La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce se intampla mai???? ploua si tot galatiu doarme??? slaba miscare azi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nu dorm Alina,(din contra, in curand am sa muncesc si cu picioarele, oare pot sa tastez si cu ele ? pacat ca n-am doua creiere ) dar toti au cate o urgenta exact azi cand e ultima zi de lucru pentru mine ( maine plec in concediu ). M-au zapacit ! cred ca o fac expre ca sa ma bucur eu cat mai mult de concediu ! Oare ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor, gata ! M-a amenintat sefu ca daca nu plec intr-un sfert de ora se razgandeste si adio concediu ! Pana si el mi-a spus ca e gelos pe cele doua saptamani de concediu ale mele ! Am de facut la bai in mare si la bere de baut>>>>toti colegii m-au rugat sa fac asta pentru ei.
Sper sa ne reintalnim sanatoase , fericite si pline de voie buna ! Bebeii sa va fie cuminti si mancaciosi , iar sotii iubitori !
Va pup !
P.S. Poate gasesc eu un internet pe litoral !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Laura iti doresc vreme cit mai insorita si distractie cit mai multa.
Sa te gindesti si la noi clasa muncitoare si sa ne aduci o bucatica de soare sa ne bronzam si noi.
Antonia o sa vada marea luna viitoare daca nu se intimpla vreo chestie naspa.Oricum nu cred ca am sa mai vin cu ea acasa,probabil o las pe plaja sau mai bine direct in apa pentru ca parca vad ca n-o mai scot de-acolo.
Abia astept sa ma fac de bafta cu copilul la mare.
Pana atunci celor care pleaca inaintea mea,CONCEDIU PLACUT fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna seara!
Cookie, te rog, mai trimite-mi pasii aceia...
Laura, distractie placuta, mult soare si apa calda!Acum doua saptamani era cam rece...sper sa aveti noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ce mai faceti fetelor? Vine Laura de la mare si gaseste aceeasi pagina? Eu am fost azi in parc cu Vlad si pentru prima data l-am vazut si eu linistit,azi a descoperit banca.Am facut pana la carut si ne-am facut curaj sa plecam fara el,cu Vlad de manuta,si cu toate ca nu stam departe de parc cand am ajuns era rupt de oboseala.S-a lipit de banca si nu mai vroia sa se dea jos.Parca imi parea rau ca stau si eu linistita.Asta dupa ce ieri a facut putintel circ in parc de se uitau toti oamenii la noi dupa o masina a unui alt baietel.Are un simt al proprietatii cand e vorba de masini...Nu am crezut ca de la o varsta atat de mica se pot distinge prin jocuri,preferinte..fetele de baieti.Al meu cum a primit prima masina si-a pierdut interesul pentru celelalte jucarii.
Ei, dar e tarziu de-acum asa ca noapte buna!
hppt://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Vreau si eu sa fac ceva si...asa ca revin
http//photos.yahoo.com/vladhana
sper sa fi reusit de data asta

Mergi la inceput

Sunt de rasul lumii...Aveti iertare si nu ma judecati prea aspru.
Cookie,ajuta-ma si pe mine cu acei pasi ca nu mai am curaj sa incerc.
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Haide, Hana, crezi ca s-a nascut cineva invatat? Cine sa te judece?
Nu fi suparata si mai incearca! Ti-am trimis un e-mail, dar poti sa-ti activezi si mesajele private din stanga paginii. Spor si pupici!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimi Galati..vad ca slaba miscarea pe aici!
Se anunta iarsi ploi....
Acum sunt la servciu.Am revenit.De azi Stefan sta cu bona angajata.Sa vedem cum s-or impaca unul cu celalalt.

Liliana..ce faci mai?E 11 si inca nu esti la serviciu??/Unde umblii???

Va doresc o saptamana minunata si plina de realizari!

Mergi la inceput