astept din nou un bebe...dar ???daca...
buna ma numesc cristina acum 7luni mai scriam o data cat de fericita eram fiindca aflasem ca asteptam un bebe,dar dupa 2 luni,... dezamagire,sarcina a incetat din evolutie,aparent fara nici o cauza logica!!!!ACUM SUNT DIN NOU FOOOOOAAAARTE FERICITA ptr. ca sunt din nou insarcinata intr-o luna,dar imi este frica sa ma bucur prea tare!!!

as vrea sa stiu daca au mai fost pers. care au trecut prin asa ceva si urmatoarea sarcina a decurs bine fara probleme????!!!!unde mai pui ca si doctorul meu e plecat din localitate pana pe 20 iulie,asa ca..........!!!!ma gandesc ca prima data a fost o sarcina programata,iar acum a fost o intamplare ,o sin gura data am facut fara protectie si ....surpriza.ma gandesc ca poate acum e data de DUMNEZEU si am mai multe sperante!!!!! va mutumesc cris
tcris
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Draga mea eu nu am trecut prin asa ceva dar iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere la fel. Sa sti ca stresul face foarte mult rau mai ales pt bebica asa ca incearca sa te linistesti si sa te bucuri de starea de gratie in care te afli. Eu m-am stresat rau doar la 6 luni cand am inceput sa am contractii puternice si stiam ca bebe nu ar fi supravietuit. Dar cu voia lui Dumnezeu multe se pot intampla.
Tocmai pentru ca de data asta nu a fost nimic programat poate ca asa a vrut cel de Sus.
Multa sanatate si sa ne ti la curent cu evolutia ta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Cornelia spune:
Cristina, iti doresc sarcina usoara si fara griji!
Daca sarcina oprita in evolutie nu a avut nici o "cauza logica", inseamna ca ti-ai facut analizele si esti ok, nu?
Eu am trecut printr-o experienta asemanatoare. In ianuarie 2004 am pierdut o sarcina oprita in evolutie, iar in august am ramas din nou insarcinata. A fost o sarcina cu ceva probleme, dar fara legatura cu sarcina pierduta. Acum bb are aproape 2 luni si este minunat!
Capul sus si bucura-te de samburelul din burtica!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Denisam spune:
Cristina, si eu am fost in situatai ta, la 3 luni m pierdut sarcina in ian. 2005, dar acuma sunt din nou insarcinata si dr mi-a spus ca cu progesteron si fara stress si multe alte greutati mai ales in primele 3 luni totul va fi bine.
Asa ca eu zic sa mergi la medic, sa iei progesteron si vitamine, si sa o iei incet si sa fie bine, trebuei sa gandesti pozitiv ca stii vorba aia;' de ce ti-e frica nu scapi".
Multa bafta si sarcina usoara!
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Kittycat spune:
In primul rand, nu te ajuta cu nimic daca tot te gandesti de genul "ce ma fac daca...". Si cu atat mai putin nu-l ajuta pe gandacelul din burtica ta. Totusi, pana pe 20 iulie e cam vreme lunga; sfatul meu e sa iei legatura cu medicul tau, sa iti recomande pana se intoarce un coleg de-al sau care sa te vada. poate este nevoie sa incepi un tratament de mentinere a sarcinii si el nu se paote sa nu aiba un coleg cu care se intelege bine pe care sa il roage sa te vada pana se intoarce; tousi, mai e cam o luna pana atunci...
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
tcelen spune:
multumesc ptr. incurajari!!!nu e vorba ca ma gandesc tot timpul ca sa-r putea intampla ceva rau,cred ca de fapt vroiam sa fiu putin incurajata!iar cat despre doctor am vorbit cu el la telefon si i-am sugerat ca as vrea sa ma duc la un doctor macar sa-mi confirme sarcina si sa-mi spuna ca totul e ok si nu prea i-a placut ideea!!!
tcris
anamari spune:
cristina,
si eu am pierdut o sarcina-avort spontan in luna a patra (a 14a saptamana),si tot fara nici o cauza logica...asta era in octombrie 2003 , la patru luni dupa aceea deci in februarie 2004 am ramas din nou
...a doua sarcina a decurs fara nici o problema, Lia s-a nascut la termen e bine, sanatoasa, frumoasa..., dar nu pot sa spun ca nu am fost cu mare grija (imi amintesc ca am tinut un calendar cu saptamanile la birou-pe vremea aceea lucram -si le insemnam cum treceau cu inimoare -la inceput galbene, si cand am aflat ca e fetita roz
)Eu am incercat sa-mi tin mintea ocupata cu altele, cat am putut mai mult, ca altfel intram in panica-cu serviciul, cu baiatul mai mare
...Pentru mine a fost important ca am putut sa apelez oricand la doctor-zi sau noapte, unul din doctorii care aveau acelasi cabinet cu al meu erau fie la cabinet, fie de garda la spital...
succes- si bebe sanatos
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Ella2000 spune:
Cristina, iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara .
Eu nu am trecut prin asa ceva, am tras o sperietura la 30 sapt. S-a rezolvat si acum merg mai departe.
Gaseste un medic bun, intra si pe site -ul dr Tutunaru ( www. infertilitate. ro ) mai pune si tu o intrebare. Poate chiar ajumgi la dansul la o consultatie.
Oricum ai nevoie de cineva sa-ti urmareasca sarcina acolo aprope de tine.
Sunt multe daruri de la Dumnezeu pe lumea asta !
Ai grija de tine !
Ella
spic de grau spune:
Am pierdut 2 sarcini inainte sa il am pe David. Amandoua fara nici o explicatie..Toate analizele au fst ok de fiecare data. Cele 2 sarcini le-am pierdut in RO, pe David l-am avut aici in Franta. Poate aici medicii isi dau mai bine interesul? Sau poate chiar nu a fst sa fie?!!! CIne stie?..
Multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat pe David!
Asta e cel mai important!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)