Sa-l aleg pe el sau pe copil? ....Final nefericit
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
estera spune:
Offf fetele mele, cata dreptate aveti! Pana nu am citit mesajele voastre nu am realizat cata nevoie aveam de aceste "dusuri reci", ca sa ma trezesc la realitate. Eu inca mai speram la el. Nu voiam sa accept ca relatia noastra s-a incheiat, chiar daca eu am rupt orice legatura cu el. L-am iubit atat de mult, si chiar daca am fi trait in Somalia, as fi fost fericita pt ca as fi fost alaturi de el. Nu am stat cu el pt ca avea bani, ci am stat cu el pt ca aveam nevoie de prezenta lui ca de aer. Eram pregatita sa infrunt orice, atata timp cat am fi fost impreuna.
Dar aveti perfecta dreptate: nimic nu scuza lasitatea lui, lipsa lui de responsabilitate.
E normal acum sa nu pot sa-mi imaginez ca ma voi realiza langa altcineva, mai ales aici in Galati. Dar, nu stiu ce este pregatit pt mine.
Tot ce vreau acum e sa termin facultatea. Vreau sa pot obtine o slujba buna, sa pot realiza aceleasi lucruri pe care le-am realizat impreuna pana acum.
Insa, cand o sa-mi revin dupa durerea aceasta? Timpul trece atat de greu!
In continuare am nevoie de "dusurile reci" si de incurajarile voastre. Fara ele simt ca cedez.
N-aveti idee cat de recunoscatoare va sunt!
estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inca o zi spune:
estera,de crezi ca acum trebuie sa intalnesti unul din galati si sa te realizezi alaturi de el???uite,eu sunt sincera si recunosc ca am vrut sa imi intemeiez o familie,dar nu in tara,in rom.si atunci mi-am orientat cautarile in alta parte si uite ca a dat ´´roade´´.daca iti doresti un viitor intr-o tara mai civilizata si fara coruptie la tot pasul,dar in acelasi timp vrei si o familie,un barbat al tau,un copil, orienteaza-te si cauta ca el sa fie din alta tara. poate iti sta scris sa ai noroc si poate vei gasi un barbat care sa te pretuiasca cu adevarat si care sa fie pregatit pt o viata de familie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Estera, nu ceda, fii barbata, stiu ca e greu, amtrecut si eu prin asta aprox de 2 ori, dar am facut pe egoista si m-am gandit la ce vreau de la viatza si ce e bun pt mine, mai ales la varsta asta frumoasa!
Lasa-l in pace, vei gasi cu sigurantza pe altul care sa te merite asa cum esti, sa te sustina si sa te iubeasca si sa vrea o familei, sa nu gaseasca nod in papura ca vezi doamne ca nu are bani , astea is motive puerile si barbatii sunt ca niste copii uneori, nu uita asta, ne trebuie rabdare de fier cu ei, sa stii,.
Hai gasesti un job si joaca-te si cu cei ce iti vor da tarcoale la inceput, testeaza-i si vei vedea ca va fi bine.
Bafta multa!
Denisa10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
estera spune:
Si cum as putea sa gasesc un barbat din alta tara, daca viata mea se invarte doar aici? Cunostinte nu am afara.. Iar relatiile pe net sunt atat de ..nesanatoase..
Acum nu mai vreau sa aud de flirturi. Nu mai pot sa suport intalnirile. Am ajuns sa-mi doresc o relatie serioasa, de viitor, fara sa mai trec prin tatonari de teren, incercari sa vedem daca iese, daca ne potrivim..
Barbatii sunt atat de neseriosi. Nu vor decat sex. Iar eu vreau apropiere sufleteasca, respect, responsabilitate.. Unde se mai gaseste asa ceva???
Inca o zi ..cunosti pe cineva liber? Hai ca fac si eu un pic haz de necaz, dar numai eu stiu ce-i in sufletul meu..
estera
lena spune:
Estera imi pare sincer rau ca s-a terminat asa povestea...nu o sa-ti zic si eu ca toata lumea, caci stii si tu singura in sufletul tau care e adevarul...Eu insa ti-as zice altceva, stai o vreme linistita, incearca sa te impaci cu tine insutzi, nu te arunca acum in alta relatie asa cum vrei tu, stabila si de viitor, nu incerca sa-ti programezi viata sentimentala, ca asta nu merge asa...e pe alt sistem
E greu acum, dar timpul stii cum vindeca, mai bine decat orice doctor, barbat sau medicament, este o minune...gandeste-te cand te doare capul, ce faci, iei o pastilutza, eventual te bagi in pat, stingi lumina, te gandesti la ceva frumos, adormi si dimineatza e altceva, e soare, iti faci cafelutza, stai de vorba cu mama, daca inca esti la ai tai, "panseaza-ti sufletul" acum, cel putin o vreme, rasfatza-te singurica, simte-te bine, nu incerca sa cazi in "filozofeli interioare"....stii tu: alea cu ce o fi? ce o pati? cine? cand? unde?...lasa-le incolo, sunt sigura ca esti si un pic singura, caci atunci cand esti intr-o relatie ca a voastra, probabil nu prea mai aveai prietene bune in tzara, te indepartasei un pic de ele, adevarat?
Incearca sa reiei legaturile, incetul cu incetul, incepe sa faci cam ce vrei, du-te la un film, plimba-te pe faleza, parca la Galati era una, am fost o singura data , dar nu te insingura prea mult, incepe sa "socializezi"un pic cate un pic, si la baietzi propuneti sa te gandesti peste macar o luna de-acum incolo, ia-ti o carte buna si savureaz-o, dar nu cadea in patima amintirilor, ca de-acolo pana la depresie nu mai e decat un pas...Esti tanara, frumoasa, priveste in viitor, la tine, incearca sa te "vizualizezi"pe tine ca femeie si nu ca femeie+barbat...e greseala multora dintre femei care se simt la un pas de prapastie cand sunt parasite...fiindca se invart ca satelitul in jurul unui barbat, nu mai lasa pe nimeni de acum incolo sa mai fie centrul Universului tau!
Numai bine ,
Lena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Mai galateanca frumoasa cum nu ne stiam acum o luna ca ne vedeam pe faleza la un suc asa ca fetele:))Nici nu stiu exact ce sa-ti zic..sigur nu e vorba de diferenta de virsta. Uite fostul meu prieten era francez, avea o groaza de bani, frumos frumos si super destept si era cu 14 ani mai mare. Tot asa calatorii in toata lumea cu el, probabil ca ii placea tare mult viata lui asa, prietena tinara si frumusica, vacante, fara alte batai de cap si responsabilitati conjugale serioase. Nu copii nu vroia, asta clar! Chiar zicea, pai ce ne trebuie noua copil ca doar suntem asa de fericiti impreuna:)) In sfirsit, dupa 3 ani l-am lasat. Daaa...EU! Nu era ce vroiam eu pt tot restul vietii mele, chit ca il iubeam de ziceam ca altul nu mai gasesc. Si tot de la galati vin si eu:)) (asa e, e cam greu de gasit un barbat buinicel pe acolo ). Si uite ca l-am intilnit pe al meu sotz iubit, cu 13 ani mai mare, si doar dupa o luna de prietenie era hotarit ca vrea sa se insoare si vrea si copil cu mine. Ba inca ma luase prea fuga! Si sa stii ca si el era iesit dupa o relatie lunga(10 ani), in care nu a dorit copii nici casatorie. Uite ca exact cu mine a vrut totul fuga. Iti dai seama ce l-a injurat nemtoaica, fosta amica
, careia i-a servit elegant tipicul macsulin"nu sunt pregatit, mai vedem..bla bla". Chiar fosta lui e amica cu mine si chiar ea zice rizind povestea, acum se chinuie saraca ca la 34 de ani sa ramina insarcinata cu actualul si nu reuseste....intotdeauna si-a dorit 3 copii, e o fata minunata, si uite ca nici macar unul nu reuseste. Si stii ce_mi zice al meu sotz acum? Ca-i pare rau ca i-a incurcat viata femeii aiurea cu nehotarirea lui, de fapt nu a iubit-o indeajuns, atita tot.Viata e complicata, nu-ti poate da nimeni retete fixe. Eu iti zic doar fruntea sus si sa fii convinsa ca nu este el unicul barbat pe planeta asta.Sa zicem ca exista varianta ca tu sa fi zis ok, nu copii, hai lasa se ne casatorim si apoi mai vedem noi. Ca vorba aia, daca erati casatoriti vreo 2-3 ani, ei ce s-ar fi intimplat daca tu ramineai insarcinata? Nu cred ca te-ar fi lasat. Probabil ar fi fost cu fundul in sus..etc, etc si apoi poate totul ar fi fost cit de cit bine, deci sa zicem ca asta ar fi fost o solutie sa impaci ambele dorinte: si el si copilul. Numai ca sa stii ca tare e nasol sa stii ca ai linga tine un barbat care nu te iubeste complet. Si care nu e cu toata inima linga tine cind esti insarcinata sau sa te privezi de ajutorul moral enorm oferit de un entuziasmat viitor tatic.Sfaturi nu stiu ce sa-ti dau. Doar fruntea sus! Vezi tu cum toate am trecut prin tot felul de deceptii si uite ca pina la urma viata ne-a rezervat ceva si mai bun.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by estera
Si cum as putea sa gasesc un barbat din alta tara, daca viata mea se invarte doar aici? Cunostinte nu am afara.. Iar relatiile pe net sunt atat de ..nesanatoase..Acum nu mai vreau sa aud de flirturi. Nu mai pot sa suport intalnirile. Am ajuns sa-mi doresc o relatie serioasa, de viitor, fara sa mai trec prin tatonari de teren, incercari sa vedem daca iese, daca ne potrivim..
Barbatii sunt atat de neseriosi. Nu vor decat sex. Iar eu vreau apropiere sufleteasca, respect, responsabilitate.. Unde se mai gaseste asa ceva???
Inca o zi ..cunosti pe cineva liber?Hai ca fac si eu un pic haz de necaz, dar numai eu stiu ce-i in sufletul meu..
estera
Draga Estera,
Am citit si eu ce ai postat aici si imi permit sa iti dau o sugestie bazata pe experienta personala. Daca nu este relevanta pentru situatia ta te rog sa ma scuzi, e posibil sa spun o prostie pentru ca nu cunosc toate detaliile. Spuneai la un moment dat ca vrei sa iti termini facultatea. Eu nu stiu ce specializare ai, dar te-ai gandit ca dupa ce dai licenta sa pleci la un master afara? Asta ti-ar deschide alte orizonturi si ai avea o multime de oportunitati. Si cand spun asta ma gandesc la toate planurile, inclusiv sentimental pentru ca ai avea ocazia sa cunosti o multime de persoane. Iti spuneam ca acest sfat se bazeaza pe experienta personala: eu am terminat dreptul la universitatea Bucuresti si mereu mi-am dorit sa merg sa invat un an afara intr-un program de master. Asa ca in ultimul an am aplicat la o multime de programe (cele care ofereau si bursa) care se potriveau cu ce imi doream eu sa fac. Si am fost acceptata la Colegiul Europei la Bruges. Pentru mine a fost o experienta extraordinara dar lucrul cu adevarat minunat a fost faptul ca acolo l-am cunoscut pe actualul meu prieten. Amandoi vrem o familie si copii (impreuna ca sa nu existe interpretari
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Si acum o ultima precizare pentru ca nu vreau sa primesc rosii sau caramizi
![](zid.gif)
Numai bine Estera
![](pupic.gif)
axia spune:
Estera nu respinge ideea "intalnelii" pe net. Eu am o colega care si-a cunoscut sotul pe net, pentru ca si-a dorit cu orice pret sa plece din Romania.
Acum este in UK, happy and married cu tot cu copilul din prima casatorie.
In general, nu fi fatalista si nu respinge nici o varianta din principiu.
Toate pesimismele astea te arunca inapoi catre el si eu cred ca sta asteapta.....
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
inca o zi spune:
estera,cum ti-au scris si fetele,ideea cintinuarii studiilor afara o gasesc buna,mai ales ca tu ai zis ca vrei sa termini facultatea.faci ceva si pt cariera si in acelasi timp poti avea sansa sa intalnesti pe cineva cu care sa cladesti ceva in viitor.dar pe de alta parte si eu iti scriu sa nu refuzi ideea cu netul.pt ca poate fi o sansa buna si nu stii de unde sare norocul.sunt multe site-uri unde sunt foarte multi barbati si femei care isi cauta jumatatea si multi barbati sunt din afara.si apoi foarte multe perechi s-au cunoscut prin intermediul internetului.eveident, ca si pe net sunt la fel ca si in viata reala: unii seriosi,de treaba,altii....fluturasi.insa,poti sa ai sansa sa gasesti ceea ce cauti.totul e sa stii sa selectezi! si crede-ma ca iti scriu din cele multe vazute ca poti sa ai norcul sa cunosti pe cineva care sa ti se potrivesca mai repede decat gandesti si sa si iasa ceva din asta! daca nu vei face nimic si vei gandi ca poate destinul iti va scoate in cale pe cineva,s-ar putea sa astepti ceva vreme,dar daca tu stii ca ai un tel, o dorinta eu zic ca trebuie sa te orientezi si sa faci ceva in acest sens.uite,o cunostiinta de a mea l-a cunoscut pe sotul ei care e din australia tot pe net.pe un site de anunturi matrimoniale! si se inteleg super bine,totul s-a petrecut in 6 luni de cand ea si-a postat anuntul si o poza pe acel site.nu e nimic rusinos in asta! daca ai aceasta dorinta de a-ti intemia un camin afara din tara,atunci de ce sa nu incerci si varianta ´´net´´´? si apoi, estera tu ai un avantaj bun: esti o femeie frumoasa si sunt convinsa ca barbatii intorc pe strada capul dupa tine,asta te poate ajuta sa gasesti mult mai usor un barbat asa cum vrei tu.orice ar spune cineva aspectul fizic e important la primul contact vizual,apoi normal ca vine si partea interioara, caracterul , personalitatea.deci,orienteaza-te in asa fel in cat sa ai posibilitatea sa poti intra in legatura cu persoane de sex opus conform dorintei tale,din afara.nu zic ca nu vei mai da,poate peste....mitocani,dar totul e sa cauti pana gasesti ce vrei tu.stii cum se zice: bate si ti se va deschide!iar chestia cu scoala continuata in strainatate e si ea o varianta buna!! multa bafta si nu uita! o femeie frumoasa si inteligenta nu trebuie sa sufere pt ceva, cineva care nu o merita! ridica-te, mergi mai departe si vei vedea ca pt tine exista ceva mult mai bun....fii convinsa de asta!!