Ce parere aveti de depresia post -partum?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Am tot citit cum sint acesti tatici,dar credeti-ma ca am impresia ca toti sint din aceasi plamadeala.
Al meu,pleaca dimineata si se intoarce seara(la munca),doamne fereste sa-i spui sa te ajute,sau sa stea cu copilul.L-am invatat eu rau,cind ne-am cunoscut,spala,calca,toate singur,iar eu cretina i-am spus ca astea sint responsabilitatile unei femei in casa,asa ca!!!!!Acum daca incerc sa-i spun ceva,raspunsul e acelasi,eu lucrez!
Cind am nascut am avut o forma usoara de depresie,dar mi-a stat alaturi doar in aceea perioada.
Nu pot spune ca nu se joaca si ca nu-si petrece timpul cu fata,dar nu cit as vrea eu.Am si eu nevoie de spatiile mele,de un pic de libertate,dar sincera sa fiu,de la 1 septembrie se schimba roata.Deja l-am pus la curent ca m-am inscris la fitness,ca vreau sa ies si eu,sa nu creada ca sint mama si tata in acelasi timp.Pentru ei,atita timp cit copilului ii dai sa manince ,il schimbi,gata,creste singur,nu sint alte responsabilitati.
Ati auzit de aia care si-a omorit copilul de 2 ani,dindu-i un picior in stomac cu un pantof cu toc,de i-a perforat ficatul saracutei creaturi?Eu le-as pune la zid,mai ales cind declara ca 'n-am vrut'sau 'nu mi-am dat seama ce-am facut'!Traim intr-o lume nebuna ,nebuna!!!!
O zi buna,fetelor!
Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu tare mult am asteptat depresia asta (caci citisem ca mai toate mamele o fac, imi instruisem si sotul) dar nu a binevoit sa se arate...
Si am ramas insarcinata cand nu eram casatoriti, nici nu ne doream un copil, eram cat un munte de grasa dupa sarcina, David zbiera, nu am avut ajutor de nicaieri...
Dar, sotul meu a stat acasa 6 luni si am facut totul cot la cot, pentru ca David nu a supt san, ii dadeam biberonul cu schimbul (tura de dimineata era cea mai grea si erau batalii pana se decidea cui o atribuim), baita o faceam impreuna, la plimbare dimineata iesea doar unul, in timp ce celalalt dormea, sau facea curat+mancare, la pranz ieseam in gasca, nu primeam vizite (nici soacra si bunica) decat in weekend si nu aplecam urechea la nici un sfat "babesc" am mers pe instinctele noastre si ale pediatrei...
David are 2 "mame", pe mine si pe sotul meu...nu cred ca eu am contribuit cu ceva mai mult decat el...
Si avantajul cel mai de pret este ca ei 2 sunt f apropiati...si imi creste inima cand ii vad impreuna...
Unde mai e loc de depresie???

Eu cred ca daca implici si tatal, si ii oferi copilului 2 "mame" nu vei avea decat o familie si o viata echilibrata....unde depresiile sunt un mit...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Esti norocoasa si sa-ti traiasca sotul!!!!!
Ma uitam la pozele din Brasov si uite cum am ajuns acasa!
Mersi

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by gabry

Esti norocoasa si sa-ti traiasca sotul!!!!!
Ma uitam la pozele din Brasov si uite cum am ajuns acasa!
Mersi

panagia gabri

Mersi mult!!!

Dar sa traiesc eu!!! Ca am pus piciorul in prag si l-am bagat la treaba!!! Barbatii sunt prin definitie niste lenesi (chiar de bebelusi) si daca nu isi gasesc coasta lu Adam sa ii puna la treaba raman lenesi si cu gura mare ca muncesc de se spetesc!!!!
Femeile muncesc de 10 ori mai mult si nu se plang atat...iar potentialul barbatului de munca e fff mare!!! Dar trebuie exploatat...ca nu se risca singur...nu credeti cand spune ca e obosit...e placa lor genetica!!!!
La spalat fundulete de caca cu ei!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput