Nunta in Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cornelianeli spune:
pai, angelique cosulete, cocarde, de pahare inca nu m-am apucat, urmeaza...
felicitari pentru jarteluta, sa fii miresica frumoasa
despre rochita tot ce stiu este ca va fi alba,dintr-o singura bucata, partea de sus decoltata in V din dantela, partea de jos din tafta alba, ampla prinsa asimetric....sa vad ce-o iesi...abia astept
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdala spune:
Buna fetelor!
Felicitari pt. jartelutza,la fel ca si pt. celelalte, Cristina.
Si succes la Buc, Cornelia.
Ma inscriu si eu la "firma" noastra, eu ma inscriu pt. decoratiuni si aranjamente florale sau altele.
. Sa vedem dc ma descurc sa le fac.
toate
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by magdala
Buna fetelor!
Felicitari pt. jartelutza,la fel ca si pt. celelalte, Cristina.
Si succes la Buc, Cornelia.
Ma inscriu si eu la "firma"noastra, eu ma inscriu pt. decoratiuni si aranjamente florale sau altele.
. Sa vedem dc ma descurc sa le fac.
toate
noi
multumesc, abia astept sa va povestesc vineri ce si cum
ai mai aflat ceva de flori?
![](pupic.gif)
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor, ce faceti? Am vazut ca ieri am fost toate prezente la condicuta. Cornelia, descrierea rochitei tale suna foarte bine si se potriveste foarte bine cu... MARCHIZUL
Eu nu am noutati aseara am stat si am invatat pana la 2 si acum sunt ametita de cap, nu mai pot. Firma noastra se pare ca o sa meraga foarte bine, ne facem site si vindem online...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
roxy79ro spune:
Neatza fetelor!!!!!!!
Shi eu prezenta azi, am intrat sa semnez condicutza.Ma bucur ca nu m-atzi uitat shi mi-atzi dat shi mie ceva de facut in firma noastra.In mod sigur ar avea mare succes, la cat de pricepute suntem ... hi hi hi, ca sa nu mai zic de modestie.
Cornelia, multa bafta maine.Sper sa fie ceea ce-tzi doreshti shi sa vii super multzumita de la bucureshti.Oricum te ashteptam cu detalii.Din descriere pare a fi super frumoasa rochitzica ta, parca te shi vad in ea.Vorba Cristinei, merge bine cu Marchizul .
Angelique multa bafta la examene, asta tzi-o spun de pe acum, pentru ca nu shtiu daca mai apuc sa postez pana luni.
Pupici shi la restul fetelor MAgdala, Ank, Dorinitza.
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
cornelianeli spune:
buna fetelor
hai ca m-ati facut sa rad...cu marchizul meu abia astept sa ajung in bucuresti si vineri sa va povestesc
ieri mi-am luat satin sau saten, nu stiu cum ii spune, in fine, mi-am luat alb pentru unul din cosulete si o nuanta draguta de roz pal pentru celalalt cosulet, cel cu petale de trandafiri
mai ramane sa cumpar manerele, da' prin ce mercerie am intrebat nu aveau...mai cautam
am luat floraresele din piata tomis 3 la rand si nici una nu vrea sa lucreze cu florile mele ....mai cautam
magdala spune:
Buna fetelor!
Mai trec si eu pe aici putin.
Cum voi tot ati povestit ce ati mai facut, sa va spun si eu care a mai fost viata mea. La fel ca ieri si alaltaieri....
. Deci, nu am ce sa va povestesc nimic interesant, decat faptul ca am o groaza de treaba la munca si imi vajaie capul de atatea cifre.
Cornelianeli, inainte de a-ti face aranjamentele cu florile tale ti-ai facut si calculul daca nu ajungi cam la celasi pret?
De exemplu pt un aranjament cu 3 trandafiri, sa zicem cu 25.000/fir, pe langa care iti mai trebuie cateva firicele de iarba decorativa sau floricele mici, inca vreo 5.000 lei, burete pt. aranjament (daca consideri ca e necesar) si vas special, daca nu gasesti la restaurant ajungi cam la 100.000 lei numai materialul. Si pe langa acestea mai platesti si manopera, care e 75.000 lei la Nataly, cel mai ieftin dupa cum ziceau fetele, te ajunge cam 200.000 lei/aranjament.
Mai bine te duci la floraria Luana si ti le face cu 100.000 /aranjament iar tu duci doar lumanarile.
Acum depinde si de pretul materialului, de ex. daca alegi garoafe sau alte flori mai ieftine, atunci poate vei ajunge mai ieftin.
Parerea mea e ca merita sa iei florile asa daca iti faci singura aranjamentele.
Mai vorbim.
Va pe toate.
noi
AngeliquedeS spune:
Neata. Se poate, nu ne-ar fi rusine, pe pagina 2?
Mai, lamuriti-ma si pe mine . Cred ca e rentabil sa faci aranjamente cu florile tale si cu manuta ta, cum spune Magdala, dar asta inseamna ca in ziua dinaintea nuntii stai si faci aranjamentele florale? Pentru ca trebuie sa fie proaspete, nu? Adica chiar nu ma imaginez in vinerea aceea stand si facand aranjamentele de flori, la emotiile pe care vad ca incep sa le am, atata mai imi trebie, sa stau sa migalesc aranjamente, cred ca le iau si le arunc direct pe geam. Si apoi, daca te duci la o florarie, si eu cred ca te ajunge tot atat.
Eu nu ma mai laud cu nimic. Astept de pe o zi pe alta sa fie gata verighetele si sambata ma duc sa imi iau acasa rochita. ufff, si luni am licenta...
Pupici,
Angelique
roxy79ro spune:
Salutare!!!!!!!!!!
Angelique, shi eu sunt perfect de acord cu tine.La emotziile pe care o sa le avem in saptamana aia, numai aranjamente nu o sa fim in stare sa facem.Chiar daca nu sunt greu de facut, cel mai bine e sa le faca cineva.Doar daca ai nishte prietene foarte bune care sa vrea sa te ajute ... atunci e cu tottul altceva.Ia spune-mi,verighetele unde le-atzi facut?Le-atzi facut dupa modelul vostru?Azi am fost shi noi un picutz prin orash sa ne uitam de verighete shi n-am vazut nimik frumos.Multa bafta luni, o sa-tzi tzinem pumnii.
In rest noi nu ne mai laudam cu nimik.Nu shtiu ink ce o sa fac cu rochitza.Nici nu am mai cautat.Oricum n-a vazut nimeni mireasa fara rochie, asha ca nu-mi fac griji .
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
AngeliquedeS spune:
Roxy, verighetele le-am comandat la magazinul TOMIS la standurile de bijuterii de la intrarea dinspre Mihai Viteazu, al doilea de cum intri in TOMIS dinspre partea aceea. Aveau expuse doar modelele si de facut le fac la comanda la Galati. Noua ne-a placut un model de acolo (de fapt mie ...) si asa le-am facut. E combinatie aur galben cu alb si sunt usor matuite, doar marginea este lucioasa. Sunt foarte dragute, cel putin dupa parerea mea. Acum abia astept sa fie gata ca sa ma joc cu ele pana la nunta...
Sa vedeti ce frumos stau toate impachetate la inaltime pe dulap, ca sa le am sub ochi, si din cand in cand ma mai uit la saculet, la coronita sau la voal... m-am prostit. Mi-am luat si tulle portocaliu si panglici satinate pentru buchet. Pe langa emotiile pentru licenta incep sa simt in stomac fluturasii de care tot pomenesti tu. Luni o sa depunem actele, azi ma duc la doctorita sa iau certificatul prenuptial... Pupici si mai vorbim. SA vedem ce ne spune Cornelia maine despre rochita.
Pupici,
Angelique