Copilasi poznasi de ian-feb.2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari si de la noi!

Ioana, ma bucur c-ai gasit gradinita care-ti place si dupa cum o descrii, cred ca e super!!! Stiu si eu ce greu e sa gasesti una care sa-ti placa, si eu am cautat vreo trei saptamani, pana m-am hotarat la care s-o dam. Cea care mi-a placut cel mai mult era in celalalt capat al orasului, greu accesibil pentru noi (nici macar in drumul catre servici al sotului), dar am gasit una draguta si in apropiere. Si poate in curand ne mutam de-aici...

Noi suntem in febra cautarii unui ap cu 4 camere - asa-i daca se mareste familionul - pe al nostru aproape l-am vandut, ne-am inteles la suma, trebuie sa stabilim celelalte detalii (eliberare, transcriere, mai ales ca in noiembrie se fac 3 ani de cand il avem si am astepta pana atunci cu transcrierea; cumva nu-mi vine a da statului impozit de 3000 EURO pentru nimic ). Am gasit ceva ce ne place, dar am vedea si altele. Nu sunt 100% ceea ce ne-am dori... Aici unde stam a fost cam asa: vazut, placut, luat. N-am stat nici un sfert de ora pe ganduri (desi eram in cautare de 3 camere).

Clara inca nu se balaceste in balti, cateodata se joaca in apa baltilor cu mana. Dar duminica trecuta am facut spectacol in parc. Dupa ce plouase, am iesit in parcul mare si Clara vroia exact in groapa cu nisip. Am lasat-o, fie ce-o fi. Nu va spun ca s-a tavalit in nisip, a facut plonjoane, fugea roata-roata prin groapa. Am vazut si eu priviri dezaprobatoare si remarci de genul "vezi ce s-a murdarit fetita?", dar nu m-a interesat, important e ca Clara sa se simta bine. Era plina de nisip si murdara din cap pana in picioare! Dar asa de vesela!

Eu ma inteleg bine cu ea. Daca face prostioare, ii explic de ce nu e bine sa faca cutare lucru. Nu strig la ea, dar sunt ferma. Si functioneaza. Face si ea crize, mai nou se pune pe burta si da din maini si picioare, dar o las sa se manifeste si-i trece. Citeam undeva ca lor le plac reactiile noastre (de ex daca ne enervam, strigam la ei, ii certam) cand fac ceva rau. Pentru ei e ceva nou.

Ce bine de cei care sunt la mare!!!! S-aveti mult soare si distractie placuta!!!!!

Azi plecam la Satu-Mare, la soacra mea , asa ca n-o sa am un we foarte fericit, dar asta e, trebuie sa fac si astfel de "sacrificii".

Tatiana 13+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
N-am mai scris pt ca n-am mai intrat pe DC sau am intrat mai rar. Sunt f ocupata: cu Sebi, cu munca (lucrez tot pe calculator si nu prea imi mai arde sa intru si pe internet), cu casa, mancarea, etc, ca nu mai am timp nici de mine, dar de altceva! Si apoi, tati al nostru are un program aglomerat si ne vedem destul de rar: deci sunt singura (cu Sebi) in cea mai mare parte a timpului si trebuie sa le rezolv singura pe toate, indiferent de cum ma simt sau ce altceva as vrea sa fac!
...Si cand nu scrii o perioada... parca iti vine greu sa te bagi in vorba asa, fara sa te fi intrebat cineva ceva sau sa fi intrebat cineva de tine!
In concluzie: in zilele frumoase, noi (eu si Sebi) mergem la plaja, la Modern, dimineata (pana la 11-11,30 cel mult) sau/si dupa-amiaza (dupa ora 17). Toate celelalte treburi (inclusiv cele legate de ... serviciu- noroc ca-mi fac programul cum vreau eu, numai sa respect termenele limita!) mi le rezolv ziua printre picaturi sau ... noaptea.
Daca vreti, ne vedem cu placere la plaja!!! (Apropos, azi m-am vazut cu Tania pe plaja, deci: se poate!!!)
Nr mele de tel sunt: 0722438317(Connex) si 0341408866 (RDS).
N-am reusit sa ma intalnesc cu Monica si Albert, dar poate stabilim ceva la telefon pt azi sau maine.

Si Sebi este bucuros sa faca "pleosc-pleosc" in cele mai mari balti (cand ii stoarcem pantalonii sau sosetele de apa, zice "pis!!!" ca si cum ele fac pisu) si de asemenea, ii place la nebunie sa mergem la plaja si bine-nteles ca sta numai in apa.

Ioana, dar tare scumpe sunt gradinitele la Bucuresti!!! Bine ca ai gasit ceva care sa te multumeasca! Sa speram ca va fi ok la gradi!!!
(Apropos, nepotica mea, de 3ani jumate, negociaza cu ma-sa: "Azi merg la dadaitza, da-mi tumpi doua rochitze: una roza si una alba, albastra nu, ca-i de baieti!!! Sebi poata albastu! Andeea vaa rochitze (si numara 2 pe degete): roza si alba (rosie are deja)!!!")

Tatiana, de ce esti suparata pe soacra ta?

PS: Pe 14 iulie implinesc 27 de... veri!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

hop si noi la apel

Distractie placuta celor ce sunt la mare noi toata saptmana am fost cam puturoase si am cam lipsit de la plaja, dar maine sigur mergem ca ma dipera fimea cu "paja paja"

Moama chiar sunt singura care o mai ating pe fimea???? fetelor la mine nu merge cu vorba buna sau sa nu o bag in seama, am incercat de nenumarate ori ai spun o data, de doua ori,de trei ori daca vad ca nu intelege ai dau usor peste manute(acum la fund) si vad ca merge .....acum vro luna i se pusese pata pe frigider si il inchidea si il deschidea de 1000 de ori pe zi, pana am atinso un pic si acum cand vrea "miam miam" (papa) imi spune si nu mai deschide ea frigideru......da faza cu aruncatu lucrurilor pot sa ma pun eu in cap ca tot nu intelege ......asa ca acum o las in pace si incerc so ignor ......sa vedem ......va tin la curent daca a mers sau nu metoda....

Acum sa nu va inchipuiti ca o ating din orice fleac...defapt face cam ce vrea muschii ei, dar sunt unele chestii care nu vreau sa le faca , asta cu aruncatu de exp ca nu se stie cum ai arunca vrunui copil cu vro piatra in cap sau...... se pot intampla atatea.....

Anca super misto interviu cu God

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!
Am tras o fuga la Bucuresti, de 2 zile, fara Rares.
Promit ca dupa amiaza intru sa pun poze de la Campulung.

Va pup cu drag pe toate si pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

O sa fiu in Bucuresti intre 7 august si 23 august si mi-ar place sa ma anuntati si pe mine daca planuiti ceva intilniri cu bebicii, ca Alma e tare dornica de compania altor copii, din cite am inteles. Multumesc si astept sa ne revedem.
Adlemi, ma bucur ca te mai linistesti si tu, vazind progresele baietelului.
Ioana, gradinita pare in regula si cred ca baieteii tai se vor descurca oriunde.

Mergi la inceput

Of, of, asa rau imi pare ca nu prea am cu cine ma conversa pe forum. Toata lumea este in vacanta, doar eu bananai prin zona.
Poate maine e mai multa lume...

Mickyyy si Ioana Co felicitari pt. comorile pe care Dumnezeu vi le-a daruit si fie ca el sa le binecuvinteze cu sanatate, noroc si fericire!

Am citit absolut tot ce ati scris de cand am plecat si taaaaare m-am mirat de cati copilasi au fost bolnaviori, majoritatea exact cand sa plece in vacanta. Sanatate multa si imi pare nespus de rau ca ati trecut, unele dintre voi, prin asa momente neplacute.
Pupici la toti puiutii care au fost sau mai sunt bolnaviori!!!

Imelda, felicitari Albastrelului Andreiutz!!! Doamne ajuta si sa mearga tot asa. Te pup si pe tine si iti spun inca o data ca esti o luptatoare si o invingatoare. Cu siguranta puiul tau se va recupera total si abia te vei tine dupa piciorusele lui in cateva luni.

Tania, am primit acel mesaj de la tine si mi-am dat seama ca ne-ai incurcat, mie si Ioanei, telefoanele. Nu m-ai deranjat insa absolut deloc pt. ca seara stau si citesc pana dupa 12 noaptea.
Ma bucur ca ti-ai gasit actele ca mare bataie de cap ai mai fii avut.
Cum se mai simte mama ta?

Ioana, felicitari pt. gradinita si succes maxim!!! Copiii tai sigur vor fi premianti cu coronita dupa un an.

Emilly, ma bucur mult ca surioara ta e la voi. Petrecere frumoasa impreuna!!!

Am vazut o gramada de poze cu copilasi adorabili: Matei si Erica, Bibi si Anduta la party, Clara si Arturicii la mare, cu Malina si surioara ei scumpa.
Si eu am pus poze noi cu Rares la adresa:
http://community.webshots.com/user/ad_risnov in ultimul album.

Spre seara sper sa-mi fac timp sa va povestesc ce face Rares si cum ne descurcam la Campulung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

heheheheee ... Adriana, se vede ca va prieste la tara, nu gluma.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Fetelor, ce ne-am mai plimbat si rasfatat astazi!!! Am stat la coafor si cosmetica 4 ore, apoi papat in oras, plimbat, mers la shopping, ce mai, o nebunie dar imi e asa dor de Rares. Abia astept sa-l revad maine.

Ancutza, intr-adevar noua ne este tare bine la Campulung: aer curat, bunici rabdatori, prieteni noi, papa buuuuuuuuuun. Rares e intr-o forma de zile mari: vesel, umblaret, pus tot timpul pe sotii, atent la tot ce-i spunem si-l invata mama mea (care este educatoare).
Are o prietena f.f. buna, Ioana, nepotica unor vecini, cu care sta toata ziua si se joaca f. frumos. O iubeste de-a dreptul. Dimineata ne ia de mana si ne arata usa, semn ca tr. sa mergem la Ioana, iar cand o vede o ia in brate si o pupa pe obrajor. Sunt tare incantata ca este din ce in ce mai sociabil si cel mai mult il atrag copilasii mai mari decat el.
Suferim insa din cauza lipsei de spatii de joaca pt. copilasi care sunt inexistente in tot orasul. Am incercat sa mergem pe dealurile din apropiere, dar e destul de mult de mers pe jos si iarba este f. mare. Am avut si ghinion cu multe zile ploioase, dar una peste alta am rezolvat noi cumva sa se simta copilul bine.
Am mers si la bunicii mei, la Domnesti de Arges unde a vazut toate animalele posibile de pe langa casa omului, de la iepuri si pana la cal, capra, vaca. Este innebunit sa mearga la animale si sa se uite la ele, ba chiar sa puna mana fara nici un fel de teama.
La inceput am avut maaaaari probleme cu mancatul: Rares refuza orice, fara sa guste macar mancarea. Bea numai lapte la biberon. De pe 1 iulie am inceput sa-i dau dimineata, pe stomacul gol, 10 pic. de tinctura de propolis cu putina miere si la vreo 4-5 zile dupa aceea a inceput sa manace de rupe pamatul. Acum sunt super multumita de cum papa.
Din pacate si-a reluat vechiul obicei de a se trezi noaptea pt. biberonul de la ora 3. Poate isi va reveni cand ne intoarcem acasa.

De invatat a invatat o gramada de lucruri: cum face gasca, vaca si alte animalute, ne zice TACI! cand il suparam, a invatat gestica la o poezie cu ploaia, tunetul, fulgerul si joaca un adevarat teatru cand o spunem noi, stie tot ce-i cerem si ne raspunde imediat. Intelege absolut tot, dar nu se poate exprima pe masura.

Este fan balti si aruncat pietre in balti. Oriunde vede o faramita de apa, top si el. Cu picioarele inca n-a experimentat, dar nu e timpul trecut.
De inteles inca este f. intelegator, iar daca sare calul ignorarea functioneaza perfect, insa nu am prea avut ocazia.

Din fericire pana acum n-am avut nici o problema de sanatate si sper sa scapam de cosmarul febrei, mucisorilor, tusei.
Cu dintisorii suntem tare in urma: abia ne iese al 8-lea, iar de masele inca nu poate fi vorba. Arata ca un soricel si cand rade ne arata toti dintisorii, in mod intentionat. Cred ca va dati seama ce fata de spiridus are.
La capitolul vorbire zice mai nou: hap-ciu, Aia (Ioana), taie (tataie), maie (mamaie), ata (alta), brrrum (masina), taci!
Si-am incalecat pe-o sa ...

Pupici si noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna! Se vede treaba ca va distrati bine si n-aveti timp de povesti...

Adriana, ce bine v-ati simtit in vacanta, la bunici!!!! Ai povestit tare frumos: parca il si vad pe Rares!!! Inteleg ca el a ramas acolo si voi v-ati intors acasa....? Petrecere frumoasa (in 2) in continuare!

Sebi face greva foamei in casa. In schimb, pe plaja infuleca!!! Dar ce ne facem, ca nu putem sta toata ziua la mare????

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Gata, s-a terminat mini-vacanta mea la Bucuresti.
Va pup dulce si va urez in continuare concedii placute sau... sau spor la munca!!!

Mergi la inceput