Pai ma Estera acum zii si tu, iti pierzi cei mai frumosi ani din viata alergand intre Romania si Germania, pentru ca Mister nu e 'pregatit'. Pana la urma nu esti jucaria nimanui si daca Mister nu intelge asta, pa si pusi nene..
Acum esti tanara, frumoasa sunt niste avantaje foarte mari, foloseste-le in avantajul tau nu al lui.
Mello motanelul iubit
Nu am citit toate mesajele, dar se pare ca problema voastra sunt copiii si mi-am adus aminte de doua perechi. In primul caz, ea isi dorea copii si el nu. Pana la urma ea a facut 2 avorturi... ca la peste 50 ani sa afle ca el tot timpul acesta a avut o amanta si 2 copii. Fara comentarii! Povestea a doua e putin diferita: ea nu a vrut sa intrerupa sarcina, el a divortat si nu a vrut sa vada copilul niciodata... Trist dar adevarat!
Intr-adevar, foarte trist..
Fetelor vreau sa va mai multumesc inca o data pentru suportul vostru, pentru sfaturile voastre si pentru atentia care mi-ati acordat-o. Cred ca a venit timpul cand ar trebui inchis acest subiect. Nu mai vreau sa va mai plictisesc cu aceeasi problema. Eventual am sa va mai cer sfatul cand o sa se iveasca o schimbare in viata mea in aceasta privinta.
Pupici multi la toate!
estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh