Evrei.DC.com

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

eu nu sunt, dar am 2 persoane dragi care mi-au dat culoare, parfum si muzica copilariei!
despre una dintre ele nu mai stiu nimic,doar ca e plecat acuma cativa ani buni in Israel. poate o cunoasteti cumva, Liana Maidanek, a fost profesoara mea de pian.

va doresc La multi ani!
Vio

Tina catelus de catifea

Vioooooooooooooooooo, Liana e cea mai buna prietena a cumnatei mele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hai ca-i cer nr de tel tot, da?

mai, mai....ce mica e lumea:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by megbeng

persoana care mi-a influentat cel mai mult viata , prietena mea cea mai buna e evreica..datorita ei sunt acum cu actualul sot...ea e cea care a insistat sa ne faca cunostinta, ca cica ne potrivim f bine...au trecut mai bine de 3 ani de prietenie si mai mult de unul de casnicie si ne e f f bine, intr-adevar.
alti evrei pe care i-am cunoscut, datorita ei in amre parte sunt oameni minunati...mi se pare ca sunteti f uniti si imi place iar foarte mult la evrei ca isi respecta traditiile, poate mai mult ca orice alta natie...poate unii o cunosc, dalia, prietena mea are o functie de conducere ceva la organizatia tineretului evreu din romania..ma gandesc ca sunteti multi tineri pe aici..

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Megbeng, din pacate eu n-o cunosc pe Dalia, ca am trecut de varsta OTER-ului, insa sigur avem multe cunostinte comune. Eu zic ca e un lucru minunat, ce face OTER-ul aici in Oradea, e mare lucru ca un adolescent sa simta ca apartine de un cerc de prieteni, sa aiba activitate in timp liber si sa nu se piarda in carciume si cluburi.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput