probleme in casnicie

probleme in casnicie | Autor: deni

Link direct la acest mesaj

Salut pe toti membrii DC. Sunt Deni mamica Antoniei,un ingeras de 3 ani si 8 luni.
Astazi este prima mea zi pe acest site si as vrea sa ma sfatuiti si pe mine ca pe o prietena
intr-o problema delicata. Eu cu sotul meu ne cunoastem de 16 ani dar suntem casatoriti de 5 ani.
De cand a venit fetita pe lume s-au schimbat multe in relatia mea cu sotul.
Ne-am c-am indepartat unul de altul.In ultimul timp ne certam des si ma jigneste din nimicuri.
Am uitat sa va spun ca sotul este un tip care sufera de perfectionism.In schimb este un tatic minunat
si fetita e topita dupa el si asta ma bucura ca macar se inteleg bine.
Imi face observatii din nimicuri si ma simt ca un copil. o alta problema ca am inceput sa o cert
pe fetita foarte des din orice tampenie si nu mai am rabdare sunt obosita.Ma intreb uneori daca il mai iubesc.
Nici eu nu mai stiu care este realitatea.
Si viata noastra sexuala a luat-o razna , deoarece eu nu mai suport sa ne tot certam.
Nu stiu cum sa ma mai port cu el ca sa evit aceste certuri.
Astept si eu sfaturi de la voi. V a pup pe toti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu cred ca aveti amandoi nevoie de liniste si de o pauza. Nu poti tu sa mergi o luna cu fetita la parinti sau macar 2 sapt la mare ? Sau el sa plece. La noi merge de minune. Ne mai linistim, avand in vedere ca noi si lucram impreuna.

Un timp petrecut separat face bine in relatie, ajungi sa iti poti pune gandurile in ordine, sa stai sa cantaresti la rece tot si iti da sentimentul de libertate, mult dorit de fiecare dintre noi.

O pauza e binevenita. Incearca. Nu dispera, vor trece si problemele. Poate ca si daca ai putea sa duci fetita la parinti sau socrii si sa fiti doar voi doi, asa vreo 2-3 sapt. Trebuie sa te linistesti si sa dormi mult. Ai incredere. Merge!

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Eu imi permit sa iti dau un sfat, sa plecati amindoi fara copil undeva pt 10 zile macar si sa va relaxati, sa stati de vorba si sa fitzi calmi, o sa vedeti ca si flacara sexuala se va reaprinde, mai ales dc e si o destinatie romantica.
Incearca sa fii calma sa nu mai certi fetita si sa discutii cu sotl tau despre observatziile care ti el face si sa ii spui ca e greu sa fii perfect.
Multa bafta!

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

primul lucru la care m-as gandi este ca s-ar putea sa aiba pe alta.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

nu cred c-ar putea sa aiba pe alta... probabil e oboseala pe care o simti tu, monotonia pe care o simte el... trebuie o schimbare, cum ti-au sugerat si fetele; ori va despartiti o bucata de timp, ori evadati impreuna din cotidian, sa va puteti regasi... daca nici astea nu functioneaza, apoi poti sa-ti pui alte intrebari! Oricum, ca in orice casnicie, trebuie comunicare!...Discuta su el si spune-i ce simti, insa stiu ca momentul unei astfel de discutii e tare greu de ales...
Daca e perfectionist (cunoastem si noi specimene de astea) are tot timpul impresia ca el face totul perfect si cei din jur nu se pot ridica la standardele lui... incearca sa nu-l bagi in seama cand iti face reprosuri degeaba, sau fa haz pe seama lor... eu asa fac si functioneaza!
Iti tinem pumnii si ne rugam ca totul sa decurga bine! Si sa auzim c-ati depasit momentul neplacut si ca sunteti o familie minunata!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca ce este la voi problema este monotonia cuplului.In primul rand trebuie sa stai de vorba cu el sa vezi care este punctul lui de vedere, in al doilea rand sa ii ceri niste explicatii la cum se comporta cu tine, iar daca vezica nu are nici un efect, eu zic sa lauti cate o mica vacanta fiecare, ca sa realizati cat insemnati unul pentru altul, si care sunt sentimentel voastre fata de celalat.
Cred ca ar fii bine sa discuti cu el, iar despre amante mai bine intreba-l direct pe el, si nu iti face idei aiurea ca te pot costa mult.
Sunt sigura ca o sa treci cu bine peste toate aceste probleme.
Pupici si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Patapuf spune:

Parerea mea este sa lasati copilul la bunici cateva zile, si sa plecati impreuna undeva. Va trebuie odihna si posibilitatea sa reimprospatati relatia voastra. Daca plecati separat, se pot isca alte discutii si banuieli, iar de asa ceva chiar nu aveti nevoie acum. Trebuie sa fiti impreuna, sa puteti discuta, sa va simtiti aproape unul de celalalt.Mergeti undeva unde ati mai fost si v-ati simtit bine, sau undeva unde va doreati sa mergeti si n-ati mai apucat. Acorda-i sotului toata atentia ta si ai sa vezi ca relatia va reinvia. Monotonia omoara pe toata lumea, si asta se intampla si cu voi acum.
Curaj, nu dispera ca nu este inca nimic pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deni,am citit postarea ta si m-am intristat.Multe femei si mamici patesc ca tine si e tare greu.Si eu am trecut prin asa ceva,cu primul meu sot.Aveam senzatia ca sunt neglijata si mi se parea o nedreptate faptul ca nu sunt apreciata pentru tot ceea ce fac si,mai ales,pentru faptul ca am dus o sarcina la capat,ca am adus pe lume un copil sanatos si in plus si baiat,asa cum isi dorise.Ma rog,si situatia era de asa natura incat timpul liber nu prea mai ramanea si problemele erau natura noastra,daca era o zi de duminica,cand stateam cuminti acasa,nu aveam stare:ori ne certam,ori dormeam....
In fine ,am discutat problema atunci si am cautat o cale de mijloc,un compromis.Partial am rezolvat si,dupa terminarea activitatilor,o ora-doua erau numai ale noastre:fara copil,fara parinti,bunici,frati,surori,vecini,catei....si altii.Numai noi doi.Cine ne deranja se trezea refuzat sau nu i se raspundea.Ne-am impus cam brutal,dar era musai necesar.
Faptul ca sotul tau o iubeste fara limite pe cea mica...arata faptul ca e constient de familia voastra.Eu una nu mi-as face mari proble.E normal ca,dupa aparitia unui copilas,viata de cuplu sa se schimbe radical.Ganditi-va ca toata afectiunea ,dragostea si iubirea voastra se rasfrange acum asupra sufletelului creat de voi.Voi doi sunteti cei care trebuie sa comunicati,sa gasiti o cale de compromis,o linie de mijloc,pe care s-o urmati.Acorda-ti cu orice pret o ora din zi sau la doua zile sau la o saptamana sau cum crezi ca e mai bine numai pentru tine.Nu uita ca,pe langa faptul ca esti mamica,in primul rand esti femeie,sotie,prietena si,mai ales,iubita sotului tau.Mie asa mi-a spus mama actualului meu sot.Si la mine,dupa cel de-al doilea copil,viata de cuplu s-a schimbat mult.Daca inainte ,chiar daca mai era un copil,ne permiteam sa facem toate tampeniile care ne treceau prin cap,acum....nu se mai poate.Piticotul de Luana nu ne mai permite.Si cu toate ca viata noastra sexuala s-a schimbat si s-a rarit,cand sunt ocaziile prielnice facem dragoste si traim totul cu mare intensitate si niciodata pana acum nu am avut senzatia ca sunt folosita .
Daca ai cu cine lasa copilasul,luati-va o vacanta de o saptamana,discutati sincer,deschis si fara rusine toate problemele care va framanta,faceti ce trasnai va trec prin cap si....cautati linia de mijloc.
Iti doresc multa bafta si....multa dragoste!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Eu spun ca cel mai bine ar fi sa aveti o discutie sa vorbiti despre ce vi se intampla. Intr-o casnicie este foarte important sa discuti absolut despre orice si daca este o casnicie solida, atunci un copil ar trebui sa uneasca, nu sa desparta casnicia. Ar fi foarte bine daca ati putea lasa copilul la cineva vreo saptamana sa mergeti undeva sa va odihniti si sa fiti doar voi doi.
Va doresc numai bine si nu uita ca trebuie sa comunicati.

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

am citit ca va cunoasteti de mult timp.inainte nu era asa cicalitor????poate esti tu mai stresata,ai tendinta de a observa lucruri care pana acum nu te deranjau.iti spun asta,din proprie experienta.el e agasat,are tendinta de a se inchide intr-o carapace,sa acuze si de-aici interminabile discutii.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Si eu am un Mr. Perfect acasa. Dupa nasterea fetitei vreo 2 ani treburile au mers destul de prost intre noi. Acum relatia s-a mai imbunatatit. Am un pic mai mukt timp sa il aloc pentru ce isi doreste el sa fac, mi-am schimbat job-ul cu unul mai putin stresant asa ca suport mai usor observatiile facute de el si intradevar mergem in fiecare an 1-2 saptamani impreuna in concediu, fara bebe.
Incearca sa elimini cat mai stresul din viata ta cotidiana si asa ii vei accepta mai usor observatiile si tampeniile.

Mergi la inceput