ce barbati ne plac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

adrienne ..la felul cum ai scris subiectul nu cred ca o sa zica cineva ca ii plac barbati romantici cu murmurele la ureche,in barca,sub clar de luna

acum sincera sa fiu nici eu nu mi-am facut vreodata asa un prieten,prietenele mele din facultate se plimbau de manuta la gradina,noaptea pe malul bahluiului (iesencele stiu,din tudor in podu ros) sau alte locatii romantice pe care eu le-am incercat,nu zic nu,o data,de doua ori,apoi hai frate sa facem si altceva,un restaurant,un club,un film,un cenaclu ceva.
descrierea barbatului tau ideal e ..ideala,sper ca l-ai si gasit si sper ca toate fetele sa-si gaseasca idealul care sa le aduca fericirea,indiferent daca este romantic sau pragmatic.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mie nu imi plac barbatii "macho" (vaaaaaaaaaaaai, ce s-ar face femeile fara noi!), cei laudarosi, cei cinici, cei aroganti de ce destepti/muschiulosi/dotati/talentati/ etc sunt ei, cei afemeiati si alcoolici.

In rest multe se pot invata si mai ales viata invata! Sotul meu le are un pic din ambele parti. Poezii nu stie a spune, in schimb imi face cele mai grozave cadouri! (nu scumpe cii cea ce imi doresc). Ma respecta si asta e cel mai important lucru pt mine! Imi respecta opinia, hotarim impreuna ce e important. Pune mina la ce e greu prin casa si nu m-ar lasa vreodata sa car eu ceva greu si el sa fluiere pe linga mine .

Si da, ne tinem si acuma de miini si ne pupacim si mergem prin parcuri si la filme si la muzee si la circiumioara!

Nu e perfect, dar e jumatatea pt mine .

-----------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

mamica dulce l-am gasit, thank God, ne potrivim f. bine. Am fost o norocoasa la capitolul asta. E dragut, bun la suflet, funny, f. sincer, generos, e bun de pus pe rana. E inginer, intr-adevar, f. priceput in casa, dar uraste surprizele. El trebuie sa stie totul, sa planifice totul, e f. chibzuit si din cauza asta hotarim impreuna unde mergem in vacanta ce facem in weekendul asta, etc... Nu ma deranjeaza deloc. Am postat mesajul pt. ca de curind aflu numai vesti proaste de la prietene, despre ce fac sotii lor. Iar eu nu pot sa-mi cred urechilor. Intr-un caz de pilda mare poveste de amor ... la servici. El divortat cu un copil, ea neintelegindu-se prea bine acasa. In fine ea divorteaza, se casatoreste cu amorul de la servici si acum ... regreta ca n-a ramas singura: tipul e musafir in casa, nu schimba un bec, se duce in delegatii (fara ea), da toti banii pe carti sau la cersetori (ca e milos), nici macar de propriul lui copil nu se mai intereseaza. Altii care s-au inglodat in datorii pina in git si nu stiu pe unde vor scoate camasa... si mi-am amintit ca cineva postase pe forum aici ca sotul sau prietenul nu e romantic, ca nu-i face surprize, ca nu-i ghiceste gindurile. ba am o alta prietena care mi s-a confesat ca i-ar place ca prietenul ei, (fizician?), sa-i citeasca poezii sub clar de luna!!! Eu simt ca nu am aer... Cum pot tipele astea sa stea cu niste molii pe care sa-i conduca? Am zis hai sa intreb: poate sint eu de moda veche sau o fire puternica asa cum a zis cineva... Poate vreau prea mult de la un barbat, poate ii sperii, caci sincera sa fiu mi-a fost greu sa-l gasesc pe prietenul meu. Cusurgie pina la Dumnezeu. dar si prietenul meu e la fel, asa ca ne-am potrivit. Cit despre actorii care imi plac (ca barbati si fel de a fi), Harrison Ford, Richard Gere. Intrucitva Brad Pitt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Aia care nu-i putem avea, iar cand ii avem nu-s buni fiindca, nu-i asa, cand zeii vor sa ne pedepseasca ne indeplinesc visurile.

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Interesant raspuns cel de mai sus. Foarte interesant.
Pe de alta parte nu stiu ce barbati va plac sau v-ar place insa la un moment dat unul din milioanele de pe lumea asta va atrage suficient de mult incat sa stati langa el. Totul e sa fiti multumite sau mai mult multumite decat nemultumite, nu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mie imi plac barbatii cu mutra de intelectual, daca au si ochelari-cu atat mai bine ! Dar nu cred ca as suporta pe termen lung un “lider”, pai ala e lider si in casa si mie nu-mi place sa-mi comande cineva sau sa-mi atraga atentia ca ar fi cazul sa spal farfuriile din chiuveta, stiu eu cand e momentul pt. ele.
Cred ca e f. important ca partenerul sa aiba simtul umorului, cat despre romantism-ce sa zic, la inceputul relatiei ne plimbam si noi sub clar de luna prin parcurile Clujului sau cu barca pe lac, dar au trecut cativa ani buni de atunci si am constatat ca sotul meu nu le are deloc cu chestiile mai dulcege, da’ nu-i bai,compenseaza cu ajutorul pe care mi-l da in viata de zi cu zi si cu sustinerea pe care mi-o ofera intotdeauna cand am nevoie.
Patania prietenei tale, Adrienne, mi-a adus aminte de un concert al formatiei Holograf (preferatii mei din muzica romaneasca),la care Dan Bittman a precizat ca una din melodii a fost compusa pt. femeia care si-a parasit sotul si intr-o zi se trezeste langa noul partener si isi da seama ca nu s-a schimbat nimic fata de fosta ei relatie; de multe ori m-am gandit la chestia asta si la adevarul pe care il cuprinde(ce pacat ca nu mai stiu care era melodia ).

p.s.- si nu, sotul meu nu are ochelari, iar “mutra de intelectual” e discutabila.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Neplacut continut. Hmmmm.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce barbati ne plac? Mie-mi place al meu, ca are intotdeauna ultimul cuvant in casa: "cum vrei tu, iubire"

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soledad spune:

Stii ceva, marius ? Ai dreptate. Asa ca l-am sters - ce sens are sa poluez eu cu gandurile mele negre discutiile de pe DC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

de la o vreme... au inceput sa/mi placa si mie..........si mai ales...muschiuloshi

Mergi la inceput