Nunta in Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oana ma bucur ca ti-a iesit totul asa cum ai vrut tuactiveaza-ti PM ca vreau sa-mi zici si cat te-a costat toate astea sau trimite-mi tu PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

Salutari fetelor! Aici este Simona, viitoarea sotie a lui nenea adorabilu :P. Sincer nu stiu de ce si-a facut el cont, si nu eu...ma rog.
Eu citesc de vreo 2 luni tot ce scrieti voi aici. Sincer ma bucur pt fiecare dintre voi (cele care deja ati avut nunta sau in curand veti deveni miresici).
Despre noi...nunta va avea loc pe 10 sept la Unirea, iar cununia religioasa va fi la Barboi.Noi abia acum am inceput cumparaturile. Am fost f dezamagita sa vad ca in oras nu am gasit nici o rochie pe gustul meu...si asa ne hotaram noi sa mergem la Piatra Neamt. Acolo alt soc: rochiile si mai oribile si f scumpe (pararea mea, nu as vrea sa jignesc pe nimeni). Cand eram deja hotarati sa plecam din Piatra imi spune un taran de pe sosea ca la iesire din oras este White Lady. Am juns acolo si am ramas surprinsa sa vad ca sediul este intr-o vila in constructie. Am intrat intr-o camera plina cu rochii. Eu vazusem la Decora o rochie la care "mi-a ramas sufletelul", dar nu era pe marimea mea si mai era si bleu (nu mai spun cat am bocit pt asta...) Vorbesc cu patroana si incep disperata sa-i explic modelul. In 2 min apare o doamna cu rochia. O imbrac rapid si ma indruma spre o alta camera unde era o oglinda imensa pe un perete intreg. Nu pot sa va exprim in cuvinte ce senzatie am avut cand m-am vazut in oglinda...am simtit din prima secunda ca rochia asta trebuie sa fie a mea, ca in aceasta rochie voi fi cea mai fericita mireasa alaturi de iubitelul meu...Cand am iesit in vila aia cu rochia eram asa de fericita si tipam de bucurie. Dragos (adica sotul :P) s-a bucurat enorm ca a scapat de stresul meu ca nu imi voi gasi rochie bla bla...

Mergi la inceput

buna simonama bucur ca ai intrat si tu in sfarsit ca doar stii tu ca fetele au mult mai mult de discutat intre ele decat cu baietii
ma bucur ca ti-ai gasit rochitza pune si tu o poza ceva sa vedem si noi altceva ce ai mai cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mexxa

buna fetelor, nu am mai trecut de mult pe aici asa ca tre sa va dau doua vesti prima este ca luna viitoare voi face starea civila si a doua vom avea un bebelush.. Acum vreau sa va intreb stiti cumva o sala pt inchiriat dar ceva mai ieftin?Eu auzim ceva de Casa Armatei...?Astept un raspuns de la voi...va pup dulce pe toate

Ferariu Andreea

Sa fie intr-un ceas bun ambele evenimente!!!

Din cate stiu eu, nu sunt sigura, dar asa auzisem, la Casa Armatei nu se mai fac petreceri de nici un fel... Nu garantez ca am dreptate... Poate fi un simplu zvon, eu zic doar ce am auzit...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

ralu ,oana nu a mai intrat si nu stiu nik de preturile alea
fetelor mi-am scos si eu casuta a iesit bine pana la urma adik aproape bine dar bine...
abia astept sa revina lorym sa ne zica cum i-a iesit nunta,kriss din luna de miere din cate stiu eu e prin egipt ...cu atentatele astea...doamne fereste
darria ne lipsesti tare mult tu erai prezenta mereu ce se intampla???nu te-ai intors???
mai vorbim fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53969" target="_blank">Nunta in Iasi (3)

Freia si Alexa

Mergi la inceput