Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Oana, si Vivien a avut talpile picioarelor indoite in interior, la nastere, cred ca e ceea ce descrii tu. Ni s-a explicat ca nu va fi nici o problema, mie imi era cam teama, tati ii facea masaj dimineata si seara, sau poti sa-i faci cind o schimbi de pampers de 4-5 ori la fiecare talpa; 5 minute de cel putin 10 ori pe zi mie mi se pare f. mult(chiar vorbeam si cu sotul meu) si el a fost de parere ca e mult prea mult, cel putin o ora pe zi, tu procedezi cum crezi de cuviinta; se indreapta uimitor de repede. A durat ceva, e adevarat dar acum la 16 luni nu mai are absolut nici o problema. Nu mai stiu exact, cred ca in 2-3 luni, deja era OK. Nici tu n-ai scris de ce ii pusese piciorusele in gips, saracuta.....off unii doctori nu-s normali, ca de competenta ce sa mai vorbim.
toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by mygirl

Sunt o mamica fericita! Am fost azi la alt dr chirurg de copii si ne-a scos atelutzele...ne-a spua ca nu era nevoie de ghips si nici macar nu era pus bine. Se pot indrepta talpitele cu masaj, zilnic, cate 5 min. de cel putin 10 ori. Imi vine s-o bat pe dr care mi-a chinuit copilul. Asa ca evitati-o pe dr. Georgescu de la chirurgie pediatrica(spitalul mare).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, m-am bronzat in masura in care acum te poti uita la pielea mea in soare fara sa te doara ochii de albul stralucitor care era!!! hii...
Si noua ne e dor de voi, de luni incolo sunt libera ca pasarea cerului si daca nu ne vedem luni, marti siguralmente!!!! (voi cand plecati???)

Oana, eu as evita mai toti dr din C-ta!!! Nu numai pe cea pe care ai recomandat-o...si noua anul trecut ne-au dat diagnostiul de platfus si mi-a spus sa ii cumpar talonet special...etc...etc...nici nu mai stiu cum o cheama pe dr, asa "tare" m-am speriat de diagnosticul ei!!!

Dana, las ca creste mare!!!! Si David a tras la trante si majoritatea in cap...asta nu l-a impiedicat sa trancaneasca vrute si nevrute!!!!

Am fugit, azi am reusit doar sa pun lucrurile in dulap...deci merge foarte rapid curatenia mea@!!!

A!!! Era sa uit!!!
Bineinteles ca noi (eu si Anca cu copiii) eram azi in Mamaia pe ploaia aia groaznica, ba am fost pana la Cazino cu trenuletul si inapoi tot cu trenu, ca ne-a prins o rapaiala nasoala in trenuletz ca eram amandoua ca niste curci plouate (copiii erau mai bine ca aveau pelerine de ploaie) si de abia am gasit un taxi sa ne ia asa ude si cu carucioarele jegoase!! In concluzie azi am ajuns la 21 acasa!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

stai sa vedeti faza!

dupa ce am nascut m-am pomenit ca ma doare incheietura dela mana stanga.nu i-am dat importanta dar cu timpul durerea a devenit din ce in ce mai persistenta de nu puteam sa tin nimik in mana.
ma durea sufletul ptr ca nu ma puteam ocupa de alexandra in totalitate.
mama mea ii facea baie.ma ajuta sa o schimb si tot asha.
am dat cu tot felul de unguente si legam cu fasa elastica.
durerea nimik!din ce in ce mai rau.
ajung la eforie la spitalul de oase, ma vede dr care era de garda.
si imi zice (am facut chiar si radiologie) sa ma internez ca sa ma taie la incheietura ca sunt niste tendoane prinse ptr ca am avut osul crapat si s-au prins acolo. (nu am retinut exact ce a zis ca am ptr ca deja vedeam negru in fatza ochilor de suparare ca trebuie sa stau in spital si sa imi las fata singura mai ales ca eu alaptez)dar tot dr imi zice "ca nu e musai acum ca mai pot astepta si dupa ce termin cu lapticu sa revin.
partea buna a lucrurilor este ca in timpul consultatie ma trasese de degete si imi facuse si alte miscari mai bruste!
si miracolllll! dupa 2 zile numai aveam aproape nimik.
si el "ca sa ma taie!" bleah!chirurgii astia atata stiu "bisturiu!bisturiu!bisturiu!"
concluzia:"masajul m=ar fi ajutat mult mai devreme"

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Ce mult mi-ati lipsit!
Timp de o saptamana n-am avut calculator si l-am stresat pe al meu sot sa faca ceva ca eu vreau pe DC. Nici acum nu merge prea bine dar totusi merge...
Sunt datoare cu un raspuns Narcisei, cu scuze ca il scriu asa tarziu. Numele cosmeticienei e Viorica iar numarul ei de tel e 0721090171.
Daca vrei sa ma mai intrebi ceva legat de procedura poti sa ma suni sa-ti dau amanunte la nr 0722400624.
Roxa, nu reusesc sa ma loghez pe DC ca sa-ti dau pe pm adresa de mail, asa ca ti-o scriu aici,tutuadriana@yahoo.com, in caz ca vrei sa-mi trimiti si mie Montignac. Multam fain!
Crig, maine imi vin finii de la Braila si vor ramane cateva zile pt ca vreau sa-l vada pe Bogdanel un dr homeopat. Apoi sigur ne vom intalni!!!
A propos de fini, Sanzi sa stii ca nu e frumos tu sa ii cununi si altcineva sa le boteze copilul. De sarbatori ce veti face, la cine vor merge? Eu, veterana in cununat si botezat, nu as accepta asa ceva.
Mai scriu despre asta daca te intereseaza parerea mea.
Oana, daca vrei pentru Alexandra, iti pot recomanda o maseoza profesionista, asistenta la fizioterapie, care face masaje la bb-i cu probleme la picioruse. Si stai linistita ca se rezolva, iti zic din experienta!
Simona, te rog, vreau si eu Pilates, se poate?
Mav, ghici ce a facut Andrada, sambata la Selgros?
Crixia, recunosc, m-am gandit sa vin, dar mi-era sa nu te deranjez...
Loreen, nu s-a daramat blocul de la atata bubuit? Mai rezisti?
Va pup pe toate si pe puiuti!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Ce mult mi-ati lipsit!
Timp de o saptamana n-am avut calculator si l-am stresat pe al meu sot sa faca ceva ca eu vreau pe DC. Nici acum nu merge prea bine dar totusi merge...
Sunt datoare cu un raspuns Narcisei, cu scuze ca il scriu asa tarziu. Numele cosmeticienei e Viorica iar numarul ei de tel e 0721090171.
Daca vrei sa ma mai intrebi ceva legat de procedura poti sa ma suni sa-ti dau amanunte la nr 0722400624.
Roxa, nu reusesc sa ma loghez pe DC ca sa-ti dau pe pm adresa de mail, asa ca ti-o scriu aici,tutuadriana@yahoo.com, in caz ca vrei sa-mi trimiti si mie Montignac. Multam fain!
Crig, maine imi vin finii de la Braila si vor ramane cateva zile pt ca vreau sa-l vada pe Bogdanel un dr homeopat. Apoi sigur ne vom intalni!!!
A propos de fini, Sanzi sa stii ca nu e frumos tu sa ii cununi si altcineva sa le boteze copilul. De sarbatori ce veti face, la cine vor merge? Eu, veterana in cununat si botezat, nu as accepta asa ceva.
Mai scriu despre asta daca te intereseaza parerea mea.
Oana, daca vrei pentru Alexandra, iti pot recomanda o maseoza profesionista, asistenta la fizioterapie, care face masaje la bb-i cu probleme la picioruse. Si stai linistita ca se rezolva, iti zic din experienta!
Simona, te rog, vreau si eu Pilates, se poate?
Mav, ghici ce a facut Andrada, sambata la Selgros?
Crixia, recunosc, m-am gandit sa vin, dar mi-era sa nu te deranjez...
Loreen, nu s-a daramat blocul de la atata bubuit? Mai rezisti?
Va pup pe toate si pe puiuti!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Adina, trimit acum!
sunt pe fuga raau de tot asa ca incerc sa revin later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, am shi eu o intrebare de mamika in devenire: cu cine atzi nascut shi cum?
eu merg acum la doctorul rusa, am fost de cateva ori la dra lutescu, dar am auzit ca mai da tzepe la nashtere shi m-am hotarat sa o schimb, sa n-am surprize... shi m-am hotarat sa fac cezariana...
ce parere avetzi?
anda, 17+

[url=”http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png”]varsta bebe[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Anda, eu cred ca sunt cea mai recenta mamica de pe aici care a nascut cu Rusa. Si numai cuvinte de lauda pentru el. Am incercat sa nasc normal, nu s-a putut ptr ca bb avea circulara de cordon si mi-au facut de urgenta cezariana. Are omul asta niste maini de aur, am o taietura atat de fina si de joasa ca abia nici nu se mai observa. Si a doua zi m-am ridicat foarte usor din pat si n-am avut nici o durere. M-am miscat foarte usor, mi-am folosit muschii de la burta...ce mai, o operatie foarte reusita.
Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos!

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.Eu am nascut cu dr.Mohamed Zaher(nu stiu daca ati auzit de el).Nici eu nu auzisem dar mi-a placut ca doctor.am nascut normal pentru ca nu Prea sunt de acord cu cezariana atata timp cat nu este necesara, dar daca tu te-ai documentat si te-ai hotarat pentru cezariana nu-ti pot ura decat nastere usoara si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

o.k. Adina.

Loreen, chiar nu stiu ce are, ca eu fac asa tot timpu si merge.
uite incerc si aici cu linku tau :
Delia
am sters un blank care era pus dupa semnu "=". daca nu merge , n-am idee ce se intimpla.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput