Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Drum bun fetelor! Concediu placut babee, vreme de plaja si balaceala si seri romantice, dupa ce bubu adoarme . Stiiiiu ce gandesti, stiuuu Si nu mai vorbi de painea aia, ca si asa arat ca scroafa Numai pofte am in mine.
Ca vorbi de pofte....carolada...sufletel e in tema cu poftele mele...dar nu vezi ca n-am la cine Norocos baiat
Pai sa te dumiresc de ce apaream io ultima in coada de lista...am facut editare la lista, sa-mi repar o greseala . Ce sa spun, rochia nu a fost exorbitant de scumpa...da o raita prin magazine de mirese si o sa vezi ca preturile se invart de la 600-700 in sus...partea de sus a fost brocat si asta e ceva mai scump...dar n-am vrut in ruptul capului dantele sau aplice pe rochie. Am avut si io mania mea. De dat inapoi sau vandut nu m-am indurat, cu toate ca asa planuisem. Ma mai uit la ea din cand in cand
Aoleu maica, m-ai ametit cu intalneala...parca sunt prea multe adunate...noi cand mai vorbim? Eu gandesc ca daca tragem si o plimbarica prin Salzburg ne intalnim undeva la gara, sau un punct deja in Salzburg, ca sa nu pierdem timpul cu inca un popas la camping, o mai lungim cu pupaturi, cu mangaieri...si apoi ne bagam undeva la , evident Noi cred ca venim cu trenul, cred ca am eu stres mare cu heli la volan. nu ma intrebati de ce

Simmypo, pai daca pleci azi si vii intr-o saptamana, hai, chiar si doua, tot ajungi si la intalneala...bafta sa nu stai la cozi si sa scapi fara mari stres cu pasaportul in mana.

Saptamana care vine o sa fie cam seceta la noi pe aratura, babee la mare, eu am instructaj cu generalul, al' mare (vine marti si pleaca duminica), carolada o sa suspine dupa noi, dar poate te de la notele de la examene, asa ca mic antrenament

justsmallkiss, toria, alexagandi, flaflo, care mai erati active...ce mai faceti?
Primel sper sa ne scrie din Romania, poate gasesc alt contract, alta solutie sa se intoarca.
Adjadyn, nici nu vreau sa ma gandesc ce stesant e acum pentru ea, cu toate pregatirile de nunta. La mine, cel putin, a fost f stresant. Un motiv sa nu ma mai marit inca o data Iarasi norocos baiatul meu

sunt serioasa azi, sunt obosita si deprimata...doar am spalat

Naaa, revin...ca m-am inviorat de cand mi-ai zis de baietii duri ...sa nu te prind ca scrii fara atasamentul de rigoare 5 bucati vreau!

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

alinahcred ca maine le trag o poza la baieti cum ii vrei cu masca(casca)sau fara?azi m-au ajutat la italiana,baieti draguti
dinspre partea mea facem cum vreti voi cu plimbare sau fara,mai bine mergem si ne intepenim intr o carciumioara ,nu?
aici e cald si bine acu ma duc sa mai pap neste costite apoi trag o fuguta la magazin sa mi iau niste colanti si la 5 vin inapoi la munca.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolada

alinahcred ca maine le trag o poza la baieti cum ii vrei cu masca(casca)sau fara?azi m-au ajutat la italiana,baieti draguti

Unde-i pooozaa?
Ca azi e maine! (stii tu..."vara nu-i ca iarna")

Da, da, vraja, te-au ajutat la italiana....dar cu niste saci de cartofi in spinare nu puteau sa se dea in spectacol? Sa vezi acolo ce aratare de muschi si tricouri aruncate
Pai asa oferta cu capul acoperit imi aduci? Fara casti domne', sa-i vad pe de-a-ntregul pe machosii tai, un zambet acolo naucitor, ca de parfum tu esti privilegiata

In sfarsit a venit racoare la noi, aici prin nord! Welcome Topai de bucurie si stau cu toate geamurile larg deschise, poate bag rezerve de racoare in casa. Pai nu se mai putea, eram cazuta lata ca musca in lapte. Rea sunt de caldura, deee, am gusturi fine numai sub palmieri imi prieste soarele
La tenis am mers aseara, dupa 7, ca era masocheala lenta inainte.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

alinahdin pacate baietii au plecat fara sa le fac poza pt.ca mi am uitat camera acasadar ii am eu in memoria mea personala daca mai stateau vreo saptamana cred ca invatam italiana k lumea
azi m am trezit cu n sus,a plouat toata noaptea da in casa era zapusealaacu e innorat si racoare ,cred ca ii mai trage o ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, dupa o lunga absenta ma infiintez sa va dau si eu ultimele "raporturi"! Noi ne-am mutat cu pisica si purcel (adica Bianca si Florin) la parintii mei, ca-i misto, curticica, mincarica, mamica care sa se ocupe de Bianca, etc.....
Am semnat joi, dupa multe taraganari si contractul de casa, asa ca incepem renovatul. Actuala locuinta am inchiriat-o de la 1 iulie si din pacate la mama nu am internet.....asa ca dragutelor nu stiu cind va mai pot vedea. Probabil dupa ce ne mutam la casa noastra si ne legam internetul. Vreau sa va urez un concediu placut celor care pleaca, noi anul asta sarim peste asa ceva, vom merge doar scurt in Romania prin septembrie. Cit despre intilnirea de la Salzburg, cu parere de rau noi nu vom putea veni. Momentan impachetam de zor, ca pina joi trebuie sa eliberam locuinta, plus formalitatile pentru casa, plus Bianca, care nu sta o clipa locului.....sint cam terminata! Unde mai pui ca azi am onoarea sa-mi serbez prin munca ziua de nastere! Las' ca-mi scot anul viitor pirleala!!!!
Va doresc o vara placuta, si sper sa ne vedem curind.

Pupici
Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

La multi ani Flaflo!imi pare rau ca nu mai poti veni un timp pe aici si ca nu poti veni la salzburg.ai grija de tine si toate cele bune

Mergi la inceput

Sa resuscitez nitzel subiectul

Flavia, bine ai revenit pe forum si bine mutat in casa noua. Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapaniti sanatosi si bucurosi . O sa va astepte vremuri grele cu mutat tot calabalacul . Pacat ca nu ajungeti in Salzburg la si la . Si nu in ultimul rand La multi ani, sa fii sanatoasa si iti doresc ceea ce tu iti doresti. Haha, cine stie cand o sa citesti tu mesajul asta :)
Oricum, ai o partenera de "suferinta" cu mutatul: Viktoria. Ce bine ca eu am scapat. Ma rog, nu chiar complet.

Carolada, ce mi-ai facut? Mi-ai destramat visul de fata mare cu italienii tai Ha, iti doreai tu mataluta sa mai stea vitejii nostri vreo saptamana la tine pe batatura. Italiana zici?

Eu ieri, in sfarsit am comandat o mare parte din gard...speram vara asta sa il si punem.
In rest mi-am miscat suncile la tenis, ahh ce bine :) si m-am pregatit sufleteste si mai ales "fiziceste" pentru venirea generalului: ...asa, doar cateva exemple.
In doua ore intru la inchisoare , eliberarea duminica seara. Ce bine de babee, sta cu buricul la soare
Nu stiu daca mai apuc sa scriu...paaaa

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

alinah ma lasi singura pe baricade?chestia e ca eu n o sa prea am timp zilele astea, s au adunat cam multe evenimente.la germana nivel mediu 1 am luat 2bun!la nivelul 2 am dat de belea ca am nota intermediara si tre sa dau examen oral maine,ce placere ca nea profesoru considera ca merit.la italiana m am dezumflat de tot ca tre sa iau note maxime ceea ce nu cred dar eu incercjoi e examne si sper luni sa primesc rezultatu. pacat ca n au mai stat baietii cu mine sa ma inveteieri mi a venit o pretena taiwaneza in vizita se intoarce joi ,vineri imi face mancare chinezeascaabia astept.
hai va pup

Mergi la inceput

Na, ca nu esti chiar singura. Mai dau si eu tarcoale....printre febra, dinti care vor sa iasa, ture la masina de spalat, franghia de rufe si ochiul soacrei, pardon, ochiul mamei
Haha, mi-a sters pe alocuri mama praful in sufragerie si maine a zis ca poate o sa calce . Rufe, nu totul in picioare
Gata.
Pa.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

hallo fetelor vad ca sunteti in febra pregatirilor pt intalnire
ei bine eu sunt in ro si se confirma ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ pt ca am nimerit chiar prost... cu acazia schimbarii banilor in ro is inchise de miercuri pana luni trezoreriile si cec-urile si multe altele si nu am putut efectua plata includerii in pasap a fetitzei mele (60.00lei)sa mor de ciuda ca tre sa mai astept o saptamana sa intru in audienta la sefu pasap (ca are audienta numa o data pe sap) ca sa mi-l faca in reg de urgenta
am mers in ro cu foaie consulara de la consulatu roman din austria - titlu de calatorie
am prins si chestii bune ca e logodna unei cumnate si a cam trebuit sa imi caut ceva de imbracat ca la fudu si burta mea nu ma mai incapea nik
si maine distractie
ma bucur mult ca a fo bine pe drum cu fetita si nu a racit e fff bine deocamdata
multa sanatete si bucurie si daca nu ajung la intalnire: distractie nu gluma

Mergi la inceput