La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Daca l-a lasat dr.acasa e semn bun.Dar ai intrebat doctorul daca poti sa pleci cu el vineri?E totusi obositor pentru un copil un astfel de drum,mai ales dupa o astfel de peripetie.
Azi am vazut-o pe Laura,e bronzata,arata super bine.Si Dariuta,chiar daca nu a fost cu mami la mare,e bronzata bine.Luni va fi aici sa ne povesteasca.
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare la toata lumea!
Cookie, la multi ani! Ai o fetita suuuperrrba!!!
Seamana mai mult cu tine decat cu sotul tau. Sa va traisca si sa va aduca numai bucurii.
Chiar ma intrebam in timp ce citeam mesajele voastre:nu cunosc eu chiar pe nimeni pe forum? Si raspunsul a venit in timp ce-ti admiram tortul.
Dragele mele, stie careva o reteta super pt. slabit? Tocmai am intarcat-o pe bb-ita mea si vreau sa ma apuc de o cura de slabire.
Vadulce,
lauraspeedy si Lavinia
P.s: Pentru listuta cu datele de nastere: pe bb-ita mea o cheama Lavinia si e nascuta pe data de 4.03.2005.

Mergi la inceput

Laura,bine ai venit printre noi!!! Eu am inceput sa postez aici cam acum o luna,cred ca sunt ultima care a aterizat aici inaintea ta.Daca ai poze cu bebelina ta si cu tine,fa un album sa le vedem si noi!Povesteste-ne mai multe despre printesa ta!Tocmai am remarcat ca e nascuta tot in martie,e pestisor ca baietelul meu(doar ca e diferenta de un an intre ei).Sa-ti traiasca si sa cresteti mari si sanatosi!
In ceea ce priveste slabitul,eu de un an vreau si am vazut ca reusesc doar cand stau nemancata,sunt stresata si muncesc.Am tinut si cure de slabit,am fost la sala dar degeaba.Daca tot acasa te intorci,cu frigiderul langa tine nu tine nici o cura...
Hana
http://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare Galati!
Hana, merci pt. reteta. Offf, o aplic in fiecare zi si nu prea da roade. Cat timp am alaptat (4 luni), am mancat numai supe chioare, altceva nu aveam voie pt ca bb-ita mea facea colici urate.De cand am intarcat-o, au lasat-o si colicile. De altfel, e bine sanatoasa si voinica.Am scapat de colici si au inceput durerile de dinti. Trecem noi si peste asta. De-abia astept sa o vad mergand in picioruse,asa ca si cavalerul tau.
Adresa pt albumul foto:http://community.webshots.com/user/lauraspeedy
Va ,
Lauraspedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Lauraspeedy, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca gogosica si sa fie sanatoasa!E frumusica foc si grasunica. Nu mai spun ca numele pe care i l-ai dat e printre favoritele mele...
Sa ne spui si cu cine ai nascut si cum, mai avem o graviduta printre noi si poate ii va folosi.

Cat despre cura de slabire, eu inca mai alaptez si nu tin regim. Am inceput totusi sa ma duc la sala si sa fac masaj, dar mai am un drum luuuuung de tot!
Sa stii totusi ca regimul cel mai eficient pe care l-am tinut eu inainte de a fi si am vazut rezultate super si la toti prietenii mei care s-au apucat a fost regimul Montignac.E si destul de permisiv, in sensul ca ai voie sa mananci destul, dar anumite combinatii sunt interzise. Vezi ca este un subiect la Femina intim si gasesti si cartea cu regimul acolo, si retete,si sprijin, tot ce vrei! Mult succes si sa ne raportezi rezultatele!

P.S. Si zici ca m-ai recunoscut dupa tort?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Laura,am vazut-o pe bebelina,frumoasa foc...Mi-am adus aminte de Vlad cand am vazut obrajorii aceia grasuni.De ce nu o mai alptezi?Vlad a avut parte f.putin de lapticul meu,dar si acum imi pare rau ca nu am avut mai multa rabdare si nu m-am ingrijit mai bine.Iar ei se pare ca i-a priit,arata super bine.
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele! Fuguta pe prima pagina cu voi!

Laura, fii bine venita , frumoasa papusica ta! Si eu am alaptat pana la 4 luni, al meu pui nu a mai vrut san, iar la 9 luni nu a mai vrut biberon, de atunci ii dau lapte cu biscuiti muiati, la lingurita.
Despre cura de slabire, ti-as recomanda "weight watcher". Se mananca bine, insa nu-ti pune bara prea sus, eu am ramas cu 3-4 kg dupa sarcina in ciuda tuturor eforturilor.
Veruta, sper ca Dalian este mai bine. La noi aici, cand copii cad si se lovesc la cap, ne recomanda sa ii ducem la urgenta imediat ce vedem ca vomita sau au ameteli. Nu vreau sa te sperii, dar ai foarte mare grija,pot aparea complicatii si mai tarziu. Tine-l sub observatie cel putin 3-4 luni!
Sper sa ajungem si noi acasa in august! Uf! Mi-e dor!
Sper sa reusesc sa ma fac concediata zilele astea! Nu mai am dreptul la concediu caci hotul meu de patron m-a trimis la specializare pe zilele mele de vacanta si acum nici nu vrea sa auda de concediu! Tineti-mi pumnii, azi vreau sa ma cert cu el!
Pupici si o zi buna!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

verutza Mai, daca tot observi ca ametzeste, du-l de urgenta la un control mai serios ca nu se poate asa. Si nu puteti amana acea plecare?? Sa fiti siguri ca totul este ok?

lauraspeedy Bine ai venit!! Esti pe listutza noastra.

dinedana Ca bine spui tu de-o intalnire...mai ales ca eu de-acum sunt libera de contract de...mamica . Inca nu-mi dau seama cum este dar...sa vedem peste vreo saptamana!

Scriu mai tarziu ca acum am o gramada de treaba!!

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna Galati!!
Noi aparem cu forte proaspete. Am dus plodul la tara in we si vad ca i-a prins tare bine ca de doua nopti ma trezeste doar de 2 ori...asta da viata .
Am vazut-o si eu pe Laura cu Dariutza si ma gandeam ca tare i-o fi bine tocmai venita de la mare. Vrem si noi!!!!
Cookie si eu mai alaptez inca. Tu cand vrei sa o intarci pe Sabinutza??? Eu as cam vrea dar de o vreme nu-mi adoarme decat la san...asa ca o mai lungesc.
Laura bine ai pe venit in "club".Scumpica foc bebelina si dolofonica.
Sper sa am timp macar de citit daca nu si de postat.
Acuma fug ca am dulceata pe foc.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Salutare fetelor
Nu am mai intrat de mult, dar stiti si voi traba multa cu schimbarea programului la farmacie si denominare si...
Verutza sanatate la puiut si tinene la curent.
Cind mai punem de o intilnire?

A da si era sa uit vestea bomba: Am facut un test azi dimineata si avea fix 2 liniutze . Se pare ca-l procopsim pe Dani cu un fratzior.

Liliana

Mergi la inceput