Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mammy2706,iti multumesc ca impartasesti cu mine experienta ta!Da,si eu il las pe puiul meu sa exploreze casa...desigur,bucataria e prima tinta...si cum se ridica foarte usor in picioare si merge pe langa mobile ajunge la butonul esspresorului...trebuie sa fiu mereu pe faza...are atata energie,incat ne termina pe totiCea care rezista cel mai bine,este fetita mea cea mare...Acum a reusit sa-l faca sa sufle(desi a trecut ziua lui,noi tot ne bucuram ca i-a reusit in sfarsit faza...si are o mutrita cand ii spui "sufla",ca iti vine sa-l mananci cu totul!...

Sa iti traiasca puiul Andrei si da-i multi ,sa creasca mare,sanatos si fericit alaturi de voi!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am avut o saptamana atat de "inghesuita" ca nici nu mai stiu de cand nu am m mai intrat si ce am scris ultima oara. asa ca daca ma repet scuzati-ma ca am si eu o varsta innaintata...
duminica am taiat si noi motul si a ales Cata stetoscopul, siringa, prezervativele si pixul si banii asa ca-l fac ginecolog.

In rest sunt chiauna ca e si Andu acasa si acum e o nebunie pe aici. Se scoala pe rand (primul e Cata al 2lea Tati care pleaca la servici dupa care Andu). Mananca pe rand si niciodata acelasi lucru. E o nebunie. Pana in septembrie cred ca o iau razna.

Nally, multumesc pentru aprecieri. Esti o scumpa. Cum e in luna de miere? Mai rezistati?

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

La multi ani
Julia
si
Alexandra

Fetelor, azi mergem la vaccin. Saracutul puiut, se supara de fiecare data. Sa speram ca va fi bine

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani Julia si Alexandra Elena!

Irinusha, m-ai intrebat cum am scapat de suzi. Sa stii ca a fost mai usor decat crdeam, de fapt, mai multa rezistenta am intampinat din partea sotului meu, care m-a acuzat, mai in gluma mai in serios, ca ii rapesc copilului placerea de a sta cu suzeta in gurita! Marturisesc faptul ca am fost insensibila si i-am redus treptat intalnirile cu suzi. Adica i-o dadeam numai daca facea scandal rau, daca doar se mataia nu-l bagam in seama. Te avertizez ca iti trebuie rabdare, la inceput adoarme mai greu. Daca ii dadeam suzeta adormea in max. 15 min, daca nu cam 30 min. Dar asta a durat 2-3 zile, s-a obisnuit repede, si ne-am intors la prgramul dinainte, adoarme f repede, rar mai face scandal. Sa stii ca n-as fi avut curaj, daca n-as fi citit experientele altor mamici, care povesteau ca pe masura ce cresc devine tot mai greu sa-i dezobisnuiesti. Si eu mai am o goanga: ma topesc dupa bebelusii cu suzeta, dar nu-mi plac deloc copiii de 2-3 ani care alearga prin parc cu suzi in gura. Asa ca, am luat taurul de coarne si nu-mi pare rau, pana acum nu are tendinta sa-si suga degetul sau alte jucarii.

Carmen, sanatate multa puiului, ce-a fost greu a trecut, acum o sa mai dureze o zi doua pana isi recapata pofta de mancare, da' sa vezi dupa aia cum recupereaza!

Cristina (Mammy), i-auzi, ce plimbaret avem printre noi! Bravo si tie pt curajul de a-l lasa singur pe frumusel (am vazut pozele, asa ca vorbesc in cunostinta de cauza) Eu sunt mai fricoasa, de cand e biped, ma plimb dupa Darius prin toata casa, altfel isi baga nasul te miri pe unde, baga in gura cea mai mica scama de pe covor, linge pantofii din cuier, etc

Laureta, o pupam pe Inisa mult-mult, sa-i treaca supararile cauzate de vaccin. Suntem pe urmele voastre, luni la 11 trecem si noi la intepat!

Cius, eu tot astept sa vad pozici cu piticutul tau! Am citit si eu povestea ta, m-a impresionat profund, esti o femeie puternica si o mamica fericita cu asa o pereche! Felicitari!

Irinel, vad ca ai avut o sapt. grea. Te asteptam in we cu vesti proaspete!

Nally, bine ai revenit! Chiar ma intrebam unde ai disparut! Ce mai face Sebi?

Am citit si eu ca la 1 an trebuie triplata greutatea de la nastere, dar la noi nu e valabil. Darius s-a nacut cu 3700, deci ar trebui sa aiba 11.100 kg, dar are 10.700 kg, ceea ce e bine, zic eu. Nu mi se pare deloc slab, ba din contra, din grasan nu-l scot toata ziulica!
Ieri a varsat un castron cu coji de seminte pe covor si nu va spun cat m-am chinuit pana le-am adunat pe toate, ca v-am spus ca nu trebuie sa fie nimic pe covor. Am inteles atunci ce inventie minunata e aspiratorul, pe care nu l-am putut folosi pt ca nu a fost curent!

Abia astept sa se trezeasca sa plecam la plimbare, ieri am stat numai in casa, a batut vantul f tare.
Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, helppppp, iar am vrut sa-mi trec ziua de nastere pe listuta si iar n-am reusit. Am dat click si degeaba. Cred ca de la atata , mi s-a tocit firavul neuron de tot! E clar, nu ma duce capul, asa ca ajuta-ma tu cand ai timp, sunt nascuta pe 03.11.1978.
multumesc

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna diminineata

Carmen, dulce bolnaviorului sa se faca bine

Irinusha, super ziua de intalnire si locatia, da eu nu pot la ora 10 pt ca sunt la serviciu . Da, oricum ma bucur ca va intalniti o sa astept pozici si povesti.

Aseara au verit proprietarii si au luat o canapea din bucatarie, frigiderul (lor) si o masuta.
Bun. Loc in bucatarie sa joci fotbal si pe jos gresie. Si Bianca aseara a descoperit ca e foarte interesant sa plimbe scaunele spre disperarea lu' tasu' care zicea ca il zgarie pe urechi. Da eu am lasat-o in pace.
Si o faza foarte proasta pt mine cred ca nu-i place Biancai locul unde o duc acum, sau nu o place pe matusi-mea ca de cum intru cu ea pe usa se lipeste de mine ca un magnet, iar daca ttrec dintr-o camera in alta incepe sa planga si bineinteles ca plange si cand plec.
Pana acum doua zile o duceam sa vada puii de pisica si plecam, acum daca ii spun de pisoi incepe sa planga si nu vrea la ei. Si imi pare asa de rau sa o vad plangand da nici nu am alta solutie pt ea.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

IRINUSHA,multumesc de urari;azi nu ma mai puteam desprinde de pe albumul cu tau...este SUPERB! sa-ti traiasca,sa te bucuri de el si sa fiti fericiti,intreaga familie...te rog da-i unacelei mici "bomboane"...(asa rade el mereu?)

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Trebe sa imi vina copiii din tabara, asa ca sunt intr-un zor...
Irinusha, pentru mine e OK! O sa ne mobilizam sa fim la 10 acolo, dat fiind ca e vacantza ne sculam mai tarziu, da' nu-i bai...

Va pup si un weekend cu soare (la noi ploua!)

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Trebe sa imi vina copiii din tabara, asa ca sunt intr-un zor...
Irinusha, pentru mine e OK! O sa ne mobilizam sa fim la 10 acolo, dat fiind ca e vacantza ne sculam mai tarziu, da' nu-i bai...

Va pup si un weekend cu soare (la noi ploua!)

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Salut mamici!
Azi a facut baiatul meu cea mai mare bocana. Si culmea, cu mine de fata! Adica eu eram in bucatarie sa-i pregatesc papica si el pe holul adiacent "citind" o carticica cu animalutze.
La un moment dat ma uit la el - ca se facuse prea liniste - si inlemnesc. El tocmai desfacuse o cutiuta cu crema de pantofi, isi bagase degetelele si se uita curios la negreala - bine ca nu a si gustat! Altfel...pe covor negreala, pe hainutele lui la fel...
Ne-am certat putin (el rade cand il cert - oi avea fata nostima?) si i-am pus leucoplast pe doua din degete, cele mai negre, mai ales ca le cam baga in gurita din cauza dintilor. S-a cam suparat dar asta e.

La voi care au fost cele mai cele boacane??? Oricum cred ca pana acum au fost cuminti...mai incolo sa vezi...

Apropo, am vazut la anacami niste tortulete super; maine ma apuc sa fac o imbinare din ele - adica un tort de fructe in forma de unu. Sa vedem ce o sa iasa.

mamica lui Andrei (27.06.2004)
http://community.webshots.com/user/mammy2706

Mergi la inceput