Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 7
carolada spune:
buna fetili
nikomikomersi de pozala camping cand ploua cand e f.caldanu asta e mai slab ca anu trecut, dar cred ca la anu o sa fie teroare pt.ca e anu lui mozart,implineste 250 ani de la nastere.
alinaheu n am inteles ce ai vrut sa zici cu sticla de lapte,ai zis ca ranjea de pe usadeci era pe usa sau unde?
multe urari de bine (cam tarziu )si de la mine pt.implinirea celor 5 ani de casnicie,sa fiti sanatosi si sa traiti impreuna 100 de ani
restu unde sunteti?
alexaunde i poza?
babeeunde ai disparut?iar in concediu?
va pup pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Aoleu ce am mai balmajit-o cu laptele ala. Caro, noi tinem cutia de lapte pe usa frigiderului, pe interior evident, d-aia ziceam ca era pe usa. M-am inteles sau tot chiauna in explicatii sunt
Eu sunt iar pe post de macara, cum banuiam. Leneveala si binele nu puteau sa tina prea mult. Galagie vrea sa mearga, dar singur nu indrazneste, asa ca stau incovoiata si il sustin pe general sa descopere "lumea". Asa ca pomana care mi s-a oferit cu premergatorul a tinut ce a tinut. Doua luni am stat cu kuru' pe moale, bine infipt in scaune si fotolii, cat galagie era in premergator. Timp de vorbe si alte cele. Acum, vise frate! La ordinele generalului mic.
Cat o sa ma tina? Nu stiu. Cert e ca apoi trebuie sa fac gimnastica de recuperare, sa-mi insurubez coloana la loc.
Am auzit ceva de septembrie???? Viena? Baute???
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
hahaha,alina ce simpla era chestia cu laptele dar eu imi imaginam ca ccc cutia de lapte era in echilibru pe usa bucatariei,pt.ca atunci cand intra cineva sa i cada in capacu te am intelesda cu babee ce i ca vad ca n a mai scris?paai in septembrie ar fi o sansa sa vizitez viena dar nu stiu exact cand,o s o petrec pe sora mea la autocar
toata lumea vad ca e in vacanta numai eu muncesc si alinah
restu unde umblati?
carolada spune:
buna fetelor
cam liniste in austria ,toata lumea in vacanta?!
eu vreau sa invat pt.carnet sa dau in septembrie ,mi am luat deja cd ul de la scoala de soferi ,o sa l dau in germanavreuna din voi si a facut carnetu aici?
azi s a cam aglomerat la camping,dar anu asta n a fost asa stres ca anii trecuti ,dar nu se stie niciodata
pupicei
Viktoria spune:
Salut fetelor!
Bine v-am regasit. Imi cer scuze ca nu am reusit sa venim la intilnire. Am sunat la Babee de citeva ori insa nu era pe acasa. Doris si-a rupt clavicula de la mina dreapta si nu a putut sa faca mai nimic saraca. O duceam eu si la Wc. De vineri avem in sfirsit internet si azi ne-am reintors acasa din Kärnten unde am stat doar 4 zile datorita vremii. Am botezato in sfirsit pe Clara Sophie. Surpriza a fost ca Doris cu nasa ei i-au pregatit un cintec pe care l-au cintat in biserica si eu m-am apucat de bocit si pe urma Brigitte cu mine. In rest a fost totul foarte frumos.In casa mai avem unele treburi de facut insa ne simtim foarte bine si de ce a fost mai greu am scapat. Multi pupici si ma bucur sa fiu din nou in mijlocul vostru.
pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
carolada spune:
buna fetelor
ce faceti pe unde sunteti?
eu incep scoala de soferi maine,am emotii mai ales c o fac in germanasper sa inteleg .noroc ca examenu o sa fie pe computador la camping s au linistit treburile
viktoriadeci ai terminat cu amenajarile in noua casa, s o stapaniti sanatosi
hai mai fetelor nu ma lasati singura pe aici
pupicei
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Eu nu am mai venit pe aici,ca am facut scoala de soferi,si numai la invatat mi-a stat capul,incepusem sa o iau razna,dar am reusit si de azi sunt cu carnet.
In rest suntem bine,Alex a inceput sa mearga,dar asta doar cand vrea si e asa mandru cand face cativa pasi .Care a-ti fost in RO;eu as vrea sa merg dar nu stiu daca mai ajung anul asta,desi m-a luat un dorrrrrrrr.
Carolada mult noroc,ai sa reusesti,mie cel putin nu mi-a fost greu,dar mi-a fost frica,desi stiam totul si am reusit vreo 91%,si la condus am avut un examinator bun,nu a facut stres si asa mi-a fost mai usor si am facut totul perfect.
Pupici la toate.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
buna alexafelicitari pt.carnet si mersi de incurajari .si eu am in cap numai invatat zilele astea ,fac 2 cursuri pe zi ,plus ca toata ziua cu nasu in dictionar ca nu inteleg tot.tu in cat timp ai terminat scoala?eu fac 4 saptamani,sper sa fie de ajuns.oricum mi se pare destul de mult de invatat am un cartuloi cu trei sute si ceva de pagini format A4.si eu sper sa am un examinator k lumea ca depinde si cu care instructor dai examenu
hai ca fug,mi a facut ursuletzu micu dejun