Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 5
Babee spune:
Na Alinus ca io iar la munca de la ora asta..cand ma gandeam ca ma duc si eu pt 4 ore..asta e..
Gata..o sun si pe Alexandra...dar Caroooooooooo zi dom le ce si cum..ca asteptam semn de la tine.
Fug..
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
alinah spune:
Carolada, te asteptam sa ne zici unde ne intalnim cu totii. Apoi mergem unde stii tu ca e fain si loc pentru galagiosi
E clar ca trebuie sa ne bagam undeva la , cica e furtuna duminica, m-am uitat pe prognoza meteo. Tunete si fulgere
Babee, spor la munca si bafta la buzunar
Sa nu ma uiti bre cu hartiile alea de la weight watchers
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
buna fetili
am probl.mari cu calc.nu l a reparat inca si laptopul ma dispera nici n am timp sa raspund la emailurideci la 12 la mine la camping e f.simplu va uitati la website ul care e sub numele meu si gasiti indicatii cum sa ajungeti la camping.cu parere de rau eu nu pot ajunge la gara alinah sa te iau; te ia nelke?eu o sa lucrez dimineata asa ca ma gasiti la camping.acu ma gandeam ca totusi mai bine ne gasim in oras ca daca ploua ce facem stam in ploaie?sau sa ne gasim la gara?eu s la camping acu si nu prea ma pot concentra acu.revin mai tarziu
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Pe mine ma ia nelke .
Caro, ia si tu o decizie, ca esti de-a locului, unde e mai bine si mai usor pentru cei care vin sa ne dam loc de intalnire. Pe mine, daca ma culege nelke de la gara, sunt ca si de-a casei Dar eu zic ca e ok sa ne intalnim la tine la camping si apoi mergem intr-un local, ca se pare ca e inorat maine in Salzburg. Ca temperatura e super pentru mine: 23 de grade :)
Trenul meu ajunge la 11:52. Deci pe la 12 si un pic cred ca suntem la tine. Cat se face de la gara pana la camping cu masina?
Revin.
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
saliu
alinah is numai 10 min.de la gara la camping,nelke stie unde e
da ,e bine sa vina toata lumea la camping si sotul meu poate sa le dea instructiuni cum s ajunga la carciumain caz ca intarzie cineva.eu o sa fiu la camping pana pe la 1 si ceva maine,apoi ma duc acasa sa ma schimb.
eu ii astept acu pe nikomiko & co,m au sunat.
aici e site ul berariei sa vedeti despre ce e vorba:
www.augustinerbier.at
maine e deschis de la 14,30 acolo,puteti sa vedeti acolo ca au de toate de mancare si berea e super,fara bule .
mai vorbim
carolada spune:
saliu
alinah is numai 10 min.de la gara la camping,nelke stie unde e
da ,e bine sa vina toata lumea la camping si sotul meu poate sa le dea instructiuni cum s ajunga la carciumain caz ca intarzie cineva.eu o sa fiu la camping pana pe la 1 si ceva maine,apoi ma duc acasa sa ma schimb.
eu ii astept acu pe nikomiko & co,m au sunat.
aici e site ul berariei sa vedeti despre ce e vorba:
www.augustinerbier.at
maine e deschis de la 14,30 acolo,puteti sa vedeti acolo ca au de toate de mancare si berea e super,fara bule .
mai vorbim
carolada spune:
buna fetili
vremea e oribila aic,dar nu conteaza,abia astept sa ne vedem la o halba de bere si un piciorus de porc la grill
nicoleta a venit aseara ,acum sunt prin oras si ne gasim mai incolo la berarie.o sa mai sun fetele sa vad cum sta situatia.
o zi frumoasa
nikomiko spune:
'neata fetele!
Eu abia imi tin ochii deschisi. Si casc inca de cand m-am trezit.
Noi am avut un drum crunt pana in Viena. Abia catre casa s-a mai limpezit cerul, in rest a plouat continuu :(
Am auzit la radio ca intre Mondsee si Linz au fost si inundatii.
Ce-ati mai facut ieri? Cat ati stat? Data viitoare sper sa vin si eu numai cu Gabi si sa putem sta mai mult.
Eu ar trebui sa merg sa pun haine la spalat si sa fac ceva de papa pt. astazi, dar cred ca mai merg la o tura de nani, ca sunt adormita rau.
Va pup pe toate.
carolada spune:
buna fetili
nikobine c ai ajuns cu bine acasa ,pacat ca n ai mai putut sta.ma bucur ca te am cunoscut
deci ne am intalnit asa:eu,nelke,alinah ,alexa+werner(sotu) si bb alexandru-f.dulcic si vioi,bucatica rupta tat -su+nikomiko cu sotu gabi si inca 4 prieteni(dar ei au plecat mai repede).vremea a fost f.rea si inca mai e si acum dar nu conteaza cand esti in compania potrivitababee ne a sunat si ea,speram sa o vedem tura viitoare
deci toata lumea ne am gasit la camping apoi am fost la schwaighofen la un restaurant apoi alexa s a dus spre casa si am ramas numai eu nelke sora mea si alinah si am fost la augustinerbräu unde am baut o bere(numai eu)-alinah tura viitoare nu te iert,bei bere cu minesi am stat la un pahar de vorba pana pe la 6 si jumatate.multumim lui nelke care a fost soferita si ne a transportat de ici colo
ne gandeam poate tura viitoare facem o intalnire la viena ca acolo sunt mai multe fete,dar prin toamna ce ziceti?
ghinetz spune:
Exista un site al comunitatii romanesti din Austria? Un forum, ceva? (In afara de ce e aici, pe DC) Daca da, ma puteti ajuta?
(Of! Eu apelez la voi numai pentru a cere ajutor. Si acum tot in cautarea prietenei sunt)
Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"