Mamici de ianuarie-februarie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
canda_h spune:
Buna dimineata!
Pisoi LA MULTI ANI!!! sa fi sanatoasa si voioasa si tot ce-ti doresti tu!
Vad ca ati fost harnicutze in weekend ... ati facut curat, mancare si ati scris vreo trei pagini ... Eu n-am apucat sa fac nimic, si e dezastru la mine acasa.
Catalina te invidiez ca o ai pe mama langa tine sa iti faca papica buna ... mie mi-e tare dor de mancarea de la mama de-acasa dar e cam departe.
Ieri a fost si ziua sotului si am ales sa o petrecem in doi la Poiana Marului. Ne-am plimbat prin padure, am stat la soare ... am avut o zi faina! N-am apucat sa ne torturam, asa ca zilele astea trebuie sa fac rost si de un tort :)
Inca am probleme cu gatul, tot ma ustura si ma deranjeaza si mi-e greatza de lamaie si de miere si de ceai (asta pentru ca am tot baut in ultimele trei saptamani)
S-aveti o zi faina fetelor!
pupici!
canda 9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos
mirela10 spune:
CATALINA sa stii ca mi-ai dat o idee cu lasagna,poate probez zilele urmatoare ca nu am mai facut de mult.tie care iti place cu peste sau cu carne tocata?subscriu si eu la ce a zis canda in legatura cu mama...![]()
CANDA LA MULTI ANI SOTULUI TAU,SA FIE SANATOS SI SA AIBA GRIJA DE VOI
!
EU AM CAM TERMINAT TREABA CAT DE CAT,MAI RAMANE SA FAC O FRIPTURICA DE PUI SI CARTOFI PRAJITI SOTULUI MEU.MAI AM DE IERI SI NISTE SALATA DE BEUF,ASA CA NU MA COMPLIC PREA MULT CU MANCAREA.ACUM MANANC STICKSURI SARATE CA PARCA MA INCEARCA GREATA.
MIRELUTZA
10+
teolinda spune:
Hello..Hello..salutare si pupici! Scuze de absenta!
M-am mutat la casa de la curte in week-endul acesta si va dati seama ce-a fost pe noi. Nu am montat computerul si trebuie sa imi iau o conexiune Zapp ceva sa ies pe net.
Am fost joi la Echo... bebele meu avea 13 si 2 zile ( nu 12+) iar pliul nucal se masoara intre sapt 11-13 , cum eram cam depasita al meu a avut 2,9mm (cam la limita). Masuratoarea lu' bebicu' de la capsor la fundulet este de 63,5mm. CATA..ia zi te rog e bine sau e micut?
In intervalul 5-10iulie mi-a spus sa ma duc sa fac triplu test si pe 14 iulie sa mergem iar la Echo.
De data aceasta a fost si sotul meu si defapt mai mult el l-a vazut pe bebe cat era de agitat .
Mi-a zis ca in aprox. 2-3 sapt se vede sexul...daca sta bine , asadar speram ca pe 14 iulie sa aflam ce vom avea.
Acel pliu nucal...este reprezentat prin 2 punctulete...de-acolo se formeaza coloana vertebrala.
De asemenea mi-a zis ca in jumatate de sapt ( probabil de maine) va fi complet format ( joi deja se vedeau gurita, nasucul...).
Va pupic pe toate..si mai revin!Scuze inca odata pt. absenta indelungata!
13+
Giova spune:
fetele s-a deschis un nou capitol.
rog moderatoarele sa-l inchida pe asta.
multumesc.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+