Nunta in Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
fetelor haideti sa va povestesc si voua ce am discutat ieri in legatura cu meniul nuntii mele
deci o sa am un aperitiv bogat format din gustari traditionale si specialitati in total 400g super mult dar vreau sa fie bogat ca e primul fel si conteaza mult la gustarea calda si aici vreau sa va cer parerea am o saramura din piept de pui cu mamaliguta si mi se pare cam "nu stiu cum"adik de obicei gustarea calda contine niste specialitati mai ...stiti voi e vreau sa zic la friptura o sa am cate doua portii de gratar una de cotlet una de ceafa cu cartofi la cuptor cu legume gratinate si salata
ce o sa am fain fructele vor fi taiate cuburi puse pe betisoare frigarui si betele infipte intr-un pepene galben curatat si scos un capac turnat in el rom si frisca ...fain tare deja imi imaginez
dati-mi o parere cum fac cu gustarea calda va rog mult...
Darria spune:
Nushulica sunt varza murata la capitolul papica pentru nunta
Imi place modul in care vor fi aranjate fructele
Daaaa, se pare ca am ramas "ultimele gaini"
Cum adica, de acum doar noi o sa "vorbim" pana se vor intoarce proaspetele doamne? O sa te plictisesti de mine. Noroc ca mai intra si Ralnied - asa suntem un pic mai multe
idei nunta
nushulica spune:
darria merci mult chiar daca nu m-ai putut ajuta macar ti-ai dat cu parerea
da pana la urma se pare ca vom ramane singure aici dar se intorc ele si doamnele si mai aflam noutati pana una alta mai vorbim noi doua
nu te-ai apucat de cumparaturi inca??/ce astepti?
azi am fost si mi-am comandat si florile pentru nuntasi si am dat avans luni sunt gata
fii atenta ca uitam sa-ti zic am trecut azi prin mall sa vad daca e gata casuta si era gata dar de...aruncattu stii cum mi-au facut-o...doamne le-am zis fetelor de acolo ca daca nu o face sa arate a casuta nu o mai iau cand le-am intrebat daca ele ar pune la nunta lor asa o casuta au strambat din nas dar bine ele nu au nici o vina ca am inteles ca sefa lor face casutele astea...era lipita aiurea parca era dupa inundatii
a ramas sa trec vineri sa mi-o refaca pana atunci oricum daca nu iese cum trebuie nu o iau prefer sa pierd avansul care l-am dat
mai vorbim darria
Darria spune:
Nushulica, apropo de casuta: cei de la Preference au o casuta, din lemn, de inchiriat(280.000 lei). Nu am spus nimic de ea pt. ca nu am vazut-o(nu stiu cum arata), urmeaza sa-mi trimita poza prin e-mail sa vad cum arata - nu avea rost sa vorbesc despre ceva ce nu am vazut. Daca e frumoasa o sa o inchiriez decat sa-mi cumpar una. Daca imi trimit foto si te intereseaza iti trimit prin e-mail si tie. Daca nu o sa-mi placa imi voi face una.
Am rezervat husele(saptamana viitoare dau un avans).
Cumparaturile le voi face de la inceputul lunii august - in 2 zile le iau pe toate. Nici macar nu am dat comanda de invitatii - saptamana viitoare ma ocup de asta. Acu am alte belele pe cap, cateodata stau si zic ca nu-si are rost tot tambalaul asta - dar imi trece pana a doua zi.
Floricele pt. invitati am vazut ceva pe strada garii la 5000 lei(tot in lei vechi vb. ). La inceput am vrut sa iau ceva mai frumos(costa mai mult) dar am observat ca oamenii nu dau importanta florilor, le arunca sau o parte nu le pun in piept -> nu are rost sa investesc mai mult. Naturale vor avea: trandafiri(mirele, nasii, parintii, frati, surori, cumnate, cumnati si domnisoarele de onoare) si inca nu stiu ce(matusele, unchii si bunicile), restul vor avea artificiale.
Daca nu-ti place cum va arata casuta ai tot dreptul sa ceri avansul inapoi - daca nu sunt in stare sa faca, sa nu mai primeasca comenzi. Asa mi se pare normal.
Sper sa ajung saptamana viitoare si in Piatra, sa vad imi gasesc rochie sau trebuie sa o fac. Of, tare sucita mai sunt
Cand o sa am ceva concret(pregatiri de nunta) o sa vin cu noutati
Mai vorbim, dar saptamana viitoare
Pa fetelor
idei nunta
ralnied1 spune:
Mai, fetelor, eu pana acum nu m-am bagat prea tare la Miresele de Iasi, ca pana la anul..... V-am lasat pe voi sa va conversati mai asiduu, ca sunteti inflacarate, nu gluma... Dar dupa ce mai terminati voi, preiau eu conducerea din toamna... Si dupa aceea va primesc in vizita pe aici...
Glumesc... dar voi sunteti bagate in pregatirile astea (ce urat vorbesc!!!) pana la gat... ce sa va mai incurc si eu??? Eu incerc sa ma adun, sa-mi fac un plan... dar slabe sanse... In plus, nu stiu de ce, dar am impresia ca la faza cu nasii, nu voi gasi nimic pana la urma si ma apuca plansul cand ma gandesc la asta...
Mai trec pe aici, poate maine! PA!!!
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
darria merci mult ca esti asa de amabila cu mine daca nu imi fac astia o casuta cum trebuie o sa ma intereseze si pe mine casuta aia daca poti cand o primesti trimite-mi si mie mail cu poza ei ok/?
in legatura cu floricelele eu mi-am comandat ieri la prietenia in podu ros sunt niste trandafirasi crem frumusei foc eu iau pentru toti invitatii artificiale in afara de nasi si mire restul artificiale bine pentru rude mai mari si tot asa
ce mi-a placut mult aici e ca toate florile sunt la fel adik trandafirasi difera doar marimea nu mi-ar fi placut sa le iau diferite ca forma ci doar ca marime
ralnied nu e problema ca "te bagi in seama"si pe la noinoi chiar ne bucuram ca mai avem cu cine schimba pareri
te mai asteptam
ralnied1 spune:
'Neata!!!
Nushulica, uite ca am venit si eu, sa cotizez si pe aici cu un mesaj pe ziua de azi!!!
Cred ca Darria este plecata din Iasi, sau cel putin asa am inteles eu...
Deci, iti place, nu-ti place, , chiar ca numai eu se pare ca am mai ramas pe aici... Serios acum, oare unde or fi disparut toate fetele din Iasi???
Lorym: CASA de PIATRA si bani multi!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
pai multe nu eram oricum kriss e plecata in luna de miere adela 10 cred ca si ea la fel lorym are nunta sambata si darria zici ca e plecata din iasi asa parca am citit si eu asa ca...asta e mai vorbim noi doua pana vin fetele sa ne dea detalii si sa ne impartaseasca din experienta lor
lorym CASA DE PIATRA si muuuulta fericire sa aveti copilasi reusiti si tot ce va mai doriti voi
nushulica spune:
ralu pe unde esti mama m-ai lasat chiar singurica???
hai sa-ti zic ...ieri am fost si am vorbit cu cameramanul am vazut niste nunti filmate saptamanile astea si erau super adik are o camera buna tare si calitatea imaginii e impecabila nu ai ce-i reprosa si fotografiile sunt bune dar totusi parca altfel ies pe un aparat profesionist el face pozele tot cu camera si are si aparat dar digital oricum sunt bune sunt super incantata mai ales ca ne ia si mai putini bani ca il cunoaste un prieten de-al nostru e bine
mmc_nd spune:
Fetelor, sunt si eu pe aici, n-ati ramas singure . Va citesc cu maaare atentie.
Nu prea am cu ce sa ma laud - decat ca am batut tot Bucurestiul sa-mi iau un costumas pentru cununia civila. E de groaza, chiar nu se mai gaseste nimic mai... "serios" adica nu cu volanase, flori, tul si alte minuni. In fine, pana la urma am gasit ceva, in care trebuie sa incap (a se citi "pentru care trebuie sa slabesc").
Stiti cumva daca pentru joi e inghesuiala la starea civila? Noi n-am vrea sa le facem in aceeasi zi cununiile, ca e prea mare alergatura.
Nushulica, saru' mana de informatiile despre... unghii. Eu am fost la Carmen acum vreo 3 ani si nu prea mi-a placut cum m-au tuns. Insa poate ca la manichiura o fi altfel, am sa trec pe la ei cand ajung in Iasi. Despre meniul tau, nu stiu ce sa zic... Inteleg ca nu esti incantata de saramura de pui? Mie imi suna bine . Noi avem gustarea rece, apoi peste, pui si ceafa la gratar. Deci nici nu cred ca avem gustare calda deloc :). Ce-am mai vazut in alte meniuri si mi-ar fi placut - clatite umplute cu fel de fel de minunatii.
Aranjamentele florale unde le faceti? Zicea cineva de o tanti din Piata Unirii, parca.
Va pup!!!
mmc