Adevar care darama sau minciuna?
![](images/user_woman.png)
Priviri "nevinovate", flirturi, ganduri si discutii. Nimic mai mult. Cum preferati: sa va fie povestite, cu asigurarea ca nu e nimic serios, ca aveti o relatie stabila, bazata pe incredere si comunicare? Sau pur si simplu tacerea si "acoperirea urmelor"?
Incerc sa-i ofer toata libertatea posibila, de teama de a nu ajunge sa-i fac "scene" pt o simpla privire; cu conditia ca eu sa nu percep nimic din ce face sau traieste el, raportat la alte femei.
El se bazeaza pe comunicare si incredere si-mi povesteste mai mult decat as vrea sa aud. Mai mult decat imi face bine. Mai mult decat am nevoie ca sa-mi pierd increderea in el. Iar apoi tot noi trebuie sa reconstruim, sa consolidam...
Si atunci: e de preferat comunicarea, sinceritatea (in fond, nu e nimic de ascuns, totul e nevinovat, doar eu tind sa exagerez)?
Raspunsuri
adrienne12 spune:
Draga mea, daca sint lucururi lipsite de importanta atunci ar trebui sa iasa din capul celui in cauza (al lui sau al tau) in secunda urmatoare dupa ce s-au intimplat. Nu sint lucururi care se povestesc. ba chiar povestirea lor le ridica la rangul de lucururi importante care merita a fi povestite. Poate o data pe an, ca gluma as spune asa ceva dar in rest, e daunator. Si mai ales daca e harmless. Eu zic sa ia o discutie cu sotul si sa nu-ti ma povesteasca...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauditzadennis spune:
Mi se pare total aiurea ce spui tu ca-ti povesteste el.Mergi pe strada si vezi un tip fain...ok, iti clatesti okii putin, iti si zambeste...iar ok, poate nici nu-ti zambea tie ci fetei din spatele tau, dar zambetul ala ti-a luminat putin ziua...la ce bun sa mergi acasa si sa povestesi chestia asta.Cui ce bine faci? Lui, ca-i oferi posibilitatea de a se intreba o gramada de lucruri despre el si despre tine, tie, ca te dai mare sau cui? Sunt lucruri care nu se spun...nu pentru ca ar fi ceva vinovat la mijloc ci pentru ca pur si simplu nu e important...Spune-i sa inceteze ca-ti face rau...Bafta!
Claudia,soacra frumoasei Oti
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de melisanda
Incerc sa-i ofer toata libertatea posibila
Sa stii ca barbatii fug de rup pamantul de femeile langa care le este constransa libertatea. Mai bine sa i-o oferi tu, decat sa si-o faca singur. Sotul meu e liber sa faca ce vrea, am incredere in el, caci daca nu as avea ce rost ar fi sa fiu impreuna cu un om in care nu am incredere. Pana la urma increderea e baza unei relatii, nu? Daca spui ca "totul e nevinovat" de ce este ceea ce iti povesteste el "mai mult decat vrei tu sa auzi"? Adica ce? Ca a vazut o blonda frumoasa pe stada? Sau ce face? I-ai spus ca te deranjeaza detaliile astea? El cum este, un tip fidel sau ii cam fug ochii dupa femei? Cum e cand iesiti impreuna? Tot asa?
Spui: "Cum preferati: sa va fie povestite, cu asigurarea ca nu e nimic serios, ca aveti o relatie stabila, bazata pe incredere si comunicare? Sau pur si simplu tacerea si "acoperirea urmelor"? "
...asigurarea ca aveti o relatie stabila...Pai avem sau nu avem. Exista si alta varianata? Relatia voastra cum este? Solida sau "de fatada"?
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
Ivi spune:
Eu sunt pentru adevar oricit de dur este si nu pot sa accept minciuna. Imi place sa merg pe incredere si nu am sa il controlez niciodata pe sotul meu iar in cazul in care voi avea indoieli prefer sa am o discutie decit sa fac cercetari. Melisanda de cit timp sunteti voi impreuna? Consideri ca-l cunosti suficient de bine pe cel de linga tine?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Adrienne are dreptate; daca sunt povestite, inseamna ca sunt cat de cat importante.
Desi sunt adeptul adevarului cu orice risc, iata ca aici pot spune ca tacerea e de aur; iar cand m-am casatorit, am avut grija sa tac si sa cer tacerea pe astfel de "adevaruri".
http://community.webshots.com/user/tora97
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Zic si eu: poate omu' n-are foarte multa incredere in el (fizic/psihic/intelectual etc), poate ea ii este superioara, sau cel putin asa crede el si atunci simte nevoia sa-i povesteasca ccc cat de admirat este...ca sa o faca pe ea sa-l aprecieze mai mult...
Oana si Mara 11.08.2004
melisanda spune:
Nu, daca imi povesteste nu-mi povesteste ca sa ma faca sa-l apreciez mai mult, ci pur si simplu pt ca el considera ca n-are nimic de ascuns. Si, logic si rational vorbind nici nu are ce sa ascunda. Nici macar nu mi le povesteste ca pe posibile flirturi, ci pur si simplu ca discutii (pe chat) si atat.
Problema e la mine: daca-mi dau frau liber, vad in orice discutie cu o femeie un flirt si-i fac "scene" pentru tampenii marunte. Nu pentru ca relatia in sine n-ar avea stabilitate, nici pentru ca el ar fi genul care sa nu fie stabil, ci pentru ca increderea mea in mine nu e suficienta (deja ar trebui sa mut subiectul la "Probleme psihologice").
In schimb, el considera ca - daca nu mi-ar povesti - s-ar ascunde si nu vrea asta, pentru ca nu are ce sa ascunda. De aici dilema...
ankalaura spune:
Eu va pot spune ce mi-a zis intr-o zi un foarte bun prieten al meu. Mentionez ca eu am vreo doi prieteni adevarati, in afara de sotul meu :D
Ei bine, vorbind cu unul din ei, mi-a raspuns la intrebare asa:
Un barbat, daca minte sau inseala, ar fi bine sa fie destept si sa nu aflii.
Daca este cu adevarat destept, nu o face.
Oricum, este bine sa ai langa tine un barbat destept.
Asa mi-a zis.
Am crezut mult timp ca prefer adevarul dureros, dar adevarul. Apoi am crezut ca mai bine sa nu stiu.
Acum stiu ca e bine ca am un barbat destept, care sper sa ramana destept si pe viitor.
Si e bine ca stie si el ca are alaturi o femeie desteapta.
Amandoi suntem destepti :D
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
poate o sa ziceti ca-s nebuna dar eu prefer sa nu stiu nikca-mi fac rau acu nu ma refer la o privire sau un schimb de vorbe ca nu-s chiar asa de geloasa dar...
e mai bine va zic eu...traiti mai linistite
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by rachel owenquote:
Initial creeata de melisanda
Incerc sa-i ofer toata libertatea posibila
Sa stii ca barbatii fug de rup pamantul de femeile langa care le este constransa libertatea. Mai bine sa i-o oferi tu, decat sa si-o faca singur. Sotul meu e liber sa faca ce vrea, am incredere in el, caci daca nu as avea ce rost ar fi sa fiu impreuna cu un om in care nu am incredere. Pana la urma increderea e baza unei relatii, nu? Daca spui ca "totul e nevinovat" de ce este ceea ce iti povesteste el "mai mult decat vrei tu sa auzi"? Adica ce? Ca a vazut o blonda frumoasa pe stada? Sau ce face? I-ai spus ca te deranjeaza detaliile astea? El cum este, un tip fidel sau ii cam fug ochii dupa femei? Cum e cand iesiti impreuna? Tot asa?
Spui: "Cum preferati: sa va fie povestite, cu asigurarea ca nu e nimic serios, ca aveti o relatie stabila, bazata pe incredere si comunicare? Sau pur si simplu tacerea si "acoperirea urmelor"? "
...asigurarea ca aveti o relatie stabila...Pai avem sau nu avem. Exista si alta varianata? Relatia voastra cum este? Solida sau "de fatada"?
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamicasi omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
Asa am facut si eu cu primul sot, ca deh, il iubeam ca pe okii din cap (prima dragoste, primul barbat...) si... dupa circa 2 ani a inceput sa ma insele. Bineintelesa ca eu nu credeam, desi imi spuneau prieteni f. apropiati. Si pina la urma am divortat dupa 8,5 ani, ca nu se mai putea, ajunsese o maaaare bataie de joc! Si cu soacra mea la mijloc, ca eu eram de vina de toate cele... Aaa, sa va mai spun ca m-a cadorisit si cu o Trichomonas (rusine, ca ultimii oameni!) si dupa aia tot el cu gura mare, ca el nu ia tratamentul ca cine stie de unde am luat-o eu!!!
![](bang.gif)
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities