Impozit pe venit,cit???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Asta am vazut ca nu esti o draguta si sincera sa fiu nu am vrut sa fiu rea dar tonul cu,care ai scris m-i s-a parut tare rautacios.Eu oricum am rugat-o destul de politicos pe Rozi sa ma lamureasca.Sincer nu vreau sa-mi fac dusmani pe forum,iar problema asta am sa o lamuresc chiar eu.Si poate nu m-am exprimat eu destul de clar dar chiar nu primeste nici un ban.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu nu sunt pe forum pentru a-mi face dusmani,desi uneori ma exprim cam urat.
Dar, in continuare, nu inteleg de ce spui ca nu ia bani (nu contest asta, probabil ca asa e). Nu pentru mine, nu e treaba mea, dar ca sa te poata lamuri altcineva, cred ca lipseste ceva din enuntul problemei.

Si uita-te mai bine la mesajele tale:

quote:

Rozi mersi ptr raspuns.Dar te rog sa-mi spui e normal sa plateasca toate taxele??Deci asa cum ai spus si tu primeste in mina 2.600.000 din venitul minim brut.Vorba vine ,dar nu ar fi normal un impozit mai mic??

moldovan

Asa ca tu ai zis ca ia 2600000 in mana. Motiv pentru care mesajul meu rautacios.
Eu vreau pace, dar tu mai intelegi ceva din ceea ce ai scris?

Eu incerc sa inteleg, de aia citesc, recitesc si editez.
Presupunerea mea e ca voi aveti o conventie cu prietenul, sotul tau are pe cartea de munca salariul minim (ca sa ii curga vechimea), i se retin dari la stat 1411000 (ca cei de la firma respectiva n-au cum altfel sa faca). Daca zici ca nu ia nici un ban incep sa cred ca dom'derector ia restul de plata care i s-ar cuveni sotului tau(sau cine?!?! - ca banii aia trebuie sa fie undeva). Dar tot nu ma duce minte ce bani mai duci si de acasa......
Crede-ma sincer, intentia mea era sa te ajut, dar imi ridic mainile de pe subiect. Imi pare rau ca am scris deja aceste mesaje, le-as sterge dar nu e frumos, ca nu ar mai intelege nimeni nimic.
Sunt sigura ca vei gasi raspunsurile la alti colegi de forum.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa poate ca m-am exprimat gresit si nu am scris bine enuntul problemei dar acolo ziceam ca i-a bani in mina "vorba vine".De asta sunt nelamurita ptr ca el chiar nu primeste nici un ban si plateste din casa acel impozit sau ce naiba o mai fi.Acum sper sa ma intelegi ca altfel nu aveam de ce sa mai scriu ca ii trage impozit.Ce rost avea.Dar nu imi convine nici mie sa dau o suma destul de mare ptr noi si nu stiu ptr ce.Sper ca m-am facut acuma mai inteleasa.Prietene????

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Papadie, ti-am raspuns pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Prietene!
Acum te inteleg. Sper ca te-a lamurit Rozi.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Da m-a lamurit si ma bucur ca nu esti suparata pe mine.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

si eu fac asta pt.o persoana,cum ti-am scris pt.minim pe economie darile catre stat sunt 1.500.000 lei.
daca vreti mai 'ieftin' se poate incheia contract de asigurare cu CNPAS si platesti 750.000 lei acolo + sanatate vreo 200.000 lei si tot nu are contract cu somajul.
daca platiti 1 an de zile poate sa mearga in somaj un an ,cand nu mai platiti nimic,si primiti 2.350.000 lei/luna,
ili

Mergi la inceput

ILI mersi ptr lamuriri dar numai luna asta a trebuit sa mai tina cartea de munca acolo si sa figureze ca angajat.Vineri merge la viza si daca ajuta d-zeu si primeste viza atunci nu mai e nevoie sa ramina angajat.Iar daca nu oricum trebe sa isi i-a cartea de munca si se angajeaza in alta parte unde primeste un salariu nu sa duca el banii din casa.Mersi ptr lamuriri

moldovan

Mergi la inceput