Nunta in Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata miresici,iar pe pagina 2....
angelique tu esti cu licenta, o stiu pe tanti de care vorbesti,imi iau cosmeticale de la ea si chiar imi place ca-mi face recomandari obiective, spune cu ce-ti sta bine si cu ce nu, iar despre produsele max factor o bila alba, sunt super
roxy multumesc pentru informatii, am sa incerc sa ajung la luana sa vad ce si cum, felicitari pentru invitatii, nu conteaza ce zice lumea, important este sa va placa voua si sa va reprezinte
magdala sper ca macar tu sa intri azi, altfel bantui singura...

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

fetelor m-ati lasat singura stiu ca sunteti ocupate dar chiar asa sa nu mai intrati deloc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Buna seara ... a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat dar nu am avut timp nici sa deschid calculatorul.
Azi am fost in orash shi ne-am uitat dupa verighete.Nu ne-a placut nici un model, asha ca o sa ni le facem pe comanda asha cum vrem noi ... problema e ca nu shtim ce vrem ... ha ha ha.Pana la urma ne hotaram noi, pentru ca oscilam doar intre 2 modele.
Joi mergem sa luam invitatziile.Abia ashtept.
Azi am fost shi la Bilutzi shi mi-au spus ca imi pot face rochitza, iar pretzul este 14 milioane.Mi s-a parut un picutz cam mult, asta avand in vedere materialele pe care le folosesc.S-ar putea sa facem totushi un drum pana la Bucureshti shi sper din tot sufletul sa-mi gasesc rochitza dorita.Ash vrea sa o iau de gata, ca sa nu bat drumurile pentru probe.Sa vedem ce noroc voi avea.
In rest nimik deosebit.Mai avem 2 examene shi scapam de sesiune.Partea mai nashpa este ca sesiunea de restantze va avea loc in septembrie, shi va tzine toata saptamana dinaintea nuntzii.Eu nu o sa am probleme, dar cum Dasi a pierdut prima sesiune, pentru ca a fost plecat, putetzi sa va datzi seama cat de ocupat va fi ... sper sa nu aiba examen chiar pe 10 .
Angelique, ce ai facut la examen?Sper ca ai terminat cu bine.
V-am pupic shi sper sa am timp zilele astea sa mai intru sa mai postez.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

buna
roxy incearca totusi sa mergi la bucuresti inainte de a te hotari sa o faci la bilutzi, sunt o gramada de magazine poate ai noroc sa gasesti rochita mult visata
bafta in continuare la examene, ce-ar fi sa aiba dasi examen pe 10 sept? oricum stati linistiti,poate e dimineata si pana la pranz scapa vine direct la nunta
pentru verighete mergeti si la bijuteria veronica de la tic tac, am vazut modele dragutele
te-am pupat si sper sa-ti faci timp sa mai intri pentru ca eu bantui singurica pe aici......
angelique ce faci?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, ma mai tineti minte? Nu am mai postat de vineri si sunt fiarta pentru ca inca nu s-au afisat notele la licenta, e vorba sa se afiseze azi si maine sa fie proba orala. Cand am iesit din examen am fost prosteste incantata de ce am facut, super multumita, si m-a pus draq sa ma uit pe barem. Mi s-au muiat picioarele, se punctau niste chestii atat de amanunt incat nici prin cap nu mi-a trecut sa le scriu. Mi-e teama ca o sa o pic si ma oftic de mor, ar fi prima data cand nu imi iese ceva. Va tin la curent

Hai sa va spun, luni inainte sa merg la examen m-am dus cu iubi sa depunem actele la starea civila (la 12, cu pile, bineinteles, ca sa nu stam la coada si ca sa fim siguri de ora pe care o vrem) AM depus actele, am semnat declaratia de casatorie (asa de ciudat mi s-a parut cand m-a intrebat ce nume o sa port dupa casatorie si l-am spus pe al lui...) Dupa ce semnat tot, ne spuna „si acum mergeti la casierie si platiti 995.000 lei) Ni s-a taiat respiratia, banii nostri adunati erau 150.000, va dati seama. Pana la urma ne-a lasat pe datorie, o sa mergem sa platim maine sau poimaine. Dar nu ma asteptam sa coste ceva, nimeni nu ne-a spus nimic. Voi ce parere aveti de asta? Asta ca sa nu fiti luate prin surprindere.

Roxy, si eu spun ca mai bine te-ai duce la Bucuresti, poate gasesti rochita de gata. 14 mil e cam scump la ce materiale folosesc la Bilutzi. Bafta la examene.

Cornelia, tu ai mai facut ceva? Acum cred ca te-ai relaxat daca te-ai linistit cu rochita.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

adica 1 milion????????????? hai mai las-i in colo exagerat de mult mi se pare, bine ca au acceptat intarziere
angelique scumpa nu te mai framanta cu licenta, o sa fie bine, nu te stresa ca mai ai ~9 zile pana la marele eveniment
eu m-am linistit o zi dupa ce m-am intors de la bucuresti, dupa care au inceput sa se planga fetele din bucuresti care isi fac rochia la monica ca le intarzie, ca nu e serioasa, nu stiu daca ai avut timp sa citesti si pot sa-ti spun ca am intrat intr-o panica.....mie mi-a si zis ca nu se apuca de ea pana la inceput de septembrie pentru ca are fff multe comenzi de onorat pana atunci, si chiar mi s-a parut ok sa fie gata la sf lui sept ...nici nu mai stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ai dreptate, Cornelia, mai am 9 zile pana la nunta dar daca ma crezi parca nu ma pot relaxa si bucura de moment pana nu mi se ia piatra asta de pe inima. Tatal meu spune bine, ca ce daca o pic, am o licenta, am un serviciu, de ce ma framant atata, dar nu ma pot stapanai. Am slabit ca un ogar (asta e un lucru de care sunt fericita, uite, fetelor, cura de slabire perfecta)

Cu rochita, ce sa iti spun, curaj si ai incredere, nu cred totusi sa nu fie gata la timp, chiar daca te mai intarzie, ce dumnezeu doar e constienta si ea de ce important este momentul si iti dai seama ca daca ar intarzia cu o rochie si nu ar fi gata pana la nunta, si-ar pierde si renumele si comenzile. Gandeste-te ca daca e asa de aglomerata inseamna ca lucreaza super

Ma bucur ca gandesti la fel ca mine in ce priveste taxa de la starea civila, am ramas cu gura cascata. Gandeste-te ca eu plecam direct la licenta si pur si simplu am uitat de emotii si de tot. Da-o incolo de treaba...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

sa stii ca are dreptate tatal tau, pana la urma, asta e, concentreaza-te asupra nuntii
cat espre monica, eu totusi nu cred ca ar fi neserioasa, desi fetele au fost cam dure cu ea
oricum nu pot sa nu am o usoara indoiala in suflet, desi am mare incredere in ea
cat despre slabit, am si eu o perioada nasoala, nu pot sa mananc mai nimic,salata de rosii si branzica
la ce ora ai cununia religioasa? si la ce biserica?
magdala ce-o mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Buna!
Sper ca nu m-ati uitat de tot. Am fost tare ocupata, am cam intrat in priza, in fiecare zi avem programat cate un drum si nu prea am mai apucat sa scriu.
Angelique, eu zik sa nu-ti mai faci sange rau cu licentsa, este specific celor de la Ovidius sa fiarba studentii cu baremul lor de corectare care dupa parerea mea este absurd. Adika dc scri in plus te depuncteaza (asa ne-a zis noua), dar de fapt dupa baremul afisat ar trebui sa scri in plus.....nu mai inteleg nimik. Eu am dat in februarie licentsa tot la Ovidius, am terminat Administratie Publica si in sesiunea din vara am picat pentru ca baremul a fost groaznik, au picat peste 30%; in februarie au fost mai rezonabili. Uf, in lok sa te incurajez mai mult te-am speriat. Oricum, ideea era sa nu te mai stresezi, poate totusi nu vor corecta la sange dupa barem si dc zici ca ai facut......va fi bine.
In ce priveshte taxa la Casa Casatoriilor e japka pe fata. In taxa totala intra taxa foto, taxa video, taxa pt ora preferentiala, taxa pt zi, .......etc. Noi acum 2 ani cand am scos actele am platit mai putin pt ca am facut vineri si pt zilele din cursul saptamanii e mai putin; nu cu mult mai putin.
Cornelianeli am citit si eu ce s-a scris de Monica Darie; dc ai fi stiut dinainte puteai spune ca nunta e mai devreme.......
Apropos de intarzieri, pt fetele ai caror miri isi vor face costumul la comanda la Alb si Negru le sfatuiesc sa se duca cam cu o luna jumate-doua inainte. Nashul meu s-a dus cu aproape 2 luni inainte, i-au spus ca dureaza o luna si atata l-au amanat ca era sa renunte dc nu ar fi dat deja avans. Intr-adevar a ieshit super, dar i l-au dat cu 2 zile inainte de nunta.
Roxy, sper sa iti gaseshti rokitsa mult visata. La Bucuresti ai avea mai multe optiuni, nu strica sa dai o raita.
Hai ca am scris o gramada.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor!
In sfarsit putina pauza.
Felicitari pentru rochita, Cornelia, ai sa vezi ca va fi asa cum iti doresti. .

Si tu Angelique, nu-ti mai face atatea probleme, oricum nu mai poti schimba nimic. Fii increzatoare ca totul va fi bine, si bucura-te de nunta, ca oricum licenta daca e nevoie o vei mai da odata, dar niciodata nu vei mai putea experimenta emotiile nuntii. Cel putin prima nunta , dar sper sa nu fie cazul..
Stiti cat am platit noi la taxa civila? 4 mii lei, ati citit bine, patru mii de lei. In 2000. Asta pentru ca nu am vrut aparat foto sau camera video. Poate erau taxe pentru astea si voi nu ati observat. Dar cum noi am zis ca vom fi singuri, nu am vrut nimic.
Roxy, eu am cautat pe net ceva, si mi-au placut vreo doua modele cu care vreau sa ma duc la bijutier sa vad daca mi le poate face. De ce nu incercati si voi?
Si sperati sa nu aveti examene pe 10. Ar fi amuzant pt. noi, dar "nashpa" pt voi.
In rest, noi, slava Domnului, suntem bine.
Eu am inceput si o noua afacere, part time, si incerc sa o dezvolt, in limita timpului disponibil, sa mai fac ceva banuti pe langa salariu. Cine vrea detalii sa-mi spuna.
Astept cu nerabdare sa vad cum va arata restaurantul la nunta Cristinei, cand trec pe acolo mai arunc cate o privire.... si-mi mai vine cate o idee de cum sa mai decorez. Ce sa fac si eu? Si scumpa mea mica imi spune ca abia asteapta sa fim amandoua .
Si nu v-am spus, caut cal alb, nu radeti, chiar caut. Ca i-am zis lui Clau sa vina sa ma ia pe un cal alb, dar a zis ca sunt nebuna,, unde gaseste el cal alb? Dar daca eu asa vreau? Mai negociem.

Langa mine s-a deschis un atelier de creatie unde fac rochii de mireasa si ocazie. Nu pare mare lucru de capul lui, avand in vedere ca este intr-un apartament de bloc, dar ma gandesc oare cum or lucra, poate reusesc sa-i fac acolo rochita scumpei mele. Ne mai gandim si la asta.
Va pe toate.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput