Nu mai inteleg nimic

Nu mai inteleg nimic | Autor: roana

Link direct la acest mesaj

Scumpii mei prieteni, am revenit dupa o lunga pauza de doua luni, cele mai urate doua luni din viata mea.
Am fost plecata in strainatate 2 luni. Inainte de plecare aveam cea mai frumoasa casnicie din lume, eram dati peste tot exemplu de cuplul ideal.
In ultima saptamana acolo am simtit ca e ceva in neregula cu sotul meu era mai rece, nu mai suna, nu il mai simteam aproape. Am zis ca sunt nebuna ca astept eu prea mult. abea asteptam sa vin acasa ca imi era super tare dor de el. cand am coborat pe peron am fost sigura. nu mai era el.si de atunci a inceput cosmarul.
L-am intrebat ce are el ca nimic e stresat (ne-am luat un ap. si tb sa mai facem rost de bani). dar se purta de parca am fost plecata 1 zi.nu ii venea sa ma ia in brate sa am pupe cand de obicei el era cel ce facea asta.
ca a nu lungesc prea tare...tot tragandu-l de mana am aflat ca are o relatie si ca e indragostit de individa. cu mine se purta groaznic imi zicea ca nu ma iubeste ca vrea sa fie gata. eu il iubesc enorm, e viata mea si nu intelegeam cum dupa 9 ani de cand suntem impreuna , 9 ani in care ne iubeam ca nebunii poate sa zica asta. in cele din urma s-a mutat la ea. 2 saptamani. vb la tel era rece,
eu am zis ca ma mut singura in noua casa si am inceput mutatul, nu mai aveam timp sa il caut si a inceput el sa sune sa vada ce fac cum sunt. in cele din urma a venit la vechea casa(unde eram in chirie) si mi-a zis ca ma iubeste de moare ca viata lui fara mine ar fi aiurea ca face orice sa il iert, ca a fost un cretin. eu m-am inmuiat. toate lamentarile au durat 2 zile apoi iar a inceput sa se vada cu ea si e si acum cu ea cred.
ieri mi-a adus vergiheta a zis ca nu regreta ca vrea sa fie gata.
am zis sa nu divortam inca, dar el nu se va razgandi.
credeti-ma ca ma iubea enorm.
cum sa il aduc inapoi?
poate ziceti ca sunt nebuna dar il iubesc si stiu ca daca trecem de asta va fi OK.
Viata mea e el.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

chiar dc se va intoarce,ce te face sa crezi ca nu va intalni o alta mare dragoste iar?!e adevarat ca e greu,dar gandeste-te ca niciodata nu va fi ca inainte,o sa-i reprosezi in momentele grele,tot ce s-a intamplat.e ca si cum ai avea o masea cariata,in cele din urma,va afecta toata dantura,chiar dc o plombezi.depinde ce-ti doresti de la viata.acum vrei sa fii cu el.dc se intoarce,vrei sa fii fericita si asa mai departe.
e mai usor sa te desprinzi acum,mai ales ca am inteles ca nu sunt copii la mijloc.
deocamdata il iubesti,cu timpul vei putea sa fii obiectiva.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Roana, ce sa mai zic, sint postari cu sutele despre subekte de genu asta, kiar acu is active fro trei- de ex, vezi subektul Violetei...ideea este ca nu invatzatzi absolut nimic din experientza altora, avetzi un val pe oki care va impiedica sa vedetzi omul de linga voi in adevarata lui lumina, incercatzi sa va imbatatzi cu apa rece shi va mintzitzi pe voi inshiva ca-i vetzi skimba, ca bietzii de ei nu-s vinovatzi, ca fufele care i-au corupt ar trebui omorite cu pietre, dar ei, ei nuuuu, cum sa aiba ei fro vina, doar is barbatzi shi asha fac totzi, tre sa iertam shi sa fim oarbe, ca doar asta-nseamna sa iubeshti, nuu!?!
Io nici n-ash posta un subekt de genu asta, mi-ar fi shi rushine naibii sa recunosc cc ca-s asha de credula shi imbrobodita...
M-am ambalat, dar ma oftic cc ca nu va trezitzi odata la realitate, nu realizatzi c-atzi putea face ceva mai bun cu viatza voastra shi preferatzi sa va complacetzi in nefericire, nu va datzi seama ca putetzi fi implinite shi fericite...Pacat!...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sunt intrutotul de acord cu ceea ce a scris Iren.

Iubirea e ca un fir de ata...daca se rupe undeva si ii faci nod, oricat de mult ai merge mai departe, de cate ori vei privi in urma, vei vedea acel nod si iti vei aduce aminte de pata neagra din viata ta.

Daca vrei sa traiesti cu asa ceva in suflet, si eu spun la fel...pacat. Asa cum spuneam si la alte subiecte...cine are impresia ca cel care a calcat stramb o data nu o va face si a doua oara, nu face nimic altceva decat sa se amageasca, sa creada intr-o iluzie...

Daca vrei sa traiesti cu asemenea iluzii tocmai in dragoste...nu pot sa spun decat ca imi pare rau pentru tine...

P.S. Vad ca dragului tau sot i-au fost de ajuns 2 luni! Cine stie ce mai poate face in zeci de ani!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

stiam ca sa veti reactiona.sunt constienta ca sunt nebuna.
dar nimeni nu stie ce viata frumoasa si linistita am avut. el nu e asa. nu stiu ce se petrede acum cu el ca nu il mai intelege nimeni. de aceea am luptat pentru ca stiu ca ACESTA NU E EL.
Si mai stiu ca daca vom trece de asta va fi OK.
nu stiu daca ma credeti. nu ne-am certat niciodata, aveam tot ce ne tb eram frumosi si tineri avem 28 de ani. mi se pare ca i s-a pus un val pe ochi si nu mai vede. nu realizeaza ce pierde. nu crede ca m-a pierdut aproape.
chiar acum m-a sunat si nu i-am raspuns. asa am decis sa nu mai dau nici un semn nimic. sa nu mai stie de mine.
sunt varza, mi-e tare greu.
nu ma intelege chiar nimeni?
nu am stat o zi singura fara el, suntem din rpima zi de facultate impreuna am crescut impreuna.
sper ca in timp sa ne revenim.
nu sunt proasta, sunt frumoasa si am tot ce imi tb casa masina. imi lipseste EL.
va multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

roana draga, e incredibil, adica stimabilul pleaca la ea, pe urma vine la tine ca te iubeste si alea alea si pe urma DIN NOU pleaca la ea, si tu astepti sa-i treaca??
Apoi, mama draga, sa ma ierti, dar mai c-as zice ca ai soarta pe care o meriti.. zau, n-ai nici un pic de demnitate? lasa-l fata sa se duca invartindu-se, cu asta nu faci tu casa, tu nu vezi cat de instabil e?
Si pana la urma, are balta peste! ce te cramponezi asa de el? Inteleg ca ati fost impreuna 9 ani, dar daca el nu mai are nici un gram de respect pentru tine si te manipuleaza fara jena si fara rusine, nu vad de ce mai accepti.

PS - scuze pentru duritate, dar asa ce ma.. ma... ma.....uf!

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Iren si IleanaCz, de acord cu voi ca la ora asta, tipul merita un sut in , dar fata spune ca avut o viata linistita cu el, pina in clipa asta. Oare a avut ea un val pe ochi si nu l-a vazut asa cum e sau omu' s-a schimbat subit ?

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Pacat de voi, dar el nu merita sa-l ierti, eu una nu cred ca as mai putea sa ma intorc la el. Poate unul din motivele comportamentului lui este ca ati fost impreuna atata timp, din prima zi de facultate, si el nu a mai "vazut cum este si cu alta". Acum poate sa spuna cine vrea ce-o vrea, dar asta se intampla cand nu ai avut ocazia sa vezi si cum este cu un altul/o alta. Se intampla foarte des chestia asta, se intalnesc in primul an de facultate, se iubesc, se casatoresc si dupa cativa ani divorteaza ca-si dau seama ca inca nu si-au trait viata. Bine, nu este valabil pentru toti. Asta nu inseamna ca e bine ce face, nu sunt de acord, dar cred ca el crede doar acum ca e indragostit de cealalta, se va mai intoarce la tine atata timp cat tu ii permiti. Va "pendula" intre voi doua si va spune fiecareia ca nu stie ce simte, ca te fapt pe "tine" te iubeste si tot asa. E greu, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar el pare a fi un barbat de care ar trebui sa cam fugi acum, nu sa stai si sa astepti sa te caute. Esti tanara si viata e inaintea ta. Iti doresc de acum incolo o viata mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Roana, te inteleg perfect. Am trecut exact prin ceea ce spui tu dupa 7 ani de zile si exact cand s-a nascut copilul nostru. Pana la urma, am divortat. Da, el nu mai e acelasi. S-a schimbat complet, e alt om. Am incercat tot posibilul sa-l fac sa fie iar cum era, degeaba. Dupa reimpacare si dupa ce ne-am mutat iar impreuna, povestea s-a repetat la trei zile. Sincer ? Eu nu voiam sa renunt la el, a renuntat el la totul. Atunci mi-a zis: "intr-o zi o sa te bucuri ca am divortat." Nu pot spune ca ma bucur nici acum, ma gandesc cum ar fi putut fi. Insa cand incep regretele ma uit la ce om a ajuns si imi spun ca oricum tot aici as fi ajuns, pentru ca n-as fi suportat langa mine un om asa cum e el acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Scumpa mea stiu ca iti este greu dar trebuie sa gandesti la rece.Eu cunosc un cuplu care au divortat dupa ce el a avut o legatura cu o femeie mai tanara.Dar dupa doi ani s-au recasatorit si au continuat impreuna mult timp dupa aceea.Trebuie sa il lasi sa se convinga de cea cu care este acum da-i timp si ai sa vezi ca dupa ce se v-a consuma atactia nebuna de la inceput el v-a realiza cine il iubeste cu adevarat!!Insa daca asta vrei tu sa fiti din nou impreuna trebuie sa ii dai o lectie,nu te lasa induiosata cu una cu doua.Determina-l sa te recucereasca lasa-l sa isi consume idila si sint sigura ca nu dupa mult timp v-a veni inapoi ca un catel.Atunci trebuie sa fi decisa si sa il joci tu daca vede ca il ierti prea usor s-ar putea sa repete figura.
Eu ti-am dat doar o idee numai tu stii cum este omul de linga tine!! As fii fost tentata sa iti spun sa ii dai un sut in fund dar citind mesajul tau am zis ca si asta este o solutie sa faci o concesie dar cu cap!!Iti urez sa fi fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iti recomand sa-ti iei un vraf mare de carti de sandra brown si dupa ce te saturi de atita sf si dulcegarie sa stai strimb si sa judeci drept ce vrei de la viata. o sa vezi ca o sa ti se aplece de finaluri cu happy end cand printul se intoarce pocait in asternut. probabil ca te doare de nici nu poti respira dar incredibil asta se vindeca! daca nu ti-ar fi facut bucuria a doua oara as fi zis ca poti sa-l ierti. asa o poveste de dragoste mai rar etc...in fine, parerea mea de parerista e ca din moment ce te-a aruncat la gunoi nu o data, ci de doua ori nu te iubeste. sau nu te MAI iubeste.si atunci pentru ce?
scumpa mea dupa tramvai si dupa barbati nu tre sa alergi. vine urmatorul...parca asa e "zicerea". mi-e peste poate sa pricep cum o femeie tanara si desteapta poa sa stea cu nasu in perna s-o umüple cu lacrimi?! du-te dom-le si decoreza apartamentul, bea ceva fin si stai picior peste picior gandeste-te ca esti o femeie libera si hotarita!
a-ti palnuri si tine-te de ele dar mai ales ai grija de tine! mergi la sauna, mergi la inot, poarta tanga la plaja si alearga prin ploaie. pentru Dumnezeu esti o femeie tanara si sanatoasa! De plins pot plinge numai cei bolnavi care stiu ca poate maine nu mai pot citi, nu mai vad culoare portocaliu, pleaca de linga copii etc
Na ca m-am intins cat o placinta da zau daca merita sa strici machiajul!!!!!!!!!!!!!!!!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput