!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN,SA VA TRAISCA FETITA,SA FIE CUMINTE,SANATOASA SI PAPACIOASA!
MULTA FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME!
BINE AI VENIT PE LUME,ALISA TALIDA!

Cu eroare de o zi,vorba Mironei,eu sunt aia cu gura spurcata!
Miro,multumesc de informatii.Sincer,mi-a cam pierit elanul de a mai merge la strand.Pai cum sa merg eu cu nebunica de Luana acolo daca nu am unde sa alerg dupa ea si ar trebui sa stau cu ochii si pe Alex?..Naspa!Renunt!Poate ca in cursul saptamanii nu ar fi asa aglomerat,dar,ma rog!M-am lamurit : nu-i de mers cu puradeii la strand.Imi pare rau ca nu poti veni in 8 iulie.Da si tu o propunere aici,sa facem cumva poate vin iar toate fetele,ce zici?
Alina,sigur ca esti binevenita la intalneala....Te asteptam !
Majaginn,bine ai venit in club!Eu sunt proaspat "adoptata" de timisoreni,locuiesc aici doar din august 2002 si ,imi pare rau,dar nu stiu foarte multe despre Senator,cofetarii si florarii.Eu una cumpar de la Codrina prajituri,ca e aproape de mine si mie imi plac prajiturile.Iar de Senator iti spun din auzite ca e fain acolo,multi lauda hotelul,restaurantul si amplasarea.Te asteptam in Timisoara,la intalnire!
Giuliatm,nu-ti mai scriu Alina,ca mai avem o Alina....Cum e la job,cika?Lejer?Atunci e bine!Hai ca e 11.30 aproape,inca 4 ore si ai terminat pe ziua de azi...Si n-ai vazut,bey,ca io aseara te compatimeam la greu....
Alexa,ce face baietelul tau cel scump?Cum ai ajuns vineri noapte acasa?Reteta ta suna de-a dreptul delicios.Am s-o incerc si eu.
Giova,ai grija cu soarele asta....prea multa zapuseala.Ce a zis sotul de noi,dupa ce i-ai impuiat capul?Mai vi si la urmatoarea intalnire,nu?
Gabi,Amutza e cumva Amalia?Eu sunt cu capul in nori si nu-mi mai amintesc....
Doris,saru-mana ca trimiti reteta,dar inca nu am primit-o.Iar la ciorbica poti veni cand vrei si ai timp.Eu te primesc cu tot dragul!
Iar cu 8 iulie,eu am dat sus si tare cu data asta ca sa vin si eu,ca de o faceti intalnirea inainte de 8 eu nu pot veni.....Asa ca tot ce se va propune dupa data de 8 iulie imi convine tare mult.....Asa ca poti propune alta data,dar dupa 8 iulie,ca sa ma vina si fete ce nu pot veni in 8.Uite ca nici Mirona nu poate in 8 si nici Alexa.....Tu ce data crezi ca-i mai bine de propus?Unde este strandul asta Heaven?
Simina,cum se mai simte Deian?!
Mary,ma bucur ca ai mai rezolvat din problemele cu picioarele umflate...Incearca sa stai cat mai putin in picioare si sa manaci,daca se poate,fara sare.
Fetele,va las.Tre sa ies sa cumpar paine si pampersi pentru mine ca a venit musafirul de la Lacul Rosu dimineata si nu am de nici unele.Mi-e ca dau iama in scutecele lu' fi-mea.
Va pup.Mai vb.!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Giova, du-te daca nu ti-e rau, baga putin capul pe acolo, si spune-ne diseara ce-ai vazut,dar mai ales intreaba cu cat timp inainte trebuie sa facem o rezervare pe terasa? si un nr. telefon, eu am trecut pe acolo, si am vazut o super terasa, mare...
Ana, jur ca vin intr-o zi la ciorba, acum iti trimit reteta, ca ma seaca directoarea cu licitatiile astea....
Ramane stabilit, 8 iulie, vineri, gelateria din Unirii, Str. Palanca.
Venim cate putem, eu una ma duc singura sa halesc una cupa mare inghetata asortata cu piscoturi si multa frisca, si pentru cele care nu pot veni, mai facem una, sambata, 16 iulie, vedem noi unde...
Adica, ce, pana la urma, ne putem intalni in fiecare sambata, Nu?

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

doris faina reteta, lipsa ingrediente
cat despre gelaterie, super alegere DeFanti ... defapt tot ce e gelaterie e . silvana nu mi-a trimis linkul in cauza, tu nu il mai ai?
ana merci mult, las ca-mi revin eu la o
gabi suuper filmul (closer)!!! nush d c ma asteptam la cu totul altceva, dar a fo super-super-super. in rest ma plimb prin ... comedii!! Apropos, "Be cool" sucks (dupa parerea mea).
miro astept listuta pe mail

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

vineri 8 iulie DeFanti, tot la 18.00 ?
io de acord!!!

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra