Nunta in Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd
Ia ziceti, si-a pus vreuna dintre voi unghii false la nunta? Aveti idee unde la face frumos? Mie mi-a venit ideea sa-mi pun unghii, nu foarte lungi, si date doar cu lac si alb la margine.
mmc

Unghiute: stiu la Carmen, in Podu Ros - nu am probat calitatea serviciilor la capitolul unghiute dar stiu ca sunt de calitate. Fetele iti vor spune mai multe
Emotii: la mine e nesimtire curata nimic, nici un puisor de emotie. Calmeaza-te, in ritmul asta singurica te obosesti. Iti doresc mult calm, fara emotii care sa nu te lase sa dormi

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nushulica>manichiura si pedichiura e 350 000lei.Le-am facut cu o zi inainte. In ziua nuntii doar mi-a pus cate un stras albastru pe inelare. In ziua nuntii, 2 machiaje si 2 coafuri(una pt civila, una coc pt mireasa)2 milioane lei. Pt seara la nunta m-a demachiat la ochi si m-a machiat din nou, iar in rest retus.

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Fetelor, fetelor, cre'ca-ncep sa am emotii... cu nunta... Ma trezesc noaptea pe la 2 si nu mai adorm pana pe la 4... deja va dati seama ca sunt chioara de somn... mai are cineva asemenea "simptome"?

Ia ziceti, si-a pus vreuna dintre voi unghii false la nunta? Aveti idee unde la face frumos? Mie mi-a venit ideea sa-mi pun unghii, nu foarte lungi, si date doar cu lac si alb la margine.

Kriss79, inca o data saru' mana pentru Preference, astept raspunsul lor.

Nushulica, faine invitatii, parca n-am mai vazut modelul acela!

pupici

mmc

mercic
in leg cu unghiile false vezi ca la carmen in podu ros pun asa ceva si stiu ca-s tari in domeniul asta eram eu anu trecut acolo si ii punea la o tipa care pleca din tara vreo 10 zile si i-au garantat ca tin 2 saptamani si au tot felul de modele si culori dar la manichiura frantuzeasca stau bine tare au forme diferite si niste culori super
anul trecut aceasta operatiune costa vreo 500.000 anu asta nu stiu da nu poate fi foarte mult
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Adela..... CASA de PIATRA!!!!!!!!!! FERICIRE, SANATATE, BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI SI O NUNTA PE CINSTE, DISTRACTIE MAXIMA SI BANI MULTI!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Kriss79, mi-au raspuns cei de la Preference si m-au poftit pe la ei, insa nu mi-au trimis oferta. Daca o mai ai tu cumva, poti, te rog, sa mi-o trimiti? Chestia e ca noi suntem in Bucuresti acum si nici sa vreau n-am cum sa ajung la Iasi, cu apele astea... Si as vrea sa-mi fac o idee cam cat ar fi aranjatul salii... Saru' mana!

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

kriss... am incercat si eu sa vad pozele tale... dar nu imi da voie...
de ce?
cum sa fac???

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:

Kriss79, mi-au raspuns cei de la Preference si m-au poftit pe la ei, insa nu mi-au trimis oferta. Daca o mai ai tu cumva, poti, te rog, sa mi-o trimiti? Chestia e ca noi suntem in Bucuresti acum si nici sa vreau n-am cum sa ajung la Iasi, cu apele astea... Si as vrea sa-mi fac o idee cam cat ar fi aranjatul salii... Saru' mana!
mmc

Si eu am primit raspuns. Ma duc la societate zilele acestea. Daca vrei intreb eu pt. tine dar nu stiu ce vrei. Sau poate obtin un nr. de telefon.

Mergi la inceput

Darria, ar fi superrrrr daca ai putea intreba.

As vrea aranjarea salii cu flori si ghirlande. NU vreau baloane, huse de scaune, nimic de genul aceasta - facem la Casa Boiereasca si e rustic, nu prea merge cu asa ceva, zic eu.

Repet, vreau doar sa-mi fac o idee ca suma asa, evident ca pentru detalii va trebui sa mergem sa vorbim cu ei direct la Iasi. Poti sa intrebi si cam cu cat timp inainte trebuie facut contractul (nu stiu cat de algomerati sunt)?

Ai idee cand ajungi pe la ei? Saru' mana!!! Numarul de telefon este 224181, 0742-078790 (insa ma gandesc ca si la telefon o sa ma pofteasca acolo).

Esti o draguta!!! Multi pupici de la mine

mmc

Mergi la inceput

Mmc_nd nu numarul tau il vroiam eu ziceam ca poate obtin un numar de telefon de la Preference(nu am fost eu explicita ), sa poti suna tu si sa vorbesti direct cu ei, sa le spui ce doresti. Sa vad daca imi dau un nr. de tel.
O sa intreb tot ce ai spus tu acum si apoi iti spun ce au zis.
Sau macar sa-ti dea o ideie despre aranjarea salii si in f-tie de ce flori poti folosi - un pret. Cum aflu iti trimit Pm.
Eu incerc sa ma duc maine, daca nu ajung las pe luni sau cel tarziu marti. E in interesul meu sa merg cat mai repede.

Mergi la inceput

Darria, numarul e al lor, nu al meu!!! Hai ca esti simpaticaaa!

mmc

Mergi la inceput