Gogosica &Co.- povestea noastra
Raspunsuri - Pagina 3
monet spune:
tare fain ai povestit! sa va traiasca printesa! si sa fiti sanatosi!
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)
www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
EmmaT spune:
FELICITARI!!!! abia acum am reusit sa citesc tot..si va pupacesc dulce pe amandoua si abia astept sa va vad!!!
Emma
andora spune:
MOnet multumesc mult si sa-ti traiasca si tie Liuta cu ochisori ca cerul si surioara ei cea mica din burtica lu' mamica!!!
Emma... si Gogo asteapta sa te vada, ai vazut cum te pupa, stie ea ca am vorbit ca la nunta ta sa-ti joace gaina!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Andreea_si_Doru spune:
Cat de frumos Andora nu am cuvinte decat de lauda.
Sa va traiasca si sa va umple viata numai de bucurii
Multa sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
spic de grau spune:
Super povestea!! Pupici multi Gogosicii (e tare frumusica si dulcica) si sa va aduca numai bucurii!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
anamari spune:
andora-ce nastere rapida ai avut...
si ai o gogosica minunata...sa-ti traisca
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
herra spune:
super povestea!
am descoperit-o cam tarziu...
tot binele din lume si multa fericire alaturi de "Gogo"!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
cristinamh spune:
doamne ce frumos...
felicitari!!! si pt [copil[ si pt povestire...
Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
andora spune:
Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si va dorim cel putin tot atatea bucurii si dragoste!!!! Multi pupici de la Gogo, mami si tati !
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alex1971 spune:
Emotionanta poveste ai ANDORA.Mi_a luat o jumatate de ora sa citesc,tie cit tia luat sa o scrii?Ai date fixe ,cred ca ai un jurnal.Povestea asta sa o pastrezi sa i-o arati GOGOSITI cind va sti sa citeasca.Va fi emotionant.Umorul tau ma facut sa zimbesc si sa-mi aduc aminte ca atunci cind a nascut sotia mea am fumat in 2 ore un pachet de tigari,pe holul spitalului municipal unde mai stateam cu un tatic caruia ii nastea sotia si care la aflarea vestii ca are un baiat a inceput sa plinga si sa isi dea palme de fericire ,el si cumnata lui pt ca avea pereche(mai avea o fata).Sa o duci pe GOGOSICA la Bircaciu si de acolo mai departe pe NEGOIU.BAFTA SI SANATATE MULTA.